Борисов: На ЛОТ 4 има повече работници, отколкото на митинг на БСП

През юли ще се пътува удобно до морето, обеща премиерът
Обновена: 1 май 2012 17:01 | 1 май 2012 17:01, Красимир Ангелов
456
Борисов: На ЛОТ 4 има повече работници, отколкото на  митинг на БСП
Борисов се присмя на митинга на БСП. Снимка: Булфото

"Тук има повече работници в момента, отколкото хората, които БСП успя да събере от цялата страна и да ги закара в София", заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира строителството на магистрала "Тракия" край Ямбол.

"Поздравявам всички трудещи се с празника на труда и се гордея, че днес съм с работниците, които изграждат ЛОТ 4 на магистрала "Тракия", добави още министър-председателят.

По думите на Борисов празникът на труда се усеща по-добре сред работещите, които "изпълняват срокове и виждат как магистралата израства под ръцете им, отколкото в Борисовата градина на митингите на БСП”.

Още по темата

"Щастлив съм, като гледам мостовете, естакадите и кръговите движения, които се изграждат и съм оптимист, че сроковете ще бъдат спазени и през юли ще може да се пътува удобно до морето”, изрази надеждата си Борисов и допълни, че е оптимист за спазването на срока, след като вижда ентусиазма на работещите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
2
 
5
 
! Отговори
Serj преди 12 години
Няма да можем да караме по него и пак ще избираме първокласните пътища
347
4
 
21
 
! Отговори
Serj преди 12 години
А защо ББ не се заинтересува дали им плащат на тези хора двоен надник като работят и по празници, и изобщо дали им плащат за извънреден труд дето го полагат.Или само изпълнители и подизпълнители си прибират парите за некачественото строителство (визирам зимата след големите дъждове, отсечката след Нова Загора и моста от Нова Загора за Свиленград са пропаднали, а уж самия ББ го е открил и му е отрязал лентичката). Всичко това е въздух под налягане, след 2-3 години пътя ще стане като около Пловдив
346
21
 
10
 
! Отговори
реалист преди 12 години
Всеки, които работи в ползу роду трябва да се аплодира. Браво Бойко ти поне правиш нещо.Престанете да го плюете. И Бойко и всички предишни управници са от едно и също котило.ПП предишния премиер си бъркаше в гащите с Доганчо хидро-инжинера.
345
4
 
16
 
! Отговори
до тъпакът Хасму преди 12 години
*** ,ти имаш ли хабер колко милиарда евро влизат всяка година от нас емигрантите в Б-я бе простако,ей такива *** и завистливи бг *** като теб пречат на развитието на държавата,вземи се заври в на майка си п....та и кротувай,че раждането ти е било една природна грешка.
344
5
 
23
 
! Отговори
Shutzstaffel преди 12 години
Тиквата се смял на другарчетата си. Ако знае колко хора му се смеят на него, щеше да му стане тъжно. Гупак, но още по глупави са хорицата които го избраха, него и бандата смешници. За жалост на собствения му електорат никак не му е смешно, с изключение на едно весело малцинство.
343
1
 
21
 
! Отговори
до 375 преди 12 години
Ще внасяме - след като дори Македония и Албания които не са членове на ЕС дават по-високи субсидии за земеделие (и то без да ги бавят) от нас - ще внасяме! Като наричаме земеделските си производители "зърнари" и им казваме че щом имат скъпи трактори - нямат нужда от субсидии - да не се чудим че на прекрасна земеделска земя се правят фотоволтаични паркове!
342
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СРАМОТА бе, да внасяме всеки зеленчук от майната си, а нашата земя да пустее. --------------- Ами, фащай мотиката, бе ***!
341
8
 
21
 
! Отговори
боко тиквата преди 12 години
На снимката - работници на Първи май показват на *** в костюм, как да работи за да стане човек.
340
6
 
12
 
! Отговори
Хасму преди 12 години
Ей, кухар, спри да манипулираш. "Белене", макар и държавен, е проект БЕХ, НЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ. Не бъркай "Белене" със софийското метро например, в което с рекламна цел се наливат държавни а не общински пари.
339
8
 
4
 
! Отговори
Хасму преди 12 години
Какви гаври бре ,емигрантчето, човека коментираше данни от сайта на МФ. Апропо, ти що не остана да помогнеш България да върви напред, да ги извадиш, поне, на яве другарите жигулисти - милионери. То е много гот да лаеш от другата страна на оградата, дано и по кокалче хвърлят господарите, освен сухия хляб.
338
11
 
