Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти

"Шест правителства не направиха това, което моето за година"
Обновена: 22 юни 2011 19:16 | 22 юни 2011 19:00,
529
Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти
Снимка: Булфото

Над 2000 лентички от откриване на различни обекти в страната е прерязал премиерът Бойко Борисов досега, изчисли самият той при посещението си в Хасково.

"Даже си мисля дали за следващите президентски избори да се кандидатирам, като слушам, че 6 правителства са направили една трета от това, което моето правителство прави за по-малко от година. Много се колебая дори”, допълни премиерът и се закани да продължава да открива нови обекти, за да видят хората резултатите от работата му.

В южния град Борисов откри пречиствателна станция за отпадни води.

Инвестицията е за 30 милиона лева и е част от цялостен проект на програма ИСПА за пречиствателни станции по поречието на река Марица.

"Важното е, че ден преди откриването на пречиствателната станция в Хасково еврокомисарят по регионална политика Йоханес Хан похвали България за това как добре сме си стъпили на краката по големите инфраструктурни проекти и как през 2012 година това ще бъде видно”, отбеляза още Борисов.

Той настоя работата му да бъде оценявана от Европа, а не от българските политици.

По-рано през деня министър-председателят бе на посещение и в Кърджалийско, където преряза лентата на 18 километра напълно възстановена отсечка на основния път Момчилград-Крумовград.

"Този път на Станишев му го спряха и на Доган, разбира се, да не го пропуснем. Ние идваме днеска и правим Кърджали, Подкова, Околовръстното, септември месец прохода Маказа", обяви Борисов по време на откриването.

Той обеща, че през септември ще бъде открит пътят през прохода Маказа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
491
2
 
5
 
! Отговори
Българе преди 12 години
Черна лентичка искам да си сложа за Борисов ... нямам търпение!
490
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жан Виденов се опълчи на Сорос и Отворено общество, като му спря милионната издръжка от БЪЛГАРСКИЯ БЮДЖЕТ - всички видяха какво стана.... За сметка на това всички министри в това правителство са членове на Отворен Общество... тежко ни народе... по-добре се будете по-бързо
489
0
 
7
 
! Отговори
ДО ГЕРБЕРИТЕ преди 12 години
Избираш алтернатива ГЕРБ за да работят и просперира народа в държава с корупция, за 2 години се движим надоло , а Бойко Борисов се подиграва с народа и му казва - садете картофи, яжте филии с мас, като нямате работа има места за овчари , а няма овце и крави, щото няма селско стопанство и фураж за животните, понеже спряха парите в селското стопанство заради БСП, а няма и да има заради тъпаните от ГЕРБ, така че Борисов накъде с празна кошница се пита народа с тебе олигуфренче ВИНЕТУ
488
0
 
5
 
! Отговори
ДО ГЕРБЕРИТЕ преди 12 години
Който е на власт той отговаря пред народа тъпели, народа избра Бойко Борисов и народа търси сметката на Борисов, не виждаме ГЕРБ да се различават със забогатяването от БСП !
487
0
 
2
 
! Отговори
до 484 преди 12 години
Браво браво много се радвам за хубавите въпроси ?Защо да пита онези които ги няма , питаме тези които избрахме сега хората му гласуваха доверие на Бойко и сега е време да отговаря другаря секретар , кмет, премиер. ГЕРБ бършат ръце с другите за да се оправдаят че са тъпанарите довели държавата и българина до просешка тояга
486
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Бойко!!Хората ще те помнят винаги.
485
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Веднага отговорните институции да се отзоват и да приберат от Хасково с усмирителна риза и подплатен с много силни хапчета, Боцето, което страда от остро психическо разстройство и е опасен за околните!!!
484
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Здвата икономическа логика говори че по време на рецесия най - добрата политика от страна на правителството е да влага държавни пари в инфраструктурни обекти тъй като така ще се задвижи икономиката,тук обаче имаме нещо съвсем различно.1.по голяма част от фирмите изпълнителки не са Български. 2.Това е чисто популиски ход с цел да замаже учите на хората които вече осъзнават несъстоятелноста на жсички твърдение на Борисов.КОЙТО Е ПОРЕДНОТО ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ НА КУКЛОВОДИТЕ.
483
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Омръзна ми на гладен корем все един и същи цирк да гледам!Срам, позор и отвращение от всичко!
482
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОКО - НОЖИЦАТА. ТОЙ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ Е ТАКА - НАВРЕМЕТО КАТО СТАНА ГЛ СЕКРЕТАР , РЕЗНА НА СЛАВЧО ХРИСТОВ СИБАНК И СИ Я ВЗЕ ТОЙ , ТО ЦВЕТЕЛИНА ДЕ АМА ТЯ ЯСНА РАБОТАТА. ТОЙ И СЕГА САМО СЕ СНИМА С НОЖИЦА ИНАЧЕ КАТО СИ ВЗИМА КАКВОТО СИ Е ХАРЕСАЛ ПРАЩА ЕДНИ ДРУГИ ХОРА АМА НЕ С НОЖИЦИ А С ЕДНИ ДРУГИ РАБОТИ.БЪЛГАРИ ... КАК ДОПУСНАХМЕ ТОЙ ДА Е ПРЕМИЕР .........ТОВА Е НЕДОПУСТИМО
481
0
 
5
 
! Отговори
ДО 487 преди 12 години
За парите питай точно Кратунку.Питай с кой парици осигури банка на жена си.
480
1
 
