Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти

"Шест правителства не направиха това, което моето за година"
Обновена: 22 юни 2011 19:16 | 22 юни 2011 19:00,
529
Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти
Снимка: Булфото

Над 2000 лентички от откриване на различни обекти в страната е прерязал премиерът Бойко Борисов досега, изчисли самият той при посещението си в Хасково.

"Даже си мисля дали за следващите президентски избори да се кандидатирам, като слушам, че 6 правителства са направили една трета от това, което моето правителство прави за по-малко от година. Много се колебая дори”, допълни премиерът и се закани да продължава да открива нови обекти, за да видят хората резултатите от работата му.

В южния град Борисов откри пречиствателна станция за отпадни води.

Инвестицията е за 30 милиона лева и е част от цялостен проект на програма ИСПА за пречиствателни станции по поречието на река Марица.

"Важното е, че ден преди откриването на пречиствателната станция в Хасково еврокомисарят по регионална политика Йоханес Хан похвали България за това как добре сме си стъпили на краката по големите инфраструктурни проекти и как през 2012 година това ще бъде видно”, отбеляза още Борисов.

Той настоя работата му да бъде оценявана от Европа, а не от българските политици.

По-рано през деня министър-председателят бе на посещение и в Кърджалийско, където преряза лентата на 18 километра напълно възстановена отсечка на основния път Момчилград-Крумовград.

"Този път на Станишев му го спряха и на Доган, разбира се, да не го пропуснем. Ние идваме днеска и правим Кърджали, Подкова, Околовръстното, септември месец прохода Маказа", обяви Борисов по време на откриването.

Той обеща, че през септември ще бъде открит пътят през прохода Маказа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
471
5
 
1
 
! Отговори
Потърпевш преди 12 години
Жан Виденов беше най-големия крадец, по негово време банката фалира и Жан ми прибра спестяванията, не разчитайте на късата ми памет, още не съм изкуфял толкова, това *** Жан ще си получи заслуженото един ден
470
1
 
7
 
! Отговори
Aнонимен преди 12 години
Категорично съществото бойко не е добре!!! Не разбирам само дали си вярва, или ни дразни нарочно?
469
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Иронията на живота е ,че България имаше двама почтени премиери. Филип Димитров и Жан Виденов. И двамата свалени с помощта на свои хора. Те направиха много и сериозни грешки,но не бяха крадци.
468
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 28 -ми ББ ще открива канализация в Перник. Твърдя ,че той няма нищо общо с този обект.ГБС започна обекта март 2009г. Апроекта е от времето на Симеон.Това ще да е поредната нагла демонстрация на лъжлив бойков просперитет.
467
0
 
3
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
До Хасковлията от ГЕРБ 467. а теб кой те инструктира Цецо или Симеончо?
466
0
 
11
 
! Отговори
E 79 преди 12 години
'Люксембург е най-богата, а България най-бедна в ЕС", цената на 1l. Дизел е 1.15 EURO, а в България колеги 2.46!!! А сега ми кажете какви лентички, какви 5 лв.?!
465
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами с Веждито да направят един "Музей на лентичките". За поколенията, да се знае и помни...:)
464
4
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
ако европейците дойдат и запачнат да управляват еврофондовете нещата ще ке оправят към добро! Знаят за какво са отпуснати парите и ще ги харчат по направление! нали не се отпускат парите за да се спрат? Просто и ясно искат конкретни работи и проекти1 само срещу книжни проекти няма пари1 трябва и работа и резултати! гова за дето се е платило да се пипни е усети от народа
463
0
 
12
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Абе хора не разбрахте ли вече че Борисов и всички които са в парламента са подставени лица.ПРЕХОДА БЕШЕ РЕЖИСИРАН ОТ САМОТО НАЧАЛО И СЕГА ВИ ПОКАЗВАТ ТАКИВА КАТО БОЙКО ТИКВАТА и претендират за народни спасители ОСЪЗНАЙТВЕ СЕ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХОРАТА КОИТО УПРАЖЛЯВАТ СТАРАНА СЕ НАЗНАЧАВАТ ЗА ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА.
462
2
 
7
 
! Отговори
с преди 12 години
едните лентички ше си остане един ден...повтаря се, като повредена грамофонна плоча, явно си изреди репертоара и няма нови "мисли", почваме ги отначало
461
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко крадял ? Не той дава на свои фирми поръчките - и това в БГ е съвсем нормално всички са го правили преди ! Има едно ОБАЧЕ : Всички преди са го правили като са завишавали цените а на Бойко фирмите работят в нормите на нормалното и затова парите стигат! До преди Бойко имаше една сметосъбираща фирма в София а сега са 8 ! Ако някоя стачкува другите чистят - не става *** ! И моля ви кога за последните 20 години сте виждали да се мият улици? Е аз сега за първи път виждам ! А преди нямапе пари?
460
9
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 12 години
Браво Бойко! народа е с тебГоспод здраве да ти дава още 3 мандата ленти да режеш, крадливи комунисти да гониш, за да станем като белите държави
459
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано направи колкото се може повече че после ни чакат пак 4 години мизерия ... кумунделите 100% пак ще си искат "своите" ... И да знаете че всички бабички ще излязат да гласуват а "интелектуалците" или по добре да ги нарека "протестиращите" ще си седят вкъщи или ще гласуват с "предсмъртното писмо на Левски" .... НЕКА после пак ще си плюете по форумите !
458
4
 
