Местан: Да не се окажат ГЕРБ трета политическа сила

Отново сатанизират ДПС, възпротиви се депутатът
6 ное 2011 12:15,
158
Местан: Да не се окажат ГЕРБ трета политическа сила
Лютви Местан и Ахмед Доган по време на пресконференцията в НДК след първия тур на изборите. Снимка: Булфото

„Колкото повече се броят бюлетините в Кърджали, толкова по-убедителна ще се окаже победата на ДПС. Искам да предупредя колегите от ГЕРБ, че рискуват още нещо – да не се окажат трета политическа сила”, заяви Лютви Местан пред БНР.

Заместник-председателят на партията коментира касирането на изборите в града от страна на управляващите.

„За пореден път сме свидетели на един опит за сатанизиране на образа на ДПС. Сега се правят внушения, че дори въздържането ни или по-сдържаното ни участие в избори осигурява някому победата“, заяви той.

По думите му анализите на изборите говорят достатъчно категорично, че прибързаните изводи за „сдържаното участие на ДПС на изборите са некоректни“, но пък партията няма нужда да бъде припознавана като „непреодолим фактор в българската политика“.

Според него ДПС е получила подкрепа толкова, колкото и за партийните листи, а на втория тур и повече.

„Ако за партийни листи имаме около 315 хил. гласа, сравнимо с тях, плюс 20-25 хил. гласа е делът на ДПС за втория тур на президентските избори”, коментира той.

Според Местан, избирателите на ДПС са гласували предимно за кандидатпрезидентската двойка Калфин-Данаилов, защото опозицията е обяснила залога в изборите. Тя е припомнила на избирателите, че „власт властта възпира“. 

ДСП продължава да се съмнява, че изборните резултати отразяват коректно волята на избирателите.

Партията ще настоява за анкетна комисия, която да провери каква е ролята на изпълнителната власт и по специално на МВР при изработването на забранителния списък за избирателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
0
 
! Отговори
him-ler-orca преди 12 години
ЕЙ другарю МЕСТАН РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ГОВОРЯТ !!!
128
0
 
0
 
! Отговори
Д-ра преди 12 години
Тук герболетките са олайняли темата изчезвам!
127
1
 
0
 
! Отговори
Кисело е гроздето преди 12 години
Много им си иска на някои братя мюсюлмани. Специално на Местан препоръчвам да си празнува Байряма и да спре да бълнува.В България, първа сила са БЪЛГАРИТЕ
126
0
 
0
 
! Отговори
T.N.T. преди 12 години
ALO TRAKTORA,TI LI SI BIL BEZNAM SI AZ,4E ZAD WSQKA DUMA NAROD IISTINASTOQT CIGANISTITETO "NAROD",KATO MINE PREZ WAS E,KATOUPOTREBQVANA TOALETNA HARTIQ.
125
0
 
0
 
! Отговори
T.N.T.DO 38 преди 12 години
4ERVEN LAINOMET--KATO WSEKI 4ERVENIDETE GI MQTAITE W KREMAL
124
0
 
0
 
! Отговори
T.N.T.DO 38 преди 12 години
EVALAEDIN 4ERVEN LAINOMETDA SI PRIZNAEZA6TO NE SA WSI4KI 4ERVENI,KATO TEB--DA SI PRIZNAQT4ERVENA GNUS...IDETE DA MQTATE 4ERVENITE SI LAINAW KREMALGADOST CIGANISTI4ESKA!!!...
123
0
 
0
 
! Отговори
INTEGRIRANE преди 12 години
INTEGRACIATA na Balgarskia narod samo 6te opravi ne6tata , za sega e kato prez Vizantia
122
1
 
0
 
! Отговори
OMRAZATA - BG преди 12 години
haha kvo 6e prai v Anadola jenata , LUDA DARJAVA LUD NARODdo:150
121
1
 
1
 
! Отговори
KRALI MARKO преди 12 години
ABE TUK NA SNIMKATA LIPSVA ONAIA MAZNA *** EMEL ETEM da ne se e otpravila v anadola
120
1
 
