Лакеят Сидеров изнасял неудобните теми на ГЕРБ

Остър спор между лидера на Атака и Мартин Димитров
Обновена: 1 мар 2011 17:28 | 1 мар 2011 15:39,
245
Лакеят Сидеров изнасял неудобните теми на ГЕРБ
Сидеров бил лакей на управляващите. Снимка: Булфото

В остър спор влязоха лидерът на СДС Мартин Димитров и Волен Сидеров през медиите.

Лидерът на "Атака" обвини сините, че изборната им кампания е била финансирана чрез злоупотреби, извършени в ЧЕЗ.

Той нападна и Мартин Димитров за това, че е скрил одитния доклад на ДКВЕР за електроразпределителните дружества.

"Волен Сидеров е лъжец. Той е лакей на управляващите", отговори му Мартин Димитров.

"Има сценарий, според който Волен Сидеров изнася неудобните теми на ГЕРБ", отсече лидерът на СДС.

Той категорично отхвърли твърдението на Сидеров, че ЧЕЗ е спонсорирала изборната кампания на СДС през 2009 година.

"Това, което чух, ми дойде в повече, наглостта и лъжите на Волен Сидеров не мога дори да ги проумея", каза Димитров.

Волен Сидеров съобщи за "гигантски далавери" на шефове на складове и на Росен Йорданов, директор на дирекция в ЧЕЗ.

Йорданов бил партиен съратник на съпредседателя на Синята коалиция Мартин Димитров и с парите от злоупотребите, извършени в ЧЕЗ, е финансирана партийната каса на СДС.

Росен Йорданов беше мажоритарен кандидат за депутат на сините на парламентарните избори през 2009 г., припомни Сидеров.

С данните, които "Атака" има за нарушенията, ще бъде сезирана антикорупционната комисия в парламента заради конфликт на интереси на Мартин Димитров, злоупотреба с влияние и нерегламентирано финансиране на кампании, закани се Волен Сидеров.

"Росен Йорданов е от средното ниво в ЧЕЗ, той е предложен за мажоритарен кандидат от София-област, поясни от своя страна лидерът на СДС. ЧЕЗ не са дали нито стотинка за тази кампания, нашата кампания се финансира централизирано", обясни на свой ред Димитров.

"Росен Йорданов трябва да работи някъде", защити се още синият лидер и допълни, че в енергийните дружества вероятно има и хора от ГЕРБ, БСП и други партии, в което нямало нищо лошо.

Междувременно от ЧЕЗ обявиха, че "твърденията на лидера на политическа партия „Атака” не отговарят на истината".

"Дружествата от групата на ЧЕЗ в България по никакъв начин не са политически обвързани с дейността и финансирането на никоя от политическите партии в България или извън нея, в това число СДС", посочиха от компанията.

Сидеров набеди още Димитров, че в качеството си на председател на парламентарната комисия по икономическа политика е скрил доклада на ДКВЕР за проверките на електроразпределителните дружества.

"Аз поисках сам депутатите от Икономическата комисия да бъдат запознати с тази проверка, но шефът на ДКЕВР помоли документите да се четат, и да не се правят копия", обясни Мартин Димитров и обвини Сидеров в безброй лъжи.

Всеки един народен представител е можел да се запознае с документа в комисията, каза Димитров.

Докладът е изпратен и на председателя на парламента Цецка Цачева, тя да реши дали да се дават копия на народни представители след искане на депутат от "Атака", допълни Димитров.

"Питайте нея какво е решила", ядоса са се още синият лидер.

