Връщаме се към разчистването на сметки от 90-те години!

Първанов разтревожен, че нямало респект към МВР
Обновена: 10 фев 2011 17:15 | 10 фев 2011 17:12,
276
Връщаме се към разчистването на сметки от 90-те години!
Сигурността ще е основна тема на КСНС. Снимка: Булфото

Президентът Георги Първанов е сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР. Така държавният глава коментира взрива пред редакцията на в. „Галерия“.

Според него развитието на престъпността е една от основните заплахи за сигурността на страната. 

„Аз съм сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР, че виждаме връщане на лошата традиция за разчистване на сметки по начина, по който това ставаше през 90-те години и началото на новия век, а всички мислехме, че това са забравени неща“, заяви президентът.

Според него няма съмнение, че това предполага да се направи един цялостен преглед на възможностите в момента. Той каза, че това може да стане на предстоящия Консултативен съвет по национална сигурност.

Още по темата

Първанов предложи акцентът в разговорите да бъде върху членството на страната ни в Шенген, противодействието срещу контрабандата, която, по думите му, била тревожна.

На заседанието ще бъде обсъден и целият дебат, който е свързан с подслушванията и СРС-тата и с начина, по който към този въпрос са свързани МВР и ДАНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
6
 
7
 
! Отговори
ufijd skufl преди 13 години
"Галерия" имат интерес от взрива!Това е пазарната икономика. Имаш интерес взривяваш, нямаш интерес не взривяваш! Това е толкоз просто и логично! "Радвам се, че поне са го направили професионално и не са убили невинни хора", каза Борисов и призова службите да действат. Та те не действат ли досега? Ако атентатът бе от комунисти, да си спомним 1925 г. Изпълнява се смъртна присъда над националин предател, генерал или цар, президент изберете си някой от съсопалите България и БНА и след това се прави опит за ликвидиране на целият елит, пардон,мафия. Писателят Антон Страшимиров се опитва да даде обяснение защо постъпва така запасният майор Коста Янков, ръководител на военната организация, известен със своята "дисциплинираност" и "идейна чистота като комунист" и освен това принадлежащ към семейството на Димитър Благоев."Всъщност майор Янков е бил в целия си предшестващ живот един от най-отчаяните български шовинисти (от голямата група на офицерите-македонци, в българската армия)."Баща му, полковник Янков, бил и най-експанзивна фигура в дворцовата група на македонците офицери. През 1902 година, когато дворецът подбужда известното провокаторско горноджумайско въстание в Македония, полковник Янков повел чета, в която участвал и невръстният му син... Бащата загива в бой с турците още през войните. "Син му, майор Янков, направи кариера в армията, би се страстно и през трите, водени от българите войни за Македония, биде отрупан с всичките знакове на отличие и храброст. Из такава семейна атмосфера беше излязъл и през такава житейска кариера беше минал човекът, който предприе и доизкара ужасното злодеяние в София." Негови неразделни другари-македонци са се опитвали често да го "отклонят от комунизма". Но той отсичал:"Аз живея в Македония! И не давам ни петак за други идеи. А Македония можем спаси само като се облегнем на Русия. Всичко друго е предателство." "Ето с такъв дух и с такъв фанатизъм беше човекът, който извърши на своя глава атентата в Софийската катедрала..."
109
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гоце, я стига сте ни заливали с помии! С бомби и какво ли не! И на всичкото отгоре - вие - създателите на мутрите и режисьорите на мутренския преход сега да ревете от мутри! При положение, че с този Трактор сте комбина!
108
0
 
6
 
! Отговори
до 99 преди 13 години
Ами тогава, НЕ чети новините от БГ, явно вече НЕ си българин, а безродник! Айде спасявай се в чужбина и ни остави на мира!
107
5
 
16
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
Айде ловецо Първанов......отстреляй с едно БРЕНЕКЕ Глигана от Банкя в мундзата и всичко да си дойде на мястото:Левите при теб...Десните при Ванката......а Мутрите от Властта при Митьо Очите в Белене......да не кажем, че като бавят проета за АЕЦ Белене, ще гледат строителството от острова, докато ти му режеш лентите...
106
2
 
18
 
! Отговори
Бай Герчо преди 13 години
-Я,виж ти-Гоцето/усетила се Мара да се побара../!Къде беше толкова години назад във времето,че сега се възмущаваш?
105
7
 