11
 
! Отговори
минувач преди 12 години
От достоверен правителствен източник се разбра,че Бойко е събрал 2000 лентички като е рязал ленти и за пускането на водата в тоалетната,сутрин. 2000 ленти делено на 725 дни управление,равно на 2,76 ленти на ден.Като сложим тениса и футбола,става ясно защо от 2 години само затъваме.Ами то няма правителство за да работи,и после били виновни само предишните.
479
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странджа , когато чета твоите скодоумия винаги си сещам за една мисъл на АЙНЩАЙН-" Космосът и човешката глупост са безгранични. За първото още се водят спорове в науката"
478
2
 
9
 
! Отговори
ИСТИНАТА ТАКАВА КАКВ преди 12 години
Чета,чета чета и недоумявам как е възможно толкова години да ви пробутват едни и същи номера господата кукловоди а вие да плюете определена личност (опсссс грешка дегенерирал тип -кадър на ДС)каквито са всички допуснати до власта.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ НЯМА БСП,НЯМА СДС НЯМА ГЕРБ И ТН.ВСИЧКИ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ КУКЛОВОДИТЕ. КАЗВАМ ГО С БОЛКА НА СЪРЦЕТО БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
477
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗ, МОЕТО....и пак АЗ и пак Моето!! Поздрав за 486, много точно казано! Предишните сини,червени, добри,лоши РАБОТЕХА, а този само харчи нашите пари за да си вози д-то в луксозните ,климатизирани коли и да реже ленти, поне добре да изглеждаше..Чувал ли е за етикеция, министъра с костюм, нашичкия по дънки!!!! *** самовлюбена тиква!
476
8
 
1
 
! Отговори
до 484 пенсионера преди 12 години
и къде са тези 25 хиляди лева дето си ги внесъл за 42 години стаж, питай Жан Виденовзащо питаш Бойко? да не би Бойко да е източил банките през 1997-маЖан ги източи и ти прибра спестяванията - към Жан се обърни с тези въпроси
475
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато пишеш "По времето на Бойко", трябва да имаш предвид, че той беше кмет на София. И, да, прав си, доскоро имаше само една фирма - по времето на Бойковото кметство. И, да, вярно е, улиците доскоро не се миеха - по времето на Бойковото кметство. Също е вярно, че премиерът не режеше по три лентички на ден, а си вършеше организационната и административна работа - т.е. ВСИЧКИ премиери досега, БЕЗ Бойко, РАБОТЕХА, а сега той НЕ работи. Затова пък реже лентички на общински проекти.
474
6
 
1
 
! Отговори
Странджата преди 12 години
Жан си беше мошеник като всички комунисти, доста банки фалира, доста пари прибра, те комунистите са свикнали да крадат още от времето на партизаните, когато са грабели мандрите, затова за 45 години нищо не построиха, не им оставаше време от крадене....България беше на 6-то място в европа през 1944-та като дойдоха комунистите, а през 1990-та я оставиха на последно място, с огромен външен дълг и нито една магистрала построена
473
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уважаеми г-н Премиер!Пише ви един обикновен български пенсионер, с 42 години трудов стаж като тракторист, комбайнер, монтьор, шофьор, стругар и строител. През целия си живот съм работил достойно и резултатите от труда ми винаги са се виждали, можело е да се пипнат дори с ръка. За трудовия си стаж сега получавам сумата от 173 лв. 08 ст. Синът ми е завършил икономика и скоро сметна, че удръжките за всичките ми години труд възлизат малко над 25 хиляди лева. Значи с тази пенсия мога да живея още 145 г. без да тежа на държавния бюджет, защото предварително ми е удържано десетки пъти повече. Сега съм на 72 години и като се има предвид средната продължителност на живота у нас излиза, че останалите пари от пенсията ми държавата просто ще ги лапне! А някои казват, че вече ги е лапнала!!!Г-н Премиер, знаете ли колко струват тока и водата за населението, и по колко пъти ги увеличават всяка година?Знаете ли, че килограм кашкавал е повече от 10 лв., че сиренето и месото са 8 лв., че лекарствата у нас са три пъти по-скъпи от лекарствата в останалите европейски страни? Знаете ли, че дори хлябът струва 1 лев? Известно ли ви е, че месецът има средно 30 дни, в които трябва да се храним, за да живеем? Чувал ли сте колко високи са данъците в държавата? Изобщо в час ли сте г-н Премиер, че да живея на ръба на оцеляването, като изряден данъкоплатец, са ми нужни най-малко 350 лв., което е два пъти повече от сегашната ми пенсия? ПОЖАРНИКАРИНО - ВЪРВИ СИ С МИР , КАКВОТО СИ ВЗЕЛ , ВЗЕЛ , ТО НЕ Е МАЛКО ТИ СИ ЧОВЕКА ИЗКАРАЛ НАЙ-МНОГО ПАРИ ОТ ТОВА ЧЕ СИ В ПОЛИТИКАТА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР , КМЕТ НА СОФИЯ , ПРЕМИЕР ........ МИ ТИ СИ 12 ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТТА И СИ НАЙ БЕСКРУПУЛНИЯ И *** ПОЛИТИК ДОСЕГА. ВЗИМАШ БИЗНЕСИ , БАНКИ И ДИРЕКТНО ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ................ВЪРВИ СИ ПОЖАРНИКАРИНО ........
472
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жан Виденов бил почтен - най голямата смешка :))затова ли народа го изгони с камъни?