МВР пусна фоторобот на мъж, замесен в атентата в Бургас

Имало данни, че той се е представял с фалшива шофьорска книжка
Обновена: 16 авг 2012 14:55 | 16 авг 2012 13:20,
246
МВР пусна фоторобот на мъж, замесен в атентата в Бургас
Снимка: МВР

МВР публикува фоторобот и копие от неистинска книжка със снимката на мъж, за когото има данни, че е свързан с терористичния акт на летище „Бургас“ от 18 юли.

Още по темата

Има данни, че мъжът от снимката се е представял с фалшиво свидетелство на управление на автомобил от щата Мичиган, САЩ с име Жак Фелипе Мартин. Възможно е да е използвал и други имена. 

Министерството на вътрешните работи разчита на съдействие от българските граждани. Хората, които са го виждали или имат информация за него, могат да сигнализират в най-близкото поделение на МВР или на телефон 112. Анонимността им е гарантирана.

„Всяка информация ще бъде от изключителна полза за разследването. Тиражирането на непотвърдени данни и версии за терористичния акт е манипулативно. Създава негативно усещане в обществото и пречи на обективното разследване“, уточняват от пресцентъра на МВР.

В началото на седмицата вътрешният министър Цветан Цветанов обяви, че има нови данни около разследването на терористичния акт, но те са чисто оперативни и не могат да бъдат оповестени публично.

МВР пусна фоторобот на мъж, замесен в атентата в Бургас
Снимка: МВР

„Нуждаем се от допълнителна помощ от българските граждани, но в утрешния ден ще имаме възможност да пуснем информация, която смятаме, че чрез медиите ще стигне до гражданите, които могат също да допринесат в допълнителните данни, с които разполагаме към момента“, посочи тогава  министърът.

Изнасянето на допълнителната информация се отложи за „след четвъртък“ по решение на разследващия екип.

МВР пусна фоторобот на мъж, замесен в атентата в Бургас
Снимка: МВР

Президентът Росен Плевнелиев също видя „прогрес“ в разследването и обяви, че очаква информацията да бъде обявена до 15 септември.

На 1 август МВР разпространи снимка на възстановеното лице на атентатора от летището край Бургас.

Вчера вътрешният министър Цветан Цветанов отхвърли и публикации в медиите и обяви, че няма грешка в изработването на фоторобота на атентатора, чиято самоличност все още не е установена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България никога няма да е обект на терористични атаки. Терористите целят с акциите си да сплашат правителството, обаче..нашето не се плаши. Ако чакат пък да станат герои, като ги разкрият,, то и тая екстра отпада
199
0
 
2
 
! Отговори
4i4o преди 11 години
moqta logika mi kazva 4e 6tom tozi e bil s tezi dokumenti v bg zna4i sa deistvitelni i legalni.toest nqkoi my garantira legalniq prestoi.zna4i nqkoi laje 4e sa nedeistvitelni v tova e gafa drugari
198
1
 
7
 
! Отговори
nnn преди 11 години
не ви ли е малко неудобно с такива измислени документи да могат да влизат в България. Поне на влизане ги задължете да им се направи снимка и пръстов отпечатък, ето ви още един начин да си направите собствен бизнес, поне ще е с нещо полезен за бг.. Сега *** го търси кой е и какъв е. И не си ли задавате въпроса, че може да има и други и с години да си живеят в бг.
197
0
 
5
 
! Отговори
аз преди 11 години
егати урудливците
196
0
 
5
 
! Отговори
КАТаджия преди 11 години
Мяза ми че на книжката пише друго име ..... кой е *** - журналята иби Цецовите ?
195
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз май съм една от малкото, която продължава да пита- Защо България? И с всеки изминал дне все повече се затвърждава в мен усещането,че на политиците не им пука за този въпрос. Помните ли,че нямаше нито един представител на властта на погребението на българина, станал жертва на атентата?
194
0
 
1
 
! Отговори
4i4o преди 11 години
v kraina smetka kamikadzeto si izigra rolqta.to4no predo olimpiadata se vdigna 6um do nebeto evreite pak iskat voina kakto vinagi.sega koi e toi nqma nikakvo zna4enie.lo6oto 4e imat mnogo rezervi koito 4akat sledva6tata pora4ka i sa gotovi da oletqt za raq 6tom im naredi 6efa.a 6efove mnogo
193
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на снимката типичен представител на фамилията на тиквите
192
0
 
3
 
! Отговори
гледна точка преди 11 години
От размазаната му физиономия с перуката на книжката,по-логично е в действителност скалпа му да е плешив и гладък като перла
191
0
 
1
 
! Отговори
до 208 преди 11 години
Пишеш глупости
190
0
 
0
 
! Отговори
според мен преди 11 години
Това вече е човекът, чиято глава показаха на снимки
189
2
 
7
 
! Отговори
секретарката преди 11 години
Абе, май Цветанов си е снимал гъ.а на ксерокс и сега ни го пробутва за фоторобот...
188
1
 
2
 
! Отговори
До 198 преди 11 години
Хахахаааа, РЕСПЕКТ , Професоре!
187
2
 
6
 
! Отговори
9 9 9 преди 11 години
ХА ха поредната дезиформация, няма такова лице. Стига сте ни лъгали, пишете го неразкрит като поръчковите убийства. Ако беше атентат щеше да е ясно вече. Но понеже е нагласен и се усраха сега се чудят как да излязат от положението.
186
0
 
7
 
! Отговори
диди преди 11 години
Пак ли роботи - нали уж беше един ,сега двама , утре чета . Ще изчакам да се съберат повечко - за обща снимка /на випуска /.
185
0
 
5
 
! Отговори
ТетеГтиф преди 11 години
Не искам награда и снимка с президента, както и белотче на вързано във Варна. Разкривам веднага в името на истината - те това си е Пецата Сумисту, който го изведоха от арестут за да го лекуат от ***, че ослабвал и не приличал на снимката. Е, може да ме направите адмирал-генерал, шъ съ подърпам малко, ама шъ кандисъм.
184
1
 
8
 
! Отговори
nikiiiii преди 11 години
Тия по голям *** и *** не можаха ли да нарисуват
183
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви са тия простотии бе, МВР да си признае, че нищо не знае и да спре да се излага с некви фотороботи на хора, за които някой чул, че били в Бургас това лято.
182
0
 
5
 
! Отговори
До 199 преди 11 години
Ауе ти у ква виртуална реалност живееш ? Кат гъба - държат те на тъмно и те хранят с ***. Мое ли си толкоз зле ?
181
0
 
12
 
! Отговори
Granatomet преди 11 години
Чакаме фоторобота на 50-килограмовите крака