8
 
! Отговори
IQ146 преди 12 години
Не знам аз ли съм зомбиран или ти си се нашмъркал с ...червен прашец, но *** ти полуистини-полулъжи ги пробутвай на малоумното стадо, дето днеска го гледах как нагъва кебапчета на Орлов мост...БелеНЕ бил печеливш???Ей, КРАДЕЦО, ти да не си Манчев, бе? За Богомил Манчев сигурно е печеливш и за *** политици, които той храни. Но не и за българският данъкоплатец, дето щеше да гризне дървото с 30 млрд.лв. И това наистина щеше да е КРАЯТ НА България, червен мутрафоне!!!
337
6
 
10
 
! Отговори
До IQ146 преди 12 години
halsa jacketМалко инфо , ако не бяха така наречените 2 млд ненразплатени, на които ББ режеше ленти ден след ден , какво щеше да реже , космите по тъпия си хул ли бе умнико, то тотавния провал в всико говори само за себе си!!!
336
9
 
11
 
! Отговори
Хасму преди 12 години
Нашия, ти си се зомбирал нещо. Дори гербаджиите признаха че "Белене" е печеливш, проблема е Цв. Бориславова инвестира в хиляди декари ФВ, а не в АЕЦ. Щото тока от АЕЦ е 10-ина ст., а от ФВ 70ст. за КВт/час/кой ще го плаща й дреме на пеперудата/. Същото и с другите знайни и незнайни чужди и българки инвеститори. А Ю-то Черноморие е *** със/без петролопровода, още малко ще втълпите че Отманли не съществува. И за магистралата си в грешка - ТРЕЙС винаги са строили евтино, виж лота да Ст. Загора.
335
11
 
12
 
! Отговори
Емигрант преди 12 години
Братя българи докога ще се подадавате на гаврите на другарите Орешарски имаше един Гечев и други *** които на гърба на народица живуркат с измама и шантаж. 20 години системен обир и хората и националното боготсво - и за какво за да може довчерашните другари които са карали жигули да се чувстват милионери
334
10
 
18
 
! Отговори
IQ146 преди 12 години
Малко инфо за Орешарски.Генериран излишък за 4-те години-над12млрд.лв.Оставени в резерва-6млрд,от които 2млрд неразплатени на техни фирми.Чисто откраднати пари от излишъци-над 6 млрд.лв.Орешарски беше счетоводителят на Доган и негово лично назначение.Защото бомбастичната КРАЖБА,която представляваха заменките и обирането на всякакви обществени фондове с нагласени конкурси и без конкурси НЕ МОЖЕШЕ да става без БЕЗДЕЙСТВИЕТО на финансовото министерство!Орешарски-кандидат за ПРЕДАТЕЛ 1 на България!
333
10
 
13
 
! Отговори
срам преди 12 години
Дори Гугъл отбеляза 1 май , а наще вождове дори не разбраха че има такъв ден , като пълно падение баш тъпака ходи да се снима по магисралата като някоя ***!
332
22
 
12
 
! Отговори
IQ146 преди 12 години
На *** ще опиша какво направи Борисов...1. СПРЯ КРАЖБИТЕ в големите инфраструктурни проекти! Спря ги - до степен еврокомисар да идва в България да го моли(него,Борисов) да строи ПО-СКЪПО! Че може би ако цените на българските магистрали се наложат в Европа, няма да има откъде те, чиновниците, да гризкат комисионни...Само той си знае...2. Отряза ЧЛЕНА БелеНЕ и единия тестис - Бургас-Александруполис.Първия щеше да ни дере с 1млрд.на година,а втория убиваше Южното Черноморие. Така от Големи
331
17
 
18
 
! Отговори
Хасму преди 12 години
Рядко гледам Слави, но преди малко гледах Орешарски. Та човека спокойно и просто/да могат феновете на пожарникаря да схванат/ обясни - 3 години ежедневно повтарян черен PR. И некадърност в изобилие. От 8 млр. лв. фискален резерв - 4 в момента плюс 2 млр. лв. по-висок вътрешен дълг. От 25 млр. чужди инвестиции - само милиард за 2011. Държавен рекет в изобилие. Кризата, с която постоянно оправдават управленската си импотентност, явно остава само за будалите които им вярват
330
6
 
12
 
! Отговори
смисълът от БСП ? преди 12 години
Една посткомунистическа тоталитарна партия(каквато е БСП), която загуби идейните си ориентири се превръща в котерия , защитаваща групови и лични интереси и майка на мафията!!!Ако попиташ комунистите :БСП е ли Марксистка партия?БСП има ли за цел построяването на комунизма? Ако да , кога го предвиждат, ако не за какво се борят?БСП е ли за диктатурата на пролетариата и национализация?Никой член на БСП не може да отговори !!!Тогава възниква въпросът, а какъв е смисълът от БСП ?
329
10
 
15
 
! Отговори
Тъжен факт за БСП преди 12 години
На кого му пука за вашият конгрес ! Станишевци , Първановци могат да интересуват само вас и *** бабички , които махат знаменцата на Бузлуджа. В 21 век няма място за комунисти !