БСП обаче няма да връща бонуси

Депутатите от ГЕРБ ще уволнят министри, ако постъпи предложение
1 мар 2012 10:43,
200
БСП обаче няма да връща бонуси
Снимка: архив, Dnes.bg

От БСП нямат намерение да връщат взетите бонуси, за което призова премиерът Бойко Борисов вчера, съобщи bTV.

Според Меглена Плугчиева, бивш вицепремиер, отговарящ за еврофондовете, при добре свършена работа трябва да се взимат бонуси, затова тя самата е настоявала нейният екип да взима такива.

"В подготовката за присъединяването ни към ЕС администрацията изнесе изключително голяма тежест", категорична е Плугчиева.

Тя се мотивира и с това, че по време на управлението на предишното правителство "имаше бюджетен излишък, заплатите пораснаха за 4 години с 80%, пенсиите също с 80%".

Още по темата

"Сега имаме лошо работеща администрация, получаваща бонуси", заяви Плугчиева.

По думите й само във фонд "Земеделие" са раздадени милион и двеста хиляди.

"Това е същият фонд, където имаше смяна на няколко несполучливи ръководители, а парите от тази програма не стигат до хората и общините", коментира Плугчиева.

"Тезата на БСП е, че по време на криза трябва да има морал, а когато няма криза – без морал. Моралът не е толкова еластично понятие. А оценката за добре свършената работа се дава от избирателя", контрира я  депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.

По думите му същинският проблем е липсата на прозрачност.

"Ако има предложения за уволнение от министър-председателя, парламентарната група на ГЕРБ ще ги гласува", заяви Главчев.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
0
 
! Отговори
до Румен221 преди 12 години
Да не би да си на щат на Позитано ?Какво крещиш с главните си букви.Поне да имаше някакъв смисъл написаното от теб.Само се излагаш и показваш ограничения си селски манталитет.Селянина напуска селото,селото него не.Купи си една минерална вода Банкя,опитай я,едва ли вони на сяра повярвай ми.
80
2
 
2
 
! Отговори
Дедка преди 12 години
Хора, още не е късно да постъпим с нашите "социалисти", както навремето са направили румънците! Този рак, който убива държавата ни може да бъде премахнат по един-единствен начин, защото така са се впили във властта и смучат, че е ясно, че сами няма да изчезнат! Всичко е в наши ръце - колкото по-скоро ги изрежем, толкова по-бързо ще можем да започнем да се възстановяваме!!!
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
85Поредният промитмозък !!!
78
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"За един месец фискалният резерв е намалял с около 1 млрд. лв. и към 31.01.2012 г. той е в размер на 4,0 млрд. лв., показват публликуваните от Министерство на финансите данни на изпълнението на Консолидираната фискална програма до края на януари тази година."Гербавите управници са опукали 1 милиард за месец и сега ви обесняват как като върнат 100 хиляди лева (по изчисленията на Дянков) всичко ще се оправи. То бива наивност, ама чак толкова.
77
2
 
20
 
! Отговори
Дедка преди 12 години
И тая проста селска тарикатка седнала да обяснява сутринта как по тяхно време имало било излишък. За *** ли ни смятат? Толкова пробойни има в държавата, че този излишък само показва колко са отвратителни - сякаш по тяхно време не е имало нужда от ремонти на пътища, детски градини и какво ли още не, че и пари били останали и те били свършили е*аси добрата работа! Плугчиева, скоро ще ти се случи случка! И то не само на теб, защото ставате прекалено нагли вече! Като сте крали, скрийте се!
76
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП нямало да връща бонуси - Д,*** вашта мама комунистическа, тогава защо толкова ревахте на умрело през последните няколко дена бе *** ***? Сега пак ли ГЕРБ ви е виновен бе, а? - *** изклесана ***, която ограби страната ни, марш в Северна Корея бе, там ви е мястото!!! При положение, че по времето на ТройнО крадливата коалиция, когато ни спреха Еврофондовете, заради кражби на фирми на БСП и на президента-агента Гоце Първанов, са си раздавали бонуси от по 700 000 лева и за какво? за добра кражба може би. Да връщате парите, щото ще ви вземат мътните, айдуци с айдуци, а не само да ревете като дърти магарици за здрав остен!
75
1
 
16
 
! Отговори
az преди 12 години
БСП пари няма да върнат - по скоро кръв ще повърнат. Гоце в каквото и да го обвините е виновен. Факти....
74
1
 
11
 
! Отговори
Дедка преди 12 години
За се задавите с тях дано! Господ забавя, но не забравя.. пардон, НАРОДЪТ не забравя... Скоро ще ви застигне народната "обич", и то така, че няма да разберете откъде ви е дошло, нагли безсрамни кърлежи!
73
1
 