1
 
! Отговори
ha-ha-haaaaaaaa преди 12 години
samo tam vi e silata mafioti i to blagodarenie na 4estnite i dostoini turci koito nqma da vi vqrvat o6te mnogo vreme.6te si zaminete zaedno s kragovete ot firmi i dogan 6te razdava porciite po kiliite na centralniq zatvor zaedno sas siderov
119
0
 
1
 
! Отговори
Dino преди 12 години
Марио 36 е представител на аутсайдерите в България.За тях всички успели са престъпници и това е най-лесното им оправдание за собствената им немощ.Учи Марио,труди се и ще успееш.В България няма справедливост,но така е навсякъде.Просто в другите държави тези процеси на забогатяване са били на по предишен етап,но и те са били жестоки и несправедливи.
118
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предполагам,че мнозина от колегите във форума ще се почувстват обидени и засегнати,но истината е, че с нашия робски манталитет, къса памет и нехилизъм в рамките на/до 20 години сме обречени и като нация, и като народ.... оосвен, ако не стане някое чудо.То,овцете - в това число и моя милост- на друго не се и надяват.
117
4
 
5
 
! Отговори
vazmutena преди 12 години
Българка сам! И обичам Родината си!Но не желая доносници на Държавна Сигурност да правят оценка на изборите, ГЕРБ или каквото и да е друго!Не мислите ли, господа, че, меко казано, е цинизъм точно Вие да говорите за манипулации, честност, справетдливост...все понятия, които не се съвместяват с амплоато на доносника?!
116
2
 
13
 
! Отговори
едмон рустан преди 12 години
братя БЪЛГАРИ, винаги са ва лъгали и пак ви излъгаха -нали. Винаги са се проваляли когато,сами сте се управлявали.За това става все от по лошо в по лошо.Докато сме с този си манталитет и докато само се оплакваме,недоволстваме,политиканстваме и си траем така ще е още много време.Та ние се самоизяждаме и унищожаваме сами. С нашият нехилизъм,завист,крадливост и лъжливост това ни чака.ТАКЪВ НАРОД НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА И ПЪТЯ Е ЕДИН-КЪМ ПРОПАСТА.ЗАТОВА В АДА САМО КРАЙ БЪЛГАРСКИЯТ КАЗАН НЯМА ДЯВОЛИ.!
115
4
 
2
 
! Отговори
бг преди 12 години
ама да беееееее,,,тая столица си е ваша,,,,хапните по едно курбанче и аферим машалла беркет версан,,,,,да ви е честита победата и дьлги години да си стоите мирни че виш духнете и по една супа
114
1
 
6
 
! Отговори
Баце Баце преди 12 години
Ако нямаш пари за интернет мога да ти изпратя, но ако имаш интернет, и нямаш ум да погледнеш в Гугъл или Тубито да видиш кой е пръкнал ДПС ...не мога да ти помогна.То да е нещо дето се набива, да ти го набия...пък то акъл.
113
5
 
3
 
! Отговори
Баце преди 12 години
Всички негодници забравиха,че ДПС се създаде веднага след Десети ноември,щото така пожелаха новоизлюпените демократи,които се опитваха да използват тогава турците за натиск срещу БКП/БСП,а сега се правят на луди!През тези двадесет и две години,само Луканов,Жан Виденов и сега Борисов не са били в коалиция с Доган,въпреки,че по време на царското управление си бяха дупе и ***!!!
112
0
 
0
 
! Отговори
до 122 преди 12 години
Мога ли да запитам кой ще бъде лидера на тоя Национален фронт и от какви елементи ще бъде съставен електората му?
111
3
 
4
 
! Отговори
Ishmael преди 12 години
След около 20 години ДПС вече няма да съществува.Партията ще умре заедно с лидера си, който определено не е безсмъртен, а и вече е доста възрастен.
110
3
 
0
 
! Отговори
иш преди 12 години
да не се окажеш в Анадола ***