Трябват ми прагматици, не философи!

Коментар на министър-председателя за смените в кабинета
Обновена: 18 май 2011 19:25 | 18 май 2011 18:38, Екип на Dnes.bg
653



Премиерът Бойко Борисов коментира оставката на министъра на транспорта Александър Цветков. На министър-председателя му трябвали прагматици, за да поддържат темпото на работа в кабинета.
Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


653
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
543
8
 
32
 
! Отговори
БОТЕВ ПЛОВДИВ преди 13 години
Инфрастуктурата спомага на бизнеса и инвестициите.Покажете ми по-добро правителство от сегашното без да слагате партийни очила.Не казвам че е идеалното,но по-добро досега няма.
542
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Компира се накисна,като свински м*де в редка кал!ОСТАВКА ЧЕРВЕНО БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО!
541
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко,к'о стана със семейните ти компири у БанкяСО ?! Изпра ли милиончетата в НОВАТА ви банка?Как си с философията бе пич-ко? Ай разкарай се,за да спасиш България мутро *** - хулиган!
540
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТРЯБВА ТИ САТЪР ЗА ДА РАЗСЕЧЕ ТИКВАТА НА ПЛЕТА,ЗА СЕ ОТТЪРВЕМ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ
539
1
 
40
 
! Отговори
атомен физик преди 13 години
Трябват ми политици, не футболисти !
538
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най радостното е че младите хора на България усещат на кого могат да повярват и да се доверят.Лошото е , че пенсионерите са коне с капаци и вярват все още на партията майка.
537
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти картофе-мутро, си *** та дрънкаш!
536
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е'ати прагматика е тоя ***!?
535
8
 
33
 
! Отговори
Епидемиологът преди 13 години
До другарите с ниска медицинска култура.Боя се, че се налага да внеса пояснения по въпроса за новия щам коли-форми. Наименованието "escherichia coli Kutevika" идва от името на вектора на щама - Антон Кутев. Това е общоприета практика в медицината. В никакъв случай да не се бърка с името на достопочтенният Филип Кутев.
534
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И да плюят и каквото искат да приказват срещу премиера, агитката му усилено расте, 164 010 в бука само.С ВАС СМЕ Г-Н ПРЕМИЕР
533
1
 
35
 
! Отговори
до 561 преди 13 години
Въпросът е какво направиха комунистите след Тодор Живков... Осрахте се другари!!!
532
1
 
36
 
! Отговори
врачка преди 13 години
Корабокрушене ще станеш Бойко, не философ.
531
4
 
35
 
! Отговори
До пост № 559 преди 13 години
Социалистическо осиране (Кутево осиране):Не ми харесва, че ме сравнявате с Тодор Живков, защото сме несъизмерими. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред Нова тв.Той коментира разпространяван във фейсбук колаж от портрети на Тодор Живков, които постепенно преливат в неговия образ.Снимките не са коректни към Тодор Живков, защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години, да направим, да постигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.Фактът, че 20 г. след падането на Живков от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. Факт е и това, че 20 г. ние само приватизираме онова, което е построено дотогава", заяви още Борисов.24-часа/6.11.10 г./
530
3
 
44
 
! Отговори
Медиите преди 13 години
В българските медии работят интелигентни хора. Те трябва да се сетят, че повече не трябва да ни измъчват с г-н Борисов. Журналистите не разбраха ли, че вече ни се повръща от този човек ? Той това никога няма да го разбере, тъй като няма акъл колкото един изпразнен х.й.
529
7
 
31
 
! Отговори
Епидемиологът преди 13 години
Предупреждавам отново, пазете хигиена!!! Този сайт е заразен с нов опасен щам на escherichia coli. Новият болестотворен микроб е изолиран, изследван и наименован - "escherichia coli Kutevika". Болестта започва с несвързано бръщолевене и обикновено завършва с мъчителни кърваво-червени диарии по форумите. Сред народа заболяването е известно като "Кутево осиране" (още "социалистическо осиране"). Има данни, че щамът е бил създаден в Съвеския съюз и е пренесен в Родината от Кутев.
528
2
 
37
 
! Отговори
Трябвали му.... преди 13 години
На държавата и трябват прагматици а не простаци, които се търкалят по телевизиите, като се опитват да философстват по пожарникарски. Докато Кантонера се мотае измежду нас няма какво да се случи , освен той да изпълва държавата с простащина , а ние да мизерстваме, слушайки го как хранел прасета, садил картофи, ядял филия с мас след което станал най големия прагматик в Европа. Чудя му се, от къде толкова енергия, всеки ден да произвежда простотии ? Вероятно от свинската мас ! Той е мамут.
527
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ето, тази поляна са искали да я откраднат Тройната коалиция" Те Рила и Пирин откраднаха, дето уж са защитени от Юнеско, ама тая поляна как са я пропуснали... странно
526
20
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко - пожизнен президент!!
525
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Иначе следващ път няма да спирам да говоря с вас"; "Не влезат ли в новините тези работи...и..."Красота!!
524
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
oleeee, ako ne go vkarate tva v novinite.....priqtelski vi preduprezdavam! Ina4e 6e vikam mutrite da vi tro6at! Mutrata si ostava mutra, nikoga ne se promenq, daze i da mu se dade vazmoznost da napravi ne6to za naroda si i rodinata, da vleze v istoriata kato velik darzavnik toi si ostava EDNA PROSTA TIKVA.