"След като казахме какво ще стане с проекта АЕЦ "Белене", от ГЕРБ ни пратиха Волен Сидеров за публична атака срещу нас", посочи Димитров и призова управляващите "да не пращат своя лакей, а да имат смелостта да излязат лично". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
13
 
12
 
! Отговори
БГ работник преди 13 години
Лакей е този на когото са му платили много пари за да напише такова пристрастно заглавие на статията.
197
0
 
8
 
! Отговори
НЕРЕЗА преди 13 години
Аз мисля,че всичко трябва да се изчислява през процент от средната работна заплата за дадена страна и тогава ще се разбере истината!Моя някой който разбира да го направи и да го пусне в нета!
196
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Схемата е стандартна за школата на КГБ. В Русия по същия начин Жиринвски се явява неофициален рупор на ченгетата във властта. По силата на правилото, че той е "луд" и никой не му държи сметка какво пещи.
195
15
 
26
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Ясно е, че Волен е прав, тия пари не са одшли от членски внос!А за тоя рекето от ЕРП-тата, мобилните оператори и други подобни монополни структури, няма какво да се говори - просто ГЕНОЦИД над българския народ!Как през комунизма имаше евтин ток и др., а сега няма - ами някой да може да *** яко а народа да умира. Това е истината!
194
8
 
17
 
! Отговори
Познат преди 13 години
Политически хъмелион, чийто парашут остана неразтворен в политическото пространство.Съдбата им е ясна на всички извън класацията на изборите.Иван Костов, Мартин Димитров Яни Янев и Георги Първанов ще бъдат новата коалиция обединени за да могат да влязат в парламента,защото нито турците нито комунистите ги желаят.Това са политическите трупове на прехода.
193
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сутринта по БНТ Трайчо Трайков каза,че токът в България бил най-евтин в Европа!!??МОЛЯ??? и трябвало цените да бъдат пазарни,но видиш ли ДКВЕР защитавал българските потребители"ах недей" от такава защита вече уплах ни хвана.Каза още фъфляка,че и доходите били ниски/демек не са цените високи/ ,ами тогава заедно с Тотю придумайте онова очилатото от "ВОЛ СТРИТ" И ШЕФА МУ ББ ДА СЕ ВДИГНАТ МАКАР И С НЯКОЛКО % ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ БЕ ***,не като зомбирани само за магистрали и финансови пактове да дрънка
192
2
 
10
 
! Отговори
До 190 преди 13 години
Ами сигурно и те държат компромати за него и затова не ги пипа. Ето Доган от 1 година не е ходил на работа и никой не го търси или му иска отговорност.Всички ни скаат по един и същи начин ама на другите избори смятам ,че няма да има вече балъци!!
191
13
 
11
 
! Отговори
фен на мартин преди 13 години
СИНИТЕ СА ГОЛЕМИ СМЕШНИЦИ...МАРТИНЧО КАТО РАЗБРА ЧЕ НЯМА ДАЛАВЕРА И СЕГА СРЕЩУ ГЕРБ....МАЛЪК ЖАЛЪК ***..ПОЧАКАЙ БЕ МАРТИЧО..ЩЕ МИНЕ ВРЕМЕ И ПАК ЩЕ ДОЙДАТ ВАШИТЕ БСП И ДПС..ЩЕ ИМА ДА СИ ПРАВИТЕ КОАЛИЦИЙ ДА СИ КРАДЕТЕ НА ВОЛЯ ИМА НЯМА 2- 3 ГОДИНИ ЩЕ ИЗДЪРЖИТЕ КО ТОЛКОВА
190
1
 
20
 
! Отговори
Боко преди 13 години
С какъвто се събереш такъв ставаш, Бокооо
189
7
 
17
 
! Отговори
Калин преди 13 години
такива като сидерофф.. боко и гоце ..имат интерес от добитъка .. пробутват си .. помията .. за нещо редовно и вкусно!!!толкова съшито .. толкова прозрачно.. само един умосбъркан може да роди!! комунярска му раБОТА!
188
3
 
