ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност

Опозицията се опитвала да извади правителството от равновесие
Обновена: 11 фев 2011 15:35 | 11 фев 2011 15:35,
122
ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност
ГЕРБ са единни, твъри Красимир Велчев. Снимка: Булфото

ГЕРБ няма да позволи политическо и престъпно изнудване, нито пък ще позволи в държавата да се върне криминалната истеричност на годините на прехода.

Това заяви председателят на ПГ на управляващите Красимир Велчев по повод взрива пред редакцията на "Галерия“.

Битката срещу правителството вече не е само политическа, а зад нея прозира битката за големия финансов ресурс от сивата икономика, каза Велчев.

От ГЕРБ считат, че "Коалиция за България", ДПС, "Синята коалиция" и РЗС действат координирано, искайки оставки на ключови фигури в кабинета.

"В нас все повече се засилва подозрението, че кръговете от опозицията – отляво и дясно, пригласяйки на организираната престъпност, волно или неволно се опиват да извадят правителството от равновесие", категорични са от партията.

Тя подкрепя политиката на правителството и категорично застава зад действията на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

В декларацията се отбелязва, че зад "зрелищния инцидент" пред редакцията прозира икономическият и политическият рекет на съмнителните кръгове в държавата, които се опитват да отклонят България от европейския й път.

"Това е опит за подмяна на дневния ред, подмяна на справедливостта със страх. В собствените си егоистични цели за политическа реабилитация, враговете на ГЕРБ се проявяват като врагове на държавността", категоричен е Велчев.

„На онези, които се опитват да внушат, че престъпността няма респект от МВР, можем да кажем, че всичко, което се случва, е следствие именно от респекта, който МВР – с подкрепата на ГЕРБ, създаде“, каза още той. 

Още по темата

Той призова тактиците на сценария, които внушават недоверие към МВР, да разберат, че главният им режисьор се е провалил.

В четвъртък президентът Георги Първанов коментира по повод взрива пред редакцията на в. „Галерия“,че е „сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР“.

От ГЕРБ остро осъждат опитите за подмяна на дневния ред на българското общество с подмятане на компромати, скандали и чрез агентурни методи.

Депутатите на партията ще продължат да работят за решаването на реалните проблеми и ще останат единни, без да се поддават на провокации, посочи Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: взривГЕРБгалерия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
7
 
! Отговори
До 49 преди 13 години
Хич не ви личи, че не сте прости.
58
6
 
9
 
! Отговори
мале мале преди 13 години
как ще вземе това правителство да падне и как ще ви се смея на сички борци за правда и справедливост ( поправка "псевдо-борци")
57
1
 
3
 
! Отговори
до protest преди 13 години
какъв брат си ми. аз пиша на кирилица, а ти на шлокавица
56
2
 
20
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
Абе, какво са направили днес ГЕРБавите ченгета в Дупница? Защо са изтероризирали целия град?
55
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** и цирка сдс и бсп се хванаха ръка за ръка
54
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"От ГЕРБ считат, че "Коалиция за България", ДПС, "Синята коалиция" и РЗС действат координирано."Ами действат, че те и пучите въшки разбраха какви некадърни *** сте.Ама толкова некадърни и нагли, че успяхте да накарате ВСИЧКИ да ви мразят и да искат час по - скоро да ви няма.
53
0
 
6
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
50 кикиНе ти харесва бедността и за това си си харесал един дето си има самолет, а? (визирам лирическия герой на статията).
52
6
 
14
 
! Отговори
PROTEST преди 13 години
GOVORI SE USLIENO ZA MITING - PROTEST NA 03.03.2011.BRATQ, DA SE ORGANIZIRAME I POKAJEM NA TEZI SDAMOZABRAVILI SE "POLITICI", CHE NE ISKAME POVECHE TOVA UPRAVLENIE!!!KOLKOTO POVECHE IZLEZEM PO-DOBRE!!! DA IM POKAKJEM ,CHE TAZI DEMAGOGIQ I FALSH ZA NI PISANLI,NA GERB VSE NEKOI IM PRECHI,KUDE PREZISDENTA, KUDE DS, A DS GI NEMA 20 GODINI NO PRECHAT. SLED TEH SHTE AS OT KOMSOMOLA.SLED TEH PIONERITE I IDVAT CHAVDARCHETATA. a SLED TEH..NEMA DA IMA BULGARIJA!!!!!!!!!
51
1
 
