Баща на депутат от ГЕРБ докладва по делото за изборите

КС ще гледа искането на БСП за касиране на президентския вот
Обновена: 18 ное 2011 06:06 | 17 ное 2011 23:25,
48
Баща на депутат от ГЕРБ докладва по делото за изборите
Снимка: Булфото

Баща на депутат от ГЕРБ ще докладва по делото за законността на президентските избори, става ясно от съобщение на Конституционния съд.

КС  образува дело по искане на 71 народни представители от 41-ото Народно събрание за обявяване за незаконен избора на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова за президент и вицепрезидент. 

За докладчици по делото са определени съдиите Емилия Друмева, Благовест Пунев и Румен Ненков, се посочва в съобщение на съда.Румен Ненков е баща на депутата от ГЕРБ Александър Ненков.

“Няма основание да си правя отвод”, коментира пред Дарик радио самият Румен Ненков.

Още по темата
 “В конституцията пише, че по правило ние трябва да сме хора с висок морал и единствено да се подчиняваме на конституцията, не на симпатии. Това, че синът ми е в ГЕРБ, а друг е назначен от президент или е бил в някоя партия, това не означава, че сме заинтересовани от изхода на заседанието. По същия начин трябва да търсите кой с кого е роднина и кой го е назначил в Конституционния съд”, смята той.

В началото на седмицата по искането до КС подписите сложиха депутати от Коалиция за България, ДПС и "Атака”.

На 18 страници са описани мотивите, като сред тях присъстват забранителните списъци, прозрачните бюлетини, участието на вътрешния министър в изборния процес и нарушената тайна на гласуването.

От БСП се убедени, че при честен вот президент щял да бъде Ивайло Калфин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
0
 
! Отговори
УХА преди 12 години
ЕЙ АМИ АКО ГИ КАСИРАТ.ЛОШО,АМА МНОГО ЛОШО БЕ.
42
4
 
1
 
! Отговори
Виждам ви... преди 12 години
Доста червени коментарчета гледам! И нито от тях не е смислено или подплатено с истини и факти! Няма да ми стигне времето да ги оборя един по един! Жалки сте! А и си вярвате! Ето това се нарича "Лош Материал"! Слаби сте, а и сте *** като овце! БКП! БКП!!!! Урррррраааа!
41
3
 
2
 
! Отговори
Антон преди 12 години
ДНЕС.БГ пропускат обаче другата информация, а именно: "Емилия Друмева е съпруга на отстранения генерален директор на НДК Христо Друмев. " Едната е комунистка, съпруга на дрът комунист, а този е баща на депутат от ГЕРБ. Поредната схема на червените *** и техните медии - да представят само едната страна на нещата!
40
2
 
0
 
! Отговори
дядо преди 12 години
вся власть гербером,и настанаха едни дни,по чешмите протече мед и масло, всички служители в съда,прокоратурата и останалите държавни хранилки,станаха роднините на ГЕРБ.Братя и сестри,любовници и дъщери,майки и бащи и даже Тъщи купуващи апартаменти,а банките собственост на Цвета М...та.Та като продължи така вече трета година и народа радостен,позволиха му да работи още дълги години без пенсия.Има получени писма в кабинета на Великия Читалищен Деец прочел цяла книга,да се работи и в почивните дни
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бутат остъклените балкониАко нямате разрешение да зазиждате или остъклявате , ще трябва да го махате.Ударни проверки за незаконно остъклени тераси тръгват в големите градове в страната.Инспектори от ДНСК ще следят за балкони самоделки в София, Варна, Пловдив, Бургас. Ако собствениците нямат разрешение да зазидат или остъклят прозорците, ще трябва сами да премахнат допълнителните уплътнения.
38
2
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
В коментар # 37 много добре е описано как не без съдействието на бащите синовете и дъщерите стават депутати от партията, която е на власт, само че е сбъркан номера на коментара, на който е отговорено: доколкото разбирам, става въпорс за КОМЕНТАР # 35 , т.е. че бащата е влязъл в КС от квотата на БСП, а синът е прешляпал в ГЕРБ, та да бъде депутат! Ама нали за това става въпрос: че ГЕРБ, БСП и НДСВ са първи братовчеди по произход - по-хитрите и по-разтропаните от червените, седесарите и царедворците смениха боята и станаха гербаджии!
37
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BSP KRADLIVA = GERB TEHNITE OHRANITELI(pazachi)
36
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Сидеров за президент. Ако влезеш в политиката и не си патриот, засърбваш бързо от големия черпак. Да не говорим за всички истини, които имаше честта да каже в макар и малкото му дадени възможности. Всички, които гласуват за калфата и плевела са промити мозъци, овчици.
35
2
 
9
 
! Отговори
До # 38 преди 12 години
Защо не си припомниш, че Р.Ненков влезе от парламентарната квота на БСП, а се правиш на наивен?! Синът очевидно не без мнението на бащата усети накъде духа вятърът и стана гербаджия! Същото е с родителите на бившата депутатка от НДСВ Агайн: бащата бивш висш служител преди 10-и ноември от ДС, родът е червен до мозъка на костите, ама дъщерята - царедворка. Да споменем ли,че по мъжова линия съдията от ВАС, оневинила Пенгеза, Галя Солакова се родее с Агайн!
34
12
 
