Държавата не държи парите си в Корпоративна банка!

Не можем да извадим копия на офертите, обяви Менда Стоянова
Обновена: 18 дек 2011 20:01 | 18 дек 2011 19:07,
108
Държавата не държи парите си в Корпоративна банка!
Менда Стоянова. Снимка: Булфото

Корпоративна търговска банка, в която са парите на голяма част от държавните дружества, е предложила най-добрите условия при конкурсите за избор на банка, обясни пред БНР шефката на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова.

По думите й упреците, че собственикът на банката Цветан Василев така е забогатял "незаконно или необяснимо", трябва да бъдат проверени, но от други институции.

Още по темата

"Държавата, като държава, не държи парите си в Корпоративна, или в която и да било друга банка. Всъщност, това са парите на фирми, в които държавата има участия. Ние поискахме проверка и трябва да ви кажа, че наистина по критериите, по които се избират тези банки от всяка една държавна институция, тази банка е дала най-добрите условия. Ние не можем да извадим пред медиите копия на документите и офертите. Дали е незаконно или необяснимо, има си закони, с които тези термини се доказват или не, има си институции", поясни тя.

Стоянова смята още, че сега е времето да се подновят консултациите в парламента за промени в Конституцията по отношение на фискалната стабилност.

"Ние сме отворени за допълване на предложените от ГЕРБ промени", категорична бе тя.

По повод изтичащият 10-дневен срок, в който 26-те държави, заявили участие в новия фисаклен пакт за еврозоната, председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси коментира, че тази договореност в Съвета на Европа все още няма конкретна политическа рамка и своите измерения.

Менда Стоянова отхвърли обвиненията на опозицията за Бюджет 2012, че е направен на базата на оптимистични прогнози. По думите й, това е един доста консервативен бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
malii malii opaaa bg naroda be ei predi mesez nali glasuvahte za taja ja sega si ja haresvaite schtototo
61
3
 
20
 
! Отговори
хихихи преди 12 години
гледайте по канал 3 как Р. Петков брани ББ! хахаха. Някой ог герб да има нещо напротив? 8000 човека освиркват Тиквата на 2 пъти! ТОЙ бяга на полувремето! хихихи
60
3
 
20
 
! Отговори
Джепето преди 12 години
Мендо , Мендо , гювендио дърта, ако беше Пинокио от носът ти щеше да излезе дървен матерял колкото да стопли социално слабите за 10 години напред!!
59
2
 
11
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 12 години
Яз кат стар психопат (тъй де,психолог исках да река),да ви кажем че тая Мента е въздух и то не под налегане ам такъв-никаков...Що ли? Ам оти яз кат пием мастиката и ватре сипвам мента и на туй му викаме облак-демек дет го дуйне ветъра и то натам връви...И она затуй тай жално гльода,от незнай бат и Бойка нагде ша заповеда утре да дуе ветъро...
58
2
 
10
 
! Отговори
Чуденко преди 12 години
И що да не може да извадите документите, срам ли ви е или сте ги загубили???? *** наглите ***! Ми то и ние не си държим чеповете в някакви си дупки, а си ги слагаме на половинките....
57
2
 
16
 
! Отговори
нн преди 12 години
Много добре знаем как се печелят тия конкурси и се сещаме и тази банка точно как е спечелила.И какво е това име Менда,българско ли е,аз лично бих се прекръстила
56
3
 
31
 
! Отговори
примоция преди 12 години
Коледна примоция!!! Който мине в Герб до 28.12.2012 ще му се опростят всички минали кражби и узаконят апартаментите и влоговете! Имаме опит в това!ПП на герб
55
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шмента Шаранова-хибрид между ялова вещица и кастриран дявол- тая дняе дя пълни само гушата и пикалото си
54
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кои пари? Какви пари? Нали Станишев ги беше изял?
53
3
 
16
 
! Отговори
ДО 52 преди 12 години
АМИ НАПИШИ ДРУГО БРЕ!!!!! ВЪСХВАЛЯВАЙ СВЕТИ БОЙКО И ЦАРСТВОТО МУ ГЕРБОВО , СВЕТА ВЕЛИКОМЪЧЕНИЦА ФИДОСКА , ИЗПОСТАЛЯЛА НАПОСЛЕДЪК ОТ КРИЗАТА , СВЕТИ СВЕТИ ЦЕЦО И ДЯНКО ,СВЕТА МЪЧЕНИЦА МЕНДА КОЯТО СЕДИ ОТ ДЯСНО НА СВЕТИЯ ГЕРБОВ ПРЕСТОЛ И СВЕТА ВЕЛИКОМЪЧЕНИЦА ФАНДЪКОВА КОЛЕНИЧИЛА В НОЗЕТЕ НА ОНЗИ ЧИЕТО ИМЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПОМЕНАВА САМО С БЛАГОВОЛЕНИЕ! ПИШИ БРЕ КОЙ ТИ ПРЕЧИ?
52
4
 
20
 
! Отговори
Цецко преди 12 години
*** гнусния вампир отяде ми се :( Моля не слагайте повече нейни снимки!
51
4
 
33
 
! Отговори
Цецко преди 12 години
Тази видна ГЕРБ-ерка е била шефка на данъчното в Пловдив, когато цар Киро стана милионер с една дума и тя е взимала крадени пари от гнусния *** ама нали е от ГЕРБ и не може да я пипаме! Да се пържите в АДА всички ***, които сте ни управлявали последните 22 години!!!
50
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АБЕ ТУК ОСВЕН ПРОСТОТИИ ДРУГО ПИШЕЛИ СЕ?
49
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гръцкият премиер днес разкритикува остро Борисов и Дянков, че спират строежа на тръбата Бургас - Александруполис и заплаши, че Гърция може да съди България за неустойки и щети.
48
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извади скритите по твое време данъци и защо на Киро *** от КАТУНЦА ,бе дърта ***.Колко пъти духа *** му к..р *** джофро усрана???
47
3
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Абе ние да си ги замеряме с яйца пък платените медии ако щат да го излъчват!
46
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая Мента държи Киро за диригента!
45
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Dobri komentari.Vse pak pari vi se plastat.
44
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Симеон Дянков бяха освиркани от зрители на шоуто "Нощта на скоковете" в спортната зала "Арена Армеец" в събота.Около 9000 души бяха дошли да гледат звездите на Световния шампионат по мотокрос свободен стил (IFMXF), които демонстрираха акробатични изпълнения в покрития с пръст и пясък терен на залата.Освиркванията по адрес на властта ядосаха организаторите и председателят на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов определи публиката като "***".
43
4
 
32
 
! Отговори
Шебеков преди 12 години
Ей такива продажни пачи, като Менда Стоянова коват законите в република България. Не ни чака нищо добро в обозримо бъдеще защото в това народно събрание не се защитават интересите на българския народ, а на една шепа свръхвлиятелни олигарси, които са забогатели благодарение на крупни далавери с държавата и на кешовия финансов ресурс, който същата тази държава им предоставя на драго сърце.