3
 
! Отговори
Интервю с ЖАН преди 12 години
Предлагаме ви част от скандалното изказване на Жан Виденов: Когато бях министър-председател задачата ми беше проста. Ние, визирам номенклатурните кадри на БКП, вече бяхме изпразнили хазната. Но това, което не можехме да вземем силом бяха парите на хората. Затова спретнахме една малка инфлацийка (смее се непринудено), обезценихме националната валута, прибрахме конвертируемата такава от банките, а хорицата, събирали с толкова труд спестяванията си, трябваше да пият по една студена вода. Паралелно с това разпродавахме и ликвидирахме държавните предприятия, но там не стигнахме до край. Остана много неразграбено и хората на Костов си напълниха гушите с това, което не можахме да откраднем. Въпреки това обаче вярвам, че ние пак ще управляваме. Народът има къса памет. Повечето даже вече не помнят кой съм и какво зло направих на държавата. Че хората бързо забравят злините е ясно като бял ден. Вземете за пример предното правителство. Сергей Станишев беше представител на една криминална мафиотска партия, а стана премиер. Бащата и дядото на Симеон Сакскобургготски вкараха България в три национални катастрофи, в следствие на което, държавата ни беше разорена и разпокъсана, но хората и него направиха министър-председател. На Ахмед Доган предците му 500 години клаха и издевателстваха над народа български, а дори и днес той пак е на гребена на вълната. И как да не се радвам, че пак ще управляваме? Ами ние за властта на всичко сме готови. До преди няколко десетилетия комунисти и фашисти в България се трепеха за същата тая власт, а днес техните наследници в лицето на Сергей и Симеон прагматично си я разделиха и взаимно укрепиха, само и само да могат да грабят отново. Луканов, лека му пръст, ме учеше, че ако ние не откраднем парите, друг ще го стори. Утре ние пак ще грабим, но не заради нашето вчера, а заради нашето днес. Минало, настояще и бъдеще принадлежат на нас. Аз лично Бойко Борисов не го познавам и не мога да разбера какво се опитва да направи. Изглежда ми малко непредсказуем и необясним, но съм уверен, че скоро истината ще излезе на яве. Замислете се! Нито аз, нито който и да било министър от моето правителство не е подсъдим за престъпления срещу държавата. Същото важи за правителството на Костов, кабинетът на Сакскобургготски и този на Станишев. Въобще пък да не говорим за криминалните правителства предхождащи моето управление. Аз за себе си съм убеден, че г-н Борисов само прави вятър, за да може да влиза прах в очите на хората. А тия последните, за людете говоря, както се казваше в един филм, ако не трябваше да бъдат стригани, бог нямаше да ги направи овце! Затова се подгответе, защото НИЕ ПАК ЩЕ СМЕ НА ВЛАСТ!!! Запомнете това.(пак се смее)
457
2
 
4
 
! Отговори
Бай Добри преди 12 години
абе не знам Жан Виденов колко е честен, но като се сетя как ми прибра парите от фалиралата банка, хич не ми мяза на честен.баш крадец комунист си е изпечен мошеник
456
6
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ Хасково преди 12 години
гледам червените хиени са налазили от сутринта, Кутев ги е инструктирал вече
455
4
 
2
 
! Отговори
Гриша преди 12 години
За Жан Виденов големия обирджия ли говориш?какво преподава , теория на краденето ? тоя фалира 8 банки изнесе парите в червени куфарчета, сега преподавал :) ще преподава скоро в затвора, само да минат изборите и да оправим съдебната система.
454
3
 
6
 
! Отговори
450 преди 12 години
Да прав си. Още повече, че Жан поне е преподавател и студентите го харесват, найстина е скромен, говори учтиво и винаги спазва етикета на поведение (и за да не стане объркване, говоря впечатление като поведение и самоконтрол, просто като личност)
453
0
 
4
 
! Отговори
Смешка преди 12 години
Е, как няма да е събрал то и аз цял ден да не работя, а да обикалям и да режа лентички на чешмички, отсечки от по 2 км., нова ограда, частни обекти сигурно повече е събера. Комшията си прави ремонт на банята, мислим да направим едно тържествено откриване там и дори ще дарим лентичката към колекцията на ББ. Няма лошо, аз като малка събирах салфетки - естествено както и в този случай, без да имам заслуги за изработването им - само си ги колекционирах.
452
2
 
7
 
! Отговори
don преди 12 години
2000 лентички от тоалетни си събрал,ГСПДИН СЛЪНЦЕ.Всичко изкукало в държава,начело с Бог Буда.Оправия няма....лош маТрял