1
 
! Отговори
до 98 преди 12 години
"Кой заплати и пенсии...." Май всъщност никога не си бил на училище
72
2
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
АКО ПИТАТЕ, КАК ИЗГЛЕЖДА ДНЕС ПЛАДНЕШКИЯ ДУШМАНСКИ ОБИР - ЕТО ТАКА:- ОТ 20 ГОДИНИ НА ВСИЧКИ НИВА НАД КМЕТ, СЕ РАЗДАВАТ ПОЛУЗАКОННО СТОТИЦИ МИЛИОНИ, ЗА КОИТО НЕ СЕ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ, А САМО 10% ДАНЪК!!!- А ДНЕС ПАРИ БЕЗ ПОДПИСА НА ДЯНКОВ НЕ СЕ РАЗДАВАТ!!! ОПРАВДАНИЕТО Е..., ШОПСКО: - ПА ОНИ СИТЕ СА КРАЛИ, ЩО И Я ДА НЕ КРАДНЕМЗА МИНИСТРИТЕ ПО 7 ЗАПЛАТИ ОТ 7 БОРДА...??????? - Законът за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси предвижда заместник-министрите да участват в управителни органи на държавни дружества, без да получават възнаграждение. - ЗАТОВА ЗА ЗАМ.МИНИСТРИ И "ПРАХОЛЯКА"... - БОНУСИ... ЗАКОННО Е НО САМО, АКО НЕ ТЕ ХВАНАТ ХА-ХА-ХА- БОНУСИТЕ СА - "13, 14, 15..., N, N+1, ЗАПЛАТИ", КОИТО ВИДНИТЕ ГЕРБЕРАСТИ СИ РАЗДАВАТ ЗА СМЕТКА НА... ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ... - 30% ОТ ПЕНСИЙТЕ СА 136 ЛЕВА... (СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ Е ЦЕЛИ 625 ЛЕВА)- КАКА ФИДОСОВА ВЕЧЕ ПРЕДЛОЖИ ВАРИАНТ - ПО 30% ПРЕМИИ НА ТРИМЕСЕЧИЕ - ХА-ХА-ХА-А-А- ТА ТОВА СА - 13, 14, 15 И 16 ЗАПЛАТИ, ЕХ КАКО ФИДИ КОЛКО СИ ЩЕДРА, АМА НАЛИ СПОРЕД ДЯНКОВ БЯХА САМО 12 ЗАПЛАТИ- ДЕТСКИТЕ СА 35 ЛЕВА И ТО АКО МАЙКАТА СЕ Е ОСИГУРЯВАЛА ПОД 350 ЛЕВА..., ЗА ПЛАЩАЩИТЕ ПО-ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ СТУДЕНА БАНКЯНСКЯ ВОДА С МИРИС НА СЯРА- АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ИЗГЛЕЖДА СЪВРЕМЕННИЯ СВРЪХ-ЛИБЕРАЛЕН ГЕНОЦИД...: - ДА СЕ ОГЛЕДА...!!!
71
1
 
1
 
! Отговори
до 98 преди 12 години
Не си видял, щото ходеше на училище.
70
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой заплати и пенсии са пораснали с 80% за 4 години бе депутатските ли защото аз други не съм видял по времето на БСП да са пораснали
69
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То комунист и морал са антоними. Те взривяват църкви, не се занимават с връщане на средства.
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2.Нешева каза ясно-бонусите са от ГЛОБИ и не са взети от здравни осигуровки и не са ощетени болни!КОЙ ГО РАЗБРА? ТОВА СЕ СКРИ В МЪГЛА!ЖУРНАЛИСТИТЕ ИЗЛЪЧИХА ЕДНА ЯРОСТНО ЯДОСАНА ЖЕНА КОЯТО КАЗВА ,БОНУСИТЕ СА ЗАКОННИ!Честно казано и аз бих се ядосала когато МЕ НАБЕЖДАВАТ,ЧЕ СЪМ ОТКРАДНАЛА ОТ БОЛНИ И НЕЩАСТНИ И НИКОЙ НЕ КАЗВА ,ЧЕ ОТ ГЛОБИ НА ЛЕКАРИ И АПТЕКАРИ ,АЗ И МОЯ ПЕРСОНАЛ СМЕ ВНЕСЛИ ЗА СЪЩИТЕ БОЛНИ ДОПЪЛНИТЕЛНО 6 МИЛИОНА,а преднамерено го ПРОПУСКАТи те изкарват крадец може и да си ЯДОСАН!
67
2
 
10
 
! Отговори
Щурм преди 12 години
Загледайте се внимателно в муцуните на депутатите "социалисти" и въобще на конюшнята наречена "Позитано" 20. Вие със сигурност ще констатирате душевна простота, наглост съчетана с подла маска, под която се крият истински вампири и разбойници. Като ги започнем Кутев, този МАНЕКЕН на столетницата,онази дръглива каруца Мая,чушкопекът Плугчиева, неандерталецът Петков и най-вече онзи странен индивид приличащ на птица - Сергей. Просто няма по света такива нагла ***, такива бандюги и торбалани....
66
0
 
6
 
! Отговори
До Пич преди 12 години
БРАВО,най смисленият коментар в целия форум!!!
65
3
 
9
 
! Отговори
дан преди 12 години
много ми е весело противната комунистическа и турска *** да си вкарва автогол...
64
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За пореден път БСП показва липса на морал.За ДПС е излишно да говориме.Виждат сламката в очите на ГЕРБ а гредите в техните не.На едните лидера им взе над милион узаконен подкуп и дума не става да го връща.На БСП пък бонусите не можеш да им хванеш края.
63
12
 
2
 
! Отговори
дзвер преди 12 години
Пич, хитър е Боко и нЕма спор в това.Но номерът му минава само пред този, с късата памет.В криза да аваш толкова големи бонуси и то само на "Калинки", при условие че си го забранил си е чист гьонсуратлък.Ако не можеш даразбереш разликата-твой проблем.
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОГАТО СИ ПОЖИВЯЛ И ПОГЛЕДАЛ И ЗНАЕШ КОЙ С КОГО СИ СМЕНЯ КАПИТЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕШ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И ДА СИ ОБЯСНИШ КАТО "ВИКАТ" КАКВО НАДВИКВАТ:1.Бонусите на Нешева-точно преди договорите с доставчици на лекарства и да не си кривим душата 12 х за една година са по хиляда отгоре не са малко но на фона на 3 милиарда са нищо ,договорите се подписват ,ама преговори търгове се подготвят много преди това.КОЙ ИЗПИЩЯ-СДС ,кой даде общ.банка и СОФАРМА на ПЪПКАТАи ДОНЕВ СДС.Нешева май нещо се е канила да реже