3
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
На калпав комунист, изборните резултати му пречат.;)
33
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Румен Ненков е баща на депутата от ГЕРБ Александър Ненков.Освен това е баща и на Георги Ненков /дясна ръка на Антоан Николов/- дългогодишен член на борда на Топлофикация и единствен не беше разследван за злоупотребите покрай Вальо-топлото. Освен това жена му е зам. кмет при Б.Б. и естествено малкото синче Александър става депутат. Но, разбира се всичко това е случайно. просто всеки от тях си има собствена кариера и са изключително способни.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
35 - Кои ***!? На Цар Киро ли!?:) Дето го разкарваха по 5-звездните хотели и за Ангел МВР не намери ресурс да го опази, на за него 300 жандармеристи изпратиха и му осигуриха звезден лукс по хотелите:)) А може би ***, които МВР охраняваше, докато разбиваха мандрата на Маркелито!? Или ***, които МВР пазеше и гледаше как убиват етнически българин в София!? Та кои ***!?
31
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам касация на изборите не защото много нещо ще се промени, а защото ще видя пак работещи депутати от ГЕРБ, носещи чували с бюлетини на бременни и ще продължи цирка с криенето на бюлетините в чорапите на бабите от ГЕРБ в комисиите, както в Плевен! Е само този цирк си заслужава:)) Иначе ГЕРБ пак ще спечели в резултата на гореописаните действия от тяхна страна:)) Милите! Дори пребиха човек в Лом , за да се откаже, а наблюдатели от Германия и Дания възкликнаха "Касирайте":))))!
30
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От БСП се убедени, че при честен вот президент щял да бъде Ивайло Калфин.Всички *** знаят, че при честен вот вие нямаше да съберете и 200 000 гласа!
29
11
 
4
 
! Отговори
Съдебен казус преди 12 години
Мога ли да запитам защо докладчици по жалбата са съдии, избрани от квотата на БСП, НДСВ, ДПС, при положение,че представители на посочените партии са вносители на жалбата в КС?! Може ли да се говори за обективност: все едно лицето Х да се жалва на първия си братовчед съдията Y от лицето Z! Случаят е още по-тежък, защото съдията Y може да използва по пряк или прикрит начин служебното си положение в пряка изгода на лицето X !!!
28
2
 
16
 
! Отговори
Мери преди 12 години
Ама вие защо се правите на ударени с мокрър пешкир по главата?! Много добре звнаете,че 1/3 от състава на КС е президентска квота, другата трета - квота на бившето правителство на Тройната коалиция и последната на ССБ , т.е. на сподвижниците на М.Тодорова, Кучкова и сие! И че в ГЕРБ активисти станаха хора, отцепили се от БСП, НДСВ и СДС! Т.е., вие сте първи или най-много втори братовчеди на Борко Б.! Само че се износихте за един мандат, перничанинът за два, и вашите отцепници хванаха кокала, а вие, понеже вече поизгладняхте, искате по нечестен начин, чрез памперсите, да се върнете на власт! А за шмекериите на едро: Софийският апелативен съд САС вече вдигна запора върху имуществото на вестниците Труд и 24 часа! Какво друго може да се очаква от съд, оглавяван от Пенгезов?! Нали затова го възстановиха на работа съдиите от ВАС начело със снахата на бившия министър на МВР преди 10-и ноември ген.Солаков! Пенгезов как стана генерал-лейтенант, макар че е съдия: нали президент Гоце го направи! Цялата т.нар. армия може да я командва полковник, ама Гоцето залепи трите звезди на един безспорно умен, но нахален, да не кажа нагъл човек! А как оправдаха Ковачки : 16 млн лв укрити данъци, 3 години условно! А кой пусна в домашен арест Трактора: съдии от САС на Пенгеза; кой промени домашния арест в подписка: съдия Магдалинчева, на Боян Магдалинчев от ВАС момичката! Сега тя съди Наглите, които с/у рекет отвличаха богати хора! Ще ги осъди, когато цъфнат налъмите! Ама стана съдия на годината! Тези и десетки други фрапиращи случаи на съдийска наглост и беззаконие позволяват смело да се каже: СЪДЕБНАТА МАФИОТИЗИРАНА ВЛАСТ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ!
27
5
 
1
 
! Отговори
Тиква ли е Станишев преди 12 години
Или да? ;)
26
6
 
21
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Докато съда и държавата са зависими от ГЕРБ, касиране няма да има. Диктатурата ГЕРБ се оказа хиляди пъти по-*** и от комунистическата. Защото при комунистите като те изгонеха от 1 място от работа ,те чакаха поне още 10 работни места....а сега си застрашен с години да висиш на борсата.И чакай справедливост от филанкишията.Кой от съдиите мислите,че ще допусне касиране?Нали после автоматично ще си подпише смъртната присъда на безработен!
25
23
 
9
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 12 години
САМО ТАКА, МАЧКАЙТЕ КОМУНИСТИТЕ! КАЛФИН НЕ СТАВА!
24
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комуноидите са наи смешното и трагично нещо случвало се някога на България.Веднага след тях са ГЕРБ.