23
 
! Отговори
ДО 188 И 189 ИСТИНАТ преди 13 години
ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ СЕ ВДИГАТ ОТ СПЕКУЛА.ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ Е ШЕФ НА ЛУКОЙЛ И ПРИЯТЕЛ НА БОРИСОВ.ЕДИНИЯ ВДИГА АКЦИЗА ДРУГИЯ ВДИГА ЦЕНАТА ТОВА Е .2,26 Е ЕДИН ЛИТЪР БЕНЗИН НА ЕДРО.ОТ КОИТО 0,71СТ. Е АКЦИЗ,0,46 ДДС.РЕАЛНАТА ЦЕНА НА ЛИТЪР БЕНЗИН Е 1,11ЛВ.АКО СЕ ПРЕМАХНЕ АКЦИЗА ИЛИ ДДС.ЦЕНИТЕ АВТОМАТИЧЕСКИ НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЩЕ ПАДНАТ.НО БОРИСОВ ИСКА ДА СМЕ ГЛАДНИ И ДА НИ МАЧКА ПСЕТО .
187
3
 
24
 
! Отговори
ааааа преди 13 години
ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ КОИТО ЛАЯТ ДА НАКАРАТ ГОСПОДАРЯТ СИ БОРИСОВ ДА ОСЪДИ *** ДОГАН И СТАНИШЕВ.ДА СПРЕ ВЕДНЪЖ С ПОПОЛИЗМА ТОЗ *** И ДА СВАЛИ НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ОТ КАНАЛ 1.Е ШЕ ВА И СМЕШНИЦИТЕ.ИЗБРАХТЕ ГО А НЕ ВЪРШИ РАБОТА САМО ЛАЕ,ПРЕДИШНИТЕ ПРЕДИШНИТЕ,АМУ ОСЪДИ ГИ НАБИТАЙ БАНДИТЕТЕ В ЗАТВОРА БЕ ***,***.КАКВО САМО РЕВЕШ УЧЕНИЧКА.КАТО НЕ МОЖЕШ МАХАЙ СЕ ИМА ХОРА КОИТО МОГАТ,АМА КАК ШЕ ГИ ОСЪДИШ КАТО СТЕ ВСИЧКИ В КЮПА .ЛОЕНИ ТОПКИ.
186
1
 
28
 
! Отговори
94 преди 13 години
БОКО СЕ ПИШЕ НА СЕЛСКИ ХИТРЕЦ.БИЕ СЕ ПО ГЪРДИТЕ ЧЕ НЕ ПОКАЧВА ДАНЪЦИТЕ А ВДИГА АКЦИЗИТЕ НА ГОРИВАТА ДА ПЪЛНИ ХАЗНАТА КАТО ХВАЩА ЗА ГЪРЛОТО КАКТО ФИРМИТЕ ТАКА И ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК.ТОВА СЕ ПРЕННАСЯ ВЪРХУ ЦЕНИТЕ НА ВСЯКА СТОКА.ОСВЕН ТОВА НЕГОВИЯ ЧОВЕК В. ЗЛАТЕВ Е БЕЗКРАИНО АЛЧЕН.........
185
3
 
17
 
! Отговори
Калин преди 13 години
благодарете .. за инфлацията, нарастващите цени.. на стоки и услуги .. ток.. и горива .. на валентин златев .. правешкия лорд .. и аверите му .. боко и гоце :)шенген нема има ментен !!!голямата мента ще отрезви добитъка .. ама ме съмнява .. да се променят нещата. добитъка си е ***, докато търпи разни господари назначени на заплата и делавера тъй ще е!! да търпи такива .. *** да му обесняват нещата!! виде се цъфти от всякъде:)те *** тъй увещават рай.. на земята било тинтири минтири!
184
11
 
22
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Болен е долен.Целува Боковия ...................
183
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Росен Йорданов бе директор в Перник и майката им е.а на Перничани . И покрай него само протежета които отидоха с него в София да е** целия български народ .
182
25
 
15
 
! Отговори
go преди 13 години
VOLEN - PREZIDENT...
181
21
 
12
 
! Отговори
111111 преди 13 години
На някой може да не му харесва че подкрепя ГЕРБ но така трябва да бъде!
180
7
 
5
 
! Отговори
фалконе преди 13 години
ДО НЕРЕЗАНЕРЕЗ *** ЛИ БАХУРА СОПОЛИВ А?
179
11
 
25
 
! Отговори
Гарабедчо преди 13 години
Волен е сериозно психически болен