ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си

Недялко Недялков се оказа по-имотен от Цветан Цветанов
11 апр 2011 14:30,
246
ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си
Недялко Недялков. Снимка: parliament.bg

Най-имотният депутат от 41-вото народно събрание е Недялко Недялков от ГЕРБ. Той и съпругата му Стефка са собственици на апартаменти, складови бази, офиси, ниви и гори в няколко града на страната.

Това става ясно от декларацията му за 2010 г., подадена в Сметната палата.

С 28-те декларирани имота той е доста по-богат от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който се прочу с 6-те си апартамента в София.

Според документа до Сметната палата едва 4 от имотите на семейство Недялкови са придобити по наследство, а останалите са купени с лични средства.

Най-скъпата покупка е направена през 2008 г., когато съпрузите придобиват по една втора идеална част от парцел в кв. "Парк Бедечка" на Стара Загора за 109 627 лв.

Пред Dnes.bg Недялко Недялков обясни имотното си благополучие с богатството на родителите си. Повече от имотите ми са наследствени и са "нивички" от 700 квадрата или декар. В момента в част от тях са засадени дръвчета, каза депутатът от ГЕРБ.

Недялков допълни, че от много години се занимава с частен бизнес. И съобщи още, че в началото на следващата година очаква 600-700 000 лв. дивидент от фирмите, в които има дялово участие.

Фирма на народния избраник продава и нови жилища в Стара Загора, но заради финансовата криза цените им паднали. "Част от тях все още не са продадени", оплака се Недялков пред Dnes.bg.

Въпреки внушителното количество имоти, собственост на депутатското семейство, се оказва, че финансовите им авоари не са толкова впечатляващи.

Стефка Недялкова има три влога на обща стойност 14 220 лв., придобити по наследство, докато народният представител е спестил едва 2770 лв. в банка. Затова пък той има да взима 30 358 лв. по изпълнително дело.

Старозагорският ГЕРБер има и кредитна карта с лимит от 10 000 лв., става видно още от декларацията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а този пък колко е изстрадал от мръсните комунтета . истина е че парите му са бели и че си ги е спечелил честно . цяла стара загора го познава и знае . докато някои теглеха кредити и ставаха кредитни милионери тоя човек правеше истински бизнес . много лесно обвинявате а всъщност не сте в час . и сега пак комунистически мекерета са го лъснали в пресата . да ама имат много здраве . ние местните го знаем и не се хващаме на тези въдици . а че разни серсеми пишат глупости тук -глупоста не моеш я спря
135
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
137И докато управляваше Станишев ли така мислеше????И за кого гласува??
134
2
 
46
 
! Отговори
ЕШР преди 13 години
АВТОМАТА,АВТОМАТА ВАЩА МАМА ДА ***!.
133
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунистите говорат че тоя е крал...това им е манталитета...ако аз нямам и ти няма да имаш та всички да сме бедни...а нали знаете, жените не седат при бедняци...затова много от комунистите са и гейове...
132
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tuka ima komentirashti koito sa za pishoto :) te povecheto mai kato gledam..
131
1
 
34
 
! Отговори
123 преди 13 години
Повечето народни представители имат фирми (не е задължително да са на тяхно име:)), както и са в бордове на разни предприяти, както и участват в разни сделки.. просто да се чуди човек как им остава време да правят закони??
130
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поне ги е декларирал, за разлика от някои други феодални вождове като Доган,...всъщност ДПС е като някаква полу легална полу нелегална сива структура, нищо не се знае за тях какво става вътре в кухнята, но в същото време имат лице във парламента...една партия която не е демократична и не я е страх от спазване на правилата защото знае че основата върху която се базира е етническа и че неможа да падне по долу от етническия си минимален потенцял..
129
2
 
41
 
! Отговори
до 135 преди 13 години
АК-47 И ЗА ТЕБЕ !НА АВТОМАТИЧЕН В ТИКВАТА И ЩЕ НИ СПАСИШ ОТ МЪКИТЕ СИ.ГЕРБЕРСКИ ***.
128
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Toz ima poveche ot men znachi e kradec!!...."Eto tova cheta v komentarite. "Typ narod".
127
3
 
32
 
! Отговори
Партиен велможа преди 13 години
Българина е крадлив по природа. Обича далаверите само, ако уаства лично в тях. Сори братоци, ама няма за всички. Всеки се обогатява както намери за добре.
126
11
 
38
 
! Отговори
до 127 преди 13 години
Мноо си *** пич. Кой ти е казал че откраднал тоз. Ако бешще откраднал нямаше да го обявява а щеше да го пише на роднини. Неук и завистлив смок си ти. Аз съм от Стара Загора и го познавам тоз човек. Той правеше бизнес ощке когато някои хора си играеха на комсомолски секретарчета. Навремето го изгониха комунистите от армията където беше офицер. Бил имал вражески произход. Човекът почна частен бизнес и проби. на такъв мога да кажа само браво,защото *** постоянно го спъваха и тормозеха.
125
2
 
45
 
! Отговори
Спокойно сиромаси преди 13 години
Спокойно, очаква ни радост в края на месец октомври т.г. Има-няма половин година.
124
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си"Е на това му казвам аз НОВ МОРАЛ.
123
2
 
44
 
! Отговори
асд преди 13 години
Този ми прилича на Ал Бънди...
122
1
 
49
 
! Отговори
сд преди 13 години
АК-47 ОПРАВИЯ ИНАЧЕ НЯМА...22 ГОДИНИ ОТКРАДНАХТЕ ОТ МОЯ ЖИВОТ...ВАЩА МАМА...
121
3
 
32
 
! Отговори
do 127 преди 13 години
Koi e kazal che gi e kral ? Osven vie duhliovci iz forumite drug edva li . Tova che vie niamate ne prechi na drugite da imat.
120
1
 
32
 
! Отговори
Dnes - спите преди 13 години
Държавният глава Георги Първанов е поканил ръководството на "Ред, законност и справедливост" на среща, която ще се проведе утре от 13,30 часа в сградата на президентството. Новината изтече от пресцентъра на РЗС, а истинността й беше потвърдена и от "Дондуков" 2.И двете страни обаче пазят упорито в тайна конкретния повод за срещата и темата на дискусия. От РЗС съобщиха, че лидерът Яне Янев и заместникът му Атанас Семов ще говорят пред медиите едва след края на разговорите с Първанов.
119
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Typoto bylgaristansko mislene shte ni dovyrshi. Az imam 2 etajna kyshta s 5 dekara do iazovir. dva 3 straini apartamenta v centyra na varna i edna garsoniera v kvartalite. Sigurno i az sym kradec?
118
11
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е това вече е върха на наголостта! ОСТАВКА НА ГЕРБ НЕЗАБАВНО! Хем отраднал, хем си го декларира откраднатото - тия хора нямат срам. И предишните крадяха но не бяха толкова нагли. Преди при Станишев живеехме по-добре, олиото и сиренето и бензина бяха евтини а заплатите растяха. А сега Тиквата вместо да вдига заплати с милиардите които остави Станишев, взел да строи магистрали и да раздава милиони дивиденти на неговите ди хора!
117
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В интерес на истината това е един от първите частни предприемачи в Стара Загора, който заработи още по времето на 35-то постановление. Така, че напълно нормално е за него да има имоти. Работил честно, правил сделки - къде е проблемът? Виж имотите на други гербери от Стара Загора са доста спорни. Например защо не пишат за депутата от Герб Иван Колев за който Гамизов изнесе злоупотреби за около 900 млн. в ТЕЦ-овете? Я да му проверят имотната декларация на този, зали е декларирал нещо?