Държавата не държи парите си в Корпоративна банка!

Не можем да извадим копия на офертите, обяви Менда Стоянова
Обновена: 18 дек 2011 20:01 | 18 дек 2011 19:07,
108
Държавата не държи парите си в Корпоративна банка!
Менда Стоянова. Снимка: Булфото

Корпоративна търговска банка, в която са парите на голяма част от държавните дружества, е предложила най-добрите условия при конкурсите за избор на банка, обясни пред БНР шефката на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова.

По думите й упреците, че собственикът на банката Цветан Василев така е забогатял "незаконно или необяснимо", трябва да бъдат проверени, но от други институции.

Още по темата

"Държавата, като държава, не държи парите си в Корпоративна, или в която и да било друга банка. Всъщност, това са парите на фирми, в които държавата има участия. Ние поискахме проверка и трябва да ви кажа, че наистина по критериите, по които се избират тези банки от всяка една държавна институция, тази банка е дала най-добрите условия. Ние не можем да извадим пред медиите копия на документите и офертите. Дали е незаконно или необяснимо, има си закони, с които тези термини се доказват или не, има си институции", поясни тя.

Стоянова смята още, че сега е времето да се подновят консултациите в парламента за промени в Конституцията по отношение на фискалната стабилност.

"Ние сме отворени за допълване на предложените от ГЕРБ промени", категорична бе тя.

По повод изтичащият 10-дневен срок, в който 26-те държави, заявили участие в новия фисаклен пакт за еврозоната, председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси коментира, че тази договореност в Съвета на Европа все още няма конкретна политическа рамка и своите измерения.

Менда Стоянова отхвърли обвиненията на опозицията за Бюджет 2012, че е направен на базата на оптимистични прогнози. По думите й, това е един доста консервативен бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
4
 
32
 
! Отговори
сс преди 12 години
Бойо - Грозния като изтегли парите на държавата от Си Банк , понеже вече не е на Цветелина ги прехвърли в Корпоративна Банка , това и малките деца го знаят !
81
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
таа лелка , с арната муцка, кеф. не е фантазия. мое да е дърта, ама сто на сто е професионал. гарантирано от герб - минимум
80
3
 
40
 
! Отговори
ГРОБ за ГРАБ преди 12 години
Тази е ГЕРБавата ***,която като шеф на Данъчното в Пловдив 10 годдини е осигурявала рахатлък на Катунцкият ***-Киро Лайнара!!!
79
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
78, лелеее,с *** газ си е тръгнал, бил е разбит от двойката Танев, щото с Пъти повече е бил по-слаб и от най-преклонните ***
78
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И там вече нямало пари? Кога успяха Герберите да похарчат всичко!
77
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая шматка не беше ли записана със СРС-та как лобира за някакви митничари?И като каква тази мисирка се изказва?Каква комисия , каква Менда, какво разбират гербери-*** от бюджет?Наглостта герберска няма граници...
76
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
75,виж БългарияОбществоNight Of The Jumps взриви 10 хиляди души в "Арена Армеец"18.12.2011 11:13276Публиката освирка премиера Бойко Борисов при появяването му в залатаМалко по-така е, ама Днес.Бг все пак се е отчело - снишавайки се - по бай Тошовски
75
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната марионетка на Тиквата... казала 5 изречения... ама колкото и пъти да ги прочетеш... всъщност нищо не е казала... а накрая даже е забравила да заяви, че всъщност предишните са виновни...
74
4
 
17
 
! Отговори
Лелее преди 12 години
75, а след като паднал, се омел от корта като little bitch без да каже на никой нищо, намусен и нацупен. Истински мъж...
73
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Държавата, като държава, не държи парите си в Корпоративна, или в която и да било друга банка. Всъщност, това са парите на фирми, в които държавата има участия. Ние поискахме проверка...и тази банка е дала най-добрите условия. Ние не можем да извадим пред медиите копия на документите и офертите. Дали е незаконно или необяснимо, има си закони.."мента стоягова, върла бекапейка
72
3
 
37
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
И защо точно яйцата и доматите скачат с какво ще замеряме Борисов и Дянков?
71
5
 
39
 
! Отговори
до Редактора преди 12 години
Абе, Днес-а, що не пишете как освиркаха Бибитко в Арена "Армеец" и как после го биха на тенис?А?А.а?! Или това не е новина?
70
3
 
27
 
! Отговори
ИВАН СОФИЯ преди 12 години
ТАЗИ БАНКА Е ДАЛА НАЙ ДОБРИТЕ КОМИСИОННИ!
69
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе отче , тая *** ни разката фамилията барабар с глутницата герберасти за какво добро ми говорш... СЪнародници харесва ви да сте роби ,нали?
68
9
 
3
 
! Отговори
отец Фиори преди 12 години
добри хора, нека бъдем добри и си пожелаем всичко хубаво и да бъдем супер умни !
67
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mnogo protivna lujkinq
66
4
 
27
 
! Отговори
питанчо преди 12 години
Един гербер лъже колкото 5 *** . Какво става с толкова гербери?
65
6
 
10
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 12 години
Абе тая госпожа да не говори неща, дето не ги разбира. Предложили те най-добри условия на конкурс, ама друг път...Парите на енергийните дружества ги натика тройната коалиция там срещу лични възнаграждения за шефовете... Не с конкурси, а с обаждане по телефона по партийна линия... Няма конкурси, няма монкурски.
64
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе нещо другите ядът бой, ама както ида е!
63
5
 
17
 
! Отговори
сеир преди 12 години
след малко по канал 3 ще дават как онова дебелото от Банкя ще яде бой на тенис!