5
 
! Отговори
Смях преди 13 години
От кога за dnes.bg работи смешника от ГЕРБ подвизаващ се никове ( Българин , az, Странджата, Говедарин, 1 и още стотици незнайни никове ) не върви на добре държавата....Тези от ГРОБ навсякъде набутаха свой хора пълни некадърници !!!!
104
2
 
11
 
! Отговори
ДЪНДИ КРОКОДИЛА преди 13 години
Що да се връщаме БЕ!!! - Да не би при управлението на БСП и другите да е било по различно
103
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАКВО ТОЛКОЕА Е СТАНАЛО ,ПРОСТО ЕДНА МУТРА ПУСНАЛА ПОРЪЧКА ДА УДАРЯТ ПО ДРУГА МУТРА ,ЛОЩОТО В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е ,ЧЕ ПЪРВАТА МУТРА СЕ ИЗАВЯВА КАТО ПРЕМИЕР,А ВТОРАТА СЕ ГОТВИ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ,А ДЕЙСТВАЩИЯ В МОМЕНТА ДЪРЖАВЕН ГЛАВА -ГОЦИ Е ЖАЛЪК ДОНОСНИК ...АБЕ НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА......
102
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само да попитам,кой политик в България е читав?...Хвани единия,удари другия....В България е цирк форевър....за наша сметка!
101
3
 
22
 
! Отговори
кл преди 13 години
Офффффффф...пак ли ти бе, Гоцее!!! Скрий се бе невестулко такава!!!
100
4
 
20
 
! Отговори
Кублай хан преди 13 години
Някой спомня ли си какво каза Гоце, когато стреляха по Манол Велев или когато убиха Кюлев? Нищо не каза, а те му бяха съветници. Сега се е разтревожил. Пфу!
99
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалък народ сте. Ще живеете в мизерия и ограничения. Сами ще се унищожите.
98
3
 
20
 
! Отговори
111 преди 13 години
Гоце,ти запали войната,а сега гледаш сеир...
97
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Работата е там че нито Първанов,нито Станишев нито Иван Костов нито Доган са китки за мирисане ама и Бойко Борисов се причислява към тази група.Досега такова циркаджийско правителство не сме имали.Кой иска да ги махне от власт незнам ама явно е че и те са пълни *** допускайки да се разиграват тези циркове в държавата.Или ще оправят държавата и спират да говорят и да се оправдават с тоя и ония или да се махат
96
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kaто чета новините от бг и ви гледам коментарите, не се учудвам, че не ви искат ви искат никъде по света.
95
15
 
6
 
! Отговори
ГЕРБушко преди 13 години
Боко пак се направи на "жертва" то бива бива наглост ама неговата я няма никъде !То на всеки мислещ е ясно че ако А.Петров беше поставял бомби да дестабилизира правителството бомбата щеше да е пред редакцита на "24 часа".....Така и Еврокомисарите по лесно щяха да я забележат, а и нямаше да рискува да го обвинят, че си самовзривява вестника за PR...Ама какво да очакваш от безгръбначните от ГРОБ най близката им мисъл самовзривил се :)))))
94
3
 
26
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
И тиии Гоце,винаги си...отгоре,като мазно петно.
93
2
 
31
 
! Отговори
a.petrov преди 13 години
Бедна ми,бедна ми Патрашкова...Нацията ни е ***,но не чак толкова че да види плоския опит на Трактора за се направи на репресиран и заплашван.Никой не заплашва скапания ви вестник и мафията,стояща зад него.Вие сте тези,които тормозите хората и си служите с побои,заплахи и убийства.АКО СЕ ХВАНЕМ НА ТОЗИ ТЕАТЪР,ТО НАИСТИНА СМЕ ***!
92
1
 
2
 
! Отговори
До78Циркаджии преди 13 години
Циркаджийьо,де преписвай дусловно 62.Като нямаш собсвено мнение не си преписвай чуждото.***.
91
2
 
10
 
! Отговори
БОМБА преди 13 години
Тоя май си признава за партийния дом и народното събрание по онова време срещу нейзвестен-добре известен извършител.От тато до агент гоце а после герб ще е на власт-това е сценарий на буда борисов от 90 години.Всички даржави си имат мафйя само нашата мафйя от целия свят си има държава с правителства и президенти от 22 години.