Кабинетът опровергава клип на БСП

Левицата пускала невярна и подвеждаща информация
15 окт 2011 18:50,
301
Кабинетът опровергава клип на БСП
Снимка: БТА

Правителството реши официално да опровергае данни от предизборния клип на БСП.

Според кабинета „Борисов” в рамките на предизборната кампания се разпространява  невярна и подвеждаща българските избиратели информация.

„.Общата сума за здравеопазване и здравни услуги за тази година възлиза на 3,25 млрд. лв., а бюджетът на МВР е 1,06 млрд. лв.

А в клипа на БСП се казва: „Срам ме е, че бюджетът за здравеопазване е половината от този на МВР”.

Всеки сам може да направи простата сметка, че средствата за здравеопазване са над три пъти повече от бюджета на вътрешното министерство”, уточняват от правителствената информационна служба.
 
Левицата твърди още, че парите за подслушване са повече от средствата за култура.

Според правителството тук виждаме отново фрапиращо несъответствие с твърденията на политическата партия и реалните цифри.

Използваните за СРС финансови ресурси възлизат на под 20 млн. лв., а средствата, отделени за култура, са общо 115 млн. лв., от които 10 млн. лв. са усвоени от европейските фондове, съобщават кабинета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
0
 
0
 
! Отговори
Франк преди 12 години
Гледам един предизборен клип с название "аз се срамувам" и се връщам в миналото.Връщам се във Виденовото управление когато нашите майки и бащи купуваха 1$ за 5-7 лева а заплатата не превишаваше 5 $,сигурно тогава тези хора от клипчето не се срамуваха.Връщам се към управлението на Станишев който за 1 вия мандат на БСП НЕ МИНА а стана премиер с мандата на ДПС,после Доган колеше и бесеше в страната и парадираше с това.ТЕЗИ ХОРА СЕ СРАМУВАТ САМО ЗАЩОТО СЕГА НЕ СА НА ВЛАСТ
257
1
 
2
 
! Отговори
До 252 преди 12 години
Абе ти си мнооооооооо кух.Да не би Видин,например,от вчера да е пуст и да излезеш след 18:00,да не можеш да видиш жива душа по улиците?20 години псевдо"политика" на такива *** като Луканката,Филипчо,Лиловка,Доганя,Генерала,Р.Овчарката,Станишко и сие,направиха така,че София в момента гони 2 500 000!!!И да-ще се затварят болници-последствие на Жельо кретена да направи всички софиянци и тъпанарите,последвали идеята му.Е това наблюдаваме!Убиха бизнеса по селата,сега ГЕРБ са ви виновни.***!
256
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България е страната,в която социалистите са управлявали най-дълго...и то си личи!
255
1
 
4
 
! Отговори
Леля преди 12 години
Нафтата в България беше 8.5 лв.по времето на тошо ,защото преживяхме това,което сега се случва на гърците.Тези цени и заплати се дотираха с кредити,а след това държавата обяви фалит.Та се оказа ,че евтините салами ни излезнаха солени и нашите деца ще ги плащат.
254
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България в момента лъвовете-олигарси изяждат всичко по-дребно от тях - полуедър бизнес-леопарди, среден бизнес - хиени, дребен бизнес - чакали, средна класа - биволи, бедни - зайчета и сърнички. Дива бананова дясна република.
253
0
 
1
 
! Отговори
до 260 преди 12 години
Колкото Берлускони успа за Италия.
252
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е истината. Тука правителството е право. Но и Плевнелиев лъже яко - построил е 19 километра магистрала, започната при Станишев. Сега строи други, но ще се завършат след като стане президент и няма право да се хвали.
251
3
 
3
 
! Отговори
До 260 преди 12 години
Такива, като Плевнелиев, успяват само за себе си. Народа вълци го яли. Да питам аз как е лупил земята за този затворен комплекс? От къде пари за земята и за строителството? Въпроси много, ама отговори няма да има. А на диспута, Плевнелиев показа колко е некомпетентен. Гледаше като мишка в брашно.
250
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мен пък не ме е срам, че премиерът е неграмотен гамен. Срам ме е, че хората като него, които му връчиха властта са мнозинство.
249
0
 
5
 
! Отговори
останете си в къщи преди 12 години
ПЕЧЕЛИ ДОГАН!!
248
3
 
3
 
! Отговори
Бойчо от 255 преди 12 години
Ама ти пък си съвсем изолиран от реалността !!Щом е успял за себе си ,ще успее е за държавата.
247
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако беше останало временното правителство на Стефан софиянски може би нещата щяха да са като в белите държави......
246
10
 
2
 
! Отговори
Седесар преди 12 години
Мноооооого *** тука.Кво искате бе? Иван Костов като беше на власт да станете всички милионери и да живеете в Монако.Едно си набийте в главите-ако не беше мандатът на ОДС сега щяхме да сме в сто трийсе и трета глуха. На Костов му трябваше още един мандат и нещата щяха да са съвсем други.
245
4
 
6
 
! Отговори
сори преди 12 години
ама не ви вервам, , вашият кандидат се държеше в стил- кой ми *** в гащите, гола вода и кал е плевнята
244
0
 
0
 
! Отговори
gg преди 12 години
долу всички...
243
6
 
13
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Гербаджии не можете да опровергаете, че хората живеят все по-зле при вас! Вчера видях къде живее Плевн., все едно е Бевърли Хилс! Такива като него нямат представа как живеят хората! Напълно изолирани са тези като него от българския народ! Такъв изолиран от реалностите човек не е за президент на всички българи! /Нека стане президент само на крадливите гербери!/
242
4
 
5
 
! Отговори
lyka преди 12 години
izvinavam se na vsicki balgari 4e glasyvah za gerb
241
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само БСП е партията, която може да донесе социален просперитет на хората. Помнете ми думата, после да не кажете, че не съм ви предупредил.
240
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-лесното е да се каже "всички са маскари" и да не се погледне истината. Ако искате, гласувайте си за любимия ГЕРБ. Той ще донесе единствено магистрали, които ще "цъфнат" за 5 - 6 години. Всичко останало е смрад и лъжа. Сега ме е страх да попадна в болница. Дянков може да е предвидил повече пари за здравеопазване, но къде са болниците в малките селища, а лекарите там? Народецът си мре заради самочувствието на неинтелигентното правителство и никой не го признава. Всичко е алчност за пари.
239
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През 1989 всички очаквахме коренния прелом в държавата..Хората спяха по площадите и какво стана ?Партията майка БКП успя да изработи всички нас и 20 г да режисира разграбването на държавата.Сега ситуацията е аналогична. Виждайки неминуемия крах на изборите, отново се прилага същия сценарии - черен пиар, истерика в парламента, груби нападки и очерняне на държавата пред Европа , платени писарушки по форумите и т. н. - целта на които е спад на доверието в ГЕРБ, ниска избирателна активност и отново на власт червената олигархия заедно с Доган, избрани от твърдите си гласоподаватели.Дано този път хората го проумеят !!!!