9
 
! Отговори
до 47 преди 13 години
"Агентурат" - такава дума няма, има агентура. Но откъде да знаеш такива подробности.
50
0
 
29
 
! Отговори
УСИН преди 13 години
Да другарю Велчев ,когато ви лъснаха некадърните поткупно-продажни крадливи ***,се оказа че целият свят е против вас.Вашия главатар Винету видя даже 20-сет годишен заговор срещу некадърната ви партия.Сега сте се озъбили че срещу вас са всички и всичко,та даже и африканските революций са срещу вас.Вие сте толкова безлични,че никий освен самите вас не се интересува.Махайте се ,не виждате ли че навсякаде ви се виждат мафиотските номера.Нагли сте,крадливи сте,*** сте,и миришете отвсякъде.
49
12
 
3
 
! Отговори
кики преди 13 години
до 45Не харесвам бедността около нас,но тя не е година или две,не могата да си измиват ръцете само с бб
48
13
 
6
 
! Отговори
do 41 преди 13 години
Предпазната клауза беше заради тройната коалиция, сега такава опасност слава богу няма. Така че не се опитвай да манипулираш хората, не сме прости.
47
5
 
21
 
! Отговори
9999 преди 13 години
О С Т А В К А на правителство,президент,парламентИ З Б О Р И
46
6
 
13
 
! Отговори
вие само това умеете преди 13 години
заловили са бомбаджията на весник галерия. атентатурат е с богато криминално доси. преди 77 години е запалил сграда в германия наричана Райхстага
45
3
 
20
 
! Отговори
истеричен престъпник преди 13 години
Велчев, взе ми се набий сам, да не се налага от РЗС да те бият ... И затвори ДКМС арския плювалник.
44
1
 
5
 
! Отговори
dO kIKI преди 13 години
Kiki,kaji kolko poluchavash za slagachestvoto si tuk? Ti na kolko si kupuvash hleba, a benzina, a lekarstvata???A kato otidesh v poliklinikata sigurno zat eb ima svobodna :puteka"? kak stava taka, che ti haresva ujasnata prostorija na Borisov i naglostta na Cvetanov>Da,za men si platen pisach tuk.I si suglasen Cvetelinka da ima EDIN MILIARD,bez da s tursi smekta, che DVA MILIARDA ot kontrabandata sa vzeti ot Borisov i Cvetanov Ako ti haresva dobre,no i ti hodish sred nas, haresvash li bednostta?
43
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега вярно, че тоз е с по - интелигентно излъчване от оня химандрил Цветанов, но понякога външния вид лъже и се опасявам, че случая е точно такъв:)))
42
6
 
14
 
! Отговори
Хей преди 13 години
ГЛУПОСТИТЕ НА ДЯНКОВ НИ ПИСНАХА ,НО..!!!МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ СЕ ОБЕДИНИХА ЗА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИЗА ДА БЪДАТ ПРОВЕДЕНИ ПО СТАРИЯТ ЗАКОН.ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕНО ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ,ПОНЕ ДА НЕ ВЛЕЗЕ В СИЛА АКО НЕ УСПЕЯТ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО.ПРЕД НИЩО НЯМА ДА СЕ СПРАТ.ДЯНКОВ КАРАЛ ВЛАКА ,БОРИСОВ СЕ ВОЗИ .АКО ПОЧАКА ОЩЕ МАЛКО ЩЕ БЪДЕ ИЗВОЗЕН СТРАШНО...!!!
41
2
 
17
 
! Отговори
кака преди 13 години
"....подмяна на дневния ред и замяна на справедливостта със страх..."Това признание не е самопризнание.Неееер не е.То се отнасяло за другите, за онези перманентни зложелатели, на които още преди 22 години е наредено от ДС какво и как да правят, за да спъват днес светлия устрем точно на това неповторимо правителство/това го каза ББ преди 3 дни/При една проста сметка-тези "изпълнители" трябва да са пенсионери Хаха- баби-бомбаджийки
40
8
 
19
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Ако ГЕРБ не се махнат, България ще бъде санкционирана с предпазна клауза от ЕС. Не само дежурните клакьори във форума се изказват с лозунги. Велчев също трудно мисли сам. повтаря като папагал глупостите на ЦЦ. Няма да остане свестен специалист в България. Може би това е целта. Да има хотели и ***. Такава е доктрината на другарите от бившото ДС, архитектите на партии ГЕРБ и АТАКА.