Време е Костов да поеме отговорност, изрепчи се Димитров

Писнало му да носи чужди грехове, иска вот на доверие от СДС
Обновена: 1 ное 2011 16:08 | 1 ное 2011 16:08,
151
Време е Костов да поеме отговорност, изрепчи се Димитров
А преди се гледаха в очите. Снимка: Булфото

Лидерът на СДС Мартин Димитров обяви, че предстои сериозно преосмисляне на цялостната коалиционна политика на партията, която включвала всички партии потенциални партньори.

"Компромисите, които направихме досега, ще бъдат сведени до минимум, писна ми СДС да носи чужди грехове", каза Димитров и отправи остри критики към лидера на ДСБ.

"Не си спомням Иван Костов да е поел отговорност за каквото и да било, а е крайно време да свърши тази работа", посочи той в коментар на критиките на тъмносиния лидер за провала на СДС на президентския вот с издигнатата кандидатура на Румен Христов.

Още по темата
Димитров обаче призова Командира, ако има да му казва нещо, да не го прави през медиите, а да отиде в централата на СДС. 

Синият лидер се зарече, че ще поиска вот на доверие от Националния съвет на СДС на 22 ноември.

"Мисията ни ще е да бъдем разумната алтернатива на ГЕРБ", зарече се той, но поясни, че ще имат интелигентно опозиционно поведение.

В отговор на въпрос Димитров посочи, че ГЕРБ и ДПС играят театър пред българското общество.

"Най-големите опоненти Бойко Борисов и Ахмед Доган имат допирни точки, когато трябва да се напомпа рейтингът на Борисов, се появява Доган и го прави", заяви синият лидер.

Мартин Димитров обяви още, че СДС ще искат да бъде касиран изборът за кмет на Плевен.

Мотивът им: множество манипулации, благодарение на които е спечелил кандидатът на ГЕРБ.

"Един изключителен кмет е напът да загуби с изборни манипулации", съжали накрая Мартин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един изключителен кмет е напът да загуби с изборни манипулациида ама не .....кой от двамата е по-малката злина не е ясно , тоя дето е сега поне е с *** от власта
150
0
 
0
 
! Отговори
christos преди 12 години
Мисля, че и двамата поемат отговорността като 100 грама уиски. Стига да са начело , Ако може и по начело . И двамата изпълняват воля отвъд нашата граница.ЗАЩОТО НЕ ПО ДУМИТЕ А ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.А критерий за делата на политиците са ИКОНОМИЧЕСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ.Защото собствеността на българина намалява и за това Те и двамата имат съществена роля.Нация от наемни работници не е просперираща.И изниква въпросът .НА КОГО СЛУЖИТЕ ГОСПОДА?
149
0
 
1
 
! Отговори
Глупав преди 12 години
Мартине,Мартене - Костов ти е виновен и ти като всички *** -Костов е виновен за всичко.Жалко за България и българите въобще.Тарикатите и простотията няма да позволят на Костов за втори път да ни изведе от Блатото,кадето този път ни навря КОМУНИСТИЧЕСКАТА СЛУГА Б.Б.
148
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаха, демагогия. като не му станало - обвинил Костов. хаха.
147
3
 
0
 
! Отговори
сдс-ар преди 12 години
Мартин е много читав Човек,но не е роден за лидер.
146
1
 
23
 
! Отговори
Nasko преди 12 години
Продължение,Играта се играе от Борисов, Първанов и Догана, тези тримцата са от едно КОТИЛО, а помислете, че в тези 22г, КОСТОВ, беше само 4 г, Пропагандата и парите избутват само него , а тези тримата се хилят, ПОМИСЛЕТЕ - ЗАЩО ГО ПРАВЯТ???За да НЯМА ДЕМОКРАТИ В БЪЛГАРИЯ, а само Лош Матриал/Б.Б/ за да им е лесно да го юркат това стадо !!!!
145
0
 
23
 
! Отговори
Nasko преди 12 години
Коствов направи две грешки:1. Въобще не трябваше да влиза в каквито и да е коалиции-нали затова създаде ДСБ-да се махне от клиентелизма;2. По никакъв начин не трябваше да подкрепя Борисов. Какво показаха изборите? - Демократичните идеи окончателно са погребани, - мутрите са начело на държавата, - шуробаджанащината е взела връх,- олигарсите така и не са пипнати.Замразени заплати, инфлация, тъмно бъдеще-това ни чака !И стига сте се "изявявали" ГЕРБ -ерски драскачи в сайта !!
144
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов да поеме отговорност е все едно турчин да се прекръсти!
143
11
 
