Връщаме се към разчистването на сметки от 90-те години!

Първанов разтревожен, че нямало респект към МВР
Обновена: 10 фев 2011 17:15 | 10 фев 2011 17:12,
276
Връщаме се към разчистването на сметки от 90-те години!
Сигурността ще е основна тема на КСНС. Снимка: Булфото

Президентът Георги Първанов е сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР. Така държавният глава коментира взрива пред редакцията на в. „Галерия“.

Според него развитието на престъпността е една от основните заплахи за сигурността на страната. 

„Аз съм сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР, че виждаме връщане на лошата традиция за разчистване на сметки по начина, по който това ставаше през 90-те години и началото на новия век, а всички мислехме, че това са забравени неща“, заяви президентът.

Според него няма съмнение, че това предполага да се направи един цялостен преглед на възможностите в момента. Той каза, че това може да стане на предстоящия Консултативен съвет по национална сигурност.

Още по темата

Първанов предложи акцентът в разговорите да бъде върху членството на страната ни в Шенген, противодействието срещу контрабандата, която, по думите му, била тревожна.

На заседанието ще бъде обсъден и целият дебат, който е свързан с подслушванията и СРС-тата и с начина, по който към този въпрос са свързани МВР и ДАНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искам да попитам:МОЖЕ ЛИ ДОНОСНИК като ГОЦЕ да иска да бъде морален стожер на обществото?
129
2
 
21
 
! Отговори
БГ преди 13 години
ТРАКТОРИ,ГОЦЕТА,ЯНЕТА,И РАЗНИ ИЗМЕКЯР4ЕТА СЕ ОПИТВАТ ДА КЛАТЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО,НО БОЙКО ЩЕ ГИ СМАЖЕ КАТО *** ТЕЗИ ***!!!
128
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КРАДЕЦА ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! ЕЙ НАГЪЛ ТА НАГЪЛ!
127
1
 
27
 
! Отговори
Пич преди 13 години
Къде беше, бе Гоце, когато в България ставаха по 3-4 знакови убийства на седмица в центъра на града?! Къде ти бяха тогава коментарите, къде ти беше загрижеността, къде ти бяха мъдрите съвети? Къде бе, *** нещастен? Ти си архитект на политическите схеми и игри в от 2001 до 2009. Твоя е вината за мизерията и корупцията. Мислиш, че този народ е с къса памет?! Помисли пак.
126
2
 
22
 
! Отговори
a.petrov преди 13 години
Бедна ми,бедна ми Патрашкова...Нацията ни е ***,но не чак толкова че да види плоския опит на Трактора за се направи на репресиран и заплашван.Никой не заплашва скапания ви вестник и мафията,стояща зад него.Вие сте тези,които тормозите хората и си служите с побои,заплахи и убийства.АКО СЕ ХВАНЕМ НА ТОЗИ ТЕАТЪР,ТО НАИСТИНА СМЕ ***!
125
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Точно слушах Гоце по ТВ., та там той обяви, че такива актове са били правени само през 90-те години. Да, бе да, а до преди 2 години се стреляха ежедневно по улици и барове, но тогава Гоце не виждаше, не чуваше и не знаеше, защото управляваше тройната коалиция, която е негов политически проект и при него Гоце окраде многооооо
124
3
 
7
 
! Отговори
ШАХ-МАТ преди 13 години
ПЪРВАНОВ СПОКОЙНО НАЛИ СЪЗДАДОХМЕ АБВ.ТИ СИ ОДИ А ДРУГИ ЩЕ ОПРАВЯТ РАБОТАТА.
123
4
 
16
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Гоце вън в Русия червена ***!
122
4
 
9
 
! Отговори
зоро преди 13 години
Всички вече се досещаме каква е целта на целия цирк,разиграван вече месеци наред:махат Цецо,Бойко да кандиса да стане президент,предсрочни избори,Гоце,Серго,Дуганя и Наш Ваньо доволни.Ще има нова тройна коалиция,пък ще изкарат и още един мандат в парламента.Да не се изпуска кокала,това е целта и се играе с всички средства-флашки,прашки,бобми ...чакаме и други включвания.Язък за Б-я.
121
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо все още главния прокурор не е разпитал човека който знае кои са бомбаджиите - Бойко Борисов.
120
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според мен бивши кадри на ДС стоят зад този взрив.
119
5
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
Ами консолидация срещу РАЗ, БСП, АБВ, Трактори ... му е майката... Тая *** не трябва да се допуска повече във властта
118
3
 
14
 
! Отговори
Иван Николаев преди 13 години
Доста непохватен опит за плитка манипулация. Малка случка в голям сюжет, чиито идеен подръжник е г-нът на снимката. Целта е 65 годишната ликвидация на страната да продължи. Дано този път хората да са поузрели и да виждат, че силите, които се опитват да махнат това правителство (БСП, агент Гоце. с помоща на криминални елементи) сами са си поставили този взрив, сами разиграват медийно театро а-ла "Да разлаем кучетата". Дано да не им мине номера, но това зависи от населението на страната.
117
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахахах от 90-те ама друг път ДО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ СЕ СТРЕЛЯХТЕ КАТО ПИЛЦИ бе ей господин президент какви 90-те....гракнали като гарвани *** ,които се правят,че не са живели тук в последните 10 години и сега "в 90-те"
116
3
 
3
 
! Отговори
БАЦЕ преди 13 години
ТОГАВА ДА КОПАМЕ АВТОМАТИ И ГРАНАТОМЕТИ ЩОМ ПРЕЗИДЕНТО КАЗНУВА А ТАНКОВЕ НЕМА.----------- БУДА БОРИСООВ ИМА ХЕЛИКОПТЕРИ СКЕНЕРИ И КАТЕРИ АМА ИСПУСНАА БИВОЛИТЕ ОТ ТУРСКО ОТИ НЕЗНУЛ КЕ УНИ ПЛУВАЛЕ ПОД ВОДУ.
115
4
 
4
 
! Отговори
* преди 13 години
Боко & Цоко (цецо) са все зелени тикви,но ако некой ми каже 4е те или някой друг от ГРОБ има пръст в тоя взрив, ке умрем от смех.Я ми кажете.. верно ли има заблудени сред вас които биха заложили че те имат пръст в тази работа?
114
5
 
7
 
! Отговори
коко преди 13 години
Тоя човек не спря да се излага, поне тук едва ли биха го свързали но явно за него граници няма.
113
1
 
5
 
! Отговори
marqnka ut muntanq преди 13 години
pyrvanuf e mnogu hrasif myj. ubi4ami ta juore.ut kluba na "jiniti na muntanq"
112
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
107 много точно си уцелил в десетката с това дето си написъл ,прав си ,че такава държава няма никаде по света.
111
4
 
7
 
! Отговори
член на бкп преди 13 години
мръсните комунисти начело с ГОШКО направиха агонизиращ опит да закрепят някой глас с тази бомба. Народееее дано вече не си толкова *** та пак да избереш ДС-измекярите ....