2
 
! Отговори
до 132 преди 12 години
Костов се изказва мазно, той не обижда и не говори нахалост, защото обича предимно да действа (разбирай да КРАДЕ КРАДЕ КРАДЕ като за последно) и действително беше му за последно!ДСБ и СДС са напълно дискредитирани, изчерпани от съдържание, нямат никакво покритие в себе си защото са символ на ПРЕДАТЕЛСТВО и ГАВРА с НАДЕЖДИТЕ на една НАЦИЯ.В момента наблюдаваме тяхното свободно падане като очаквам на изборите за парламент през 2013 г. да се разпльоскат като рядко *** на паважа. ТОВА и ЗАСЛУЖАВ
142
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Загина си сдс-то и дсб-то и това си е. Много важно едни марионетки и политически *** по-малко.Няколко крадливи *** по-малко на бюджетна издръжка след 2013 г. когато очаквам подобни кухи движения да бъдат завинаги изметени от политическата сцена.Крайно време е такива шутове злоупотребили до смърт с доверието и надеждите на цяла нация да бъдат застигнати от логиката на възмездието- пълно затриване и забрава.Анатема на крадливите предатели и далавераджии. Сами са си виновни за краха си
141
7
 
4
 
! Отговори
Двама нещастници преди 12 години
Два политически трупа ще си прехвърлят отговорности - да хванеш единия да удариш другия
140
1
 
8
 
! Отговори
демократ преди 12 години
Жалко е да слушаш как уж двама съюзници се карат и си търсят кусурите. Коствов направи две грешки:1. Въобще не трябваше да влиза в каквито и да е коалиции-нали затова създаде ДСБ-да се махне от клиентелизма;2.По никакъв начин не трябваше да подкрепя Бойчето.Какво показаха избори?Демократичните идеи окончателно са погребани, мутрите са начело на държавата, шуробаджанащината е взела връх,олигарсите така и не са пипнати.Замразени заплати, инфлация, тъмно бъдеще-това ни чака при ГЕРБ!
139
4
 
7
 
! Отговори
Костов преди 12 години
Вината ги поемам само с МЕЗЕ !!!!!!!!!!!!
138
9
 
7
 
! Отговори
Българан преди 12 години
139! Егати политика е Костов, от партия с над 50% парламентарно мнозинство сведе синята коалиция до маргинална партия с единствената цел да прескочи прага на парламента! А иначе той си е бомба, направи сума ти и пари от съсипията на СДС!
137
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1356Лъжец!Осъдиха Чичибаба.Има и още,но не ми се рови в нета.Но все пак си перфиден лъжец.Покрай някои истини пробутваш основната си лъжа.
136
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Политика Костов НЯМА никаква вина за НЕАДЕКВАТНИТЕ действия на М.Димитров!Поне да се беше научил на ПОЛИТИКА от най-свестния политик Костов...*)))Оказа се,че от всяко дърво - *** НЕ става!Мартине,след като си виновен с бъркотиите които направи в СК,би трябвало да си подадеш ОСТАВКАТА,а не да обвиняваш този,който ти даваше ценни съветин ...но ти НЕ го послуша!?
135
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** номер 1-станишкосмешник номер 2-маутинчоВземете се затриите най-накрая-никой няма да реве за вас
134
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На слеващите избори ще имате 0.9%. Дори и това ви е много. Излъгахте милиони ваши избиратели! Не осъдихте нито един комунист за фалита при Виденов! Не осъдихте нито един кредитен милионер! Извършихте приватизация в полза на малцина червени барони, които в последствие разпродаоха активите на предприятията за лесна и бърза печалба. И колко много има още за изброяване...
133
3
 
2
 
! Отговори
Мила преди 12 години
До 33: Шапка ти свалям за тази гневна статия. Абсолютно вярно и точно...Браво!
132
17
 
15
 
! Отговори
бивш седесар преди 12 години
навремето бях запален, ходех по митинги, подскачах, разнасях агит. материа ли... и когато СДС при Костов взе властта очаквах промяна...но той взе властта за да я смуче.Този *** отказа от СДС такива като мене наивници...и вече не гласувам за никого.Най-големия съюзник на комунистите е Костов.И най-голямата грешка на М.Димитров е , че не скъса с Костов. Това се споделя от много мои приятели...на партийна работа в СДС. Промяната в СДС ще стане когато скъса с мръсника Костов...