Волен Сидеров на крака при Путин за рождения му ден

В България под влиянието на управляващите русофобията се засилвала
7 окт 2012 17:26, Елка Василева
774
Волен Сидеров на крака при Путин за рождения му ден
Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Волен Сидеров отиде на крака при руския президент Владимир Путин на днешния му 60-годишен юбилей. Това става дни след като лидерът на „Атака” поиска обяснение от вътрешния министър Цветан Цветанов защо е ходил на посещение в Турция и е разговарял с премиера Реджеп Ердоган.

Сидеров подари на Путин плакет на Народно събрание, значка на „Атака” и книгата си "Основи на българизма", съобщи bTV. Той навести рожденика в Москва и подчерта, че най-после Русия има управлението, което й е нужно.

Още по темата

Сидеров допълнил, че отношенията между България и Русия трябва да се развиват въпреки силния геополитически натиск. „По-добре Европейският съюз да преговаря за членство с Русия, отколкото с Турция”, не пропуснал да отбележи националистът.

Лидерът на „Атака” и цялата парламентарна група са в Москва на собствени разноски, за да вземат участие в организираните от Думата интерпарламентарни игри.

В събота Волен Сидеров се срещна с председателя на Руската Дума Сергей Наришкин и го информира, че председателят на НС Цецка Цачева е забранила командироването на „Атака”. Въпреки това националистите са отпътували на собствени разноски, за да „демонстрират своето отношение”.

Сидеров и Наришкин са обсъдили състоянието на общите енергийни проекти между България и Русия. Лидерът на националистите заяви пред председателя на Руската Дума, че в България под въздействието на управляващите русофобията се засилва. Той го е уверил, че „Атака” е единствената партия, която се бори за укрепване на българо-руските отношения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


774
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
336
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, че България не е световен фактор и не ни се налага да решаваме световни проблеми, че само Странджата и Тракиеца да се появят и сме направили третата световна война.
335
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя ***, най после се издаде .... то партията му е един файтон хора, ама да не се заблуждават.... волен в психото да се лекува агента кремълски!
334
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Впрочем, виетнамския народ нарита американците само с помощта на китайците и руснаците, а мексиканците не са наритали никого - те просто ще удавят американците с бройката си, наистина са борбени - като ***.У нас *** са същата работа.
333
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Русия е една изоставаща страна, която нищо не дава на света. Живеят за сметка на природните си ресурси и единствената цел на политиката им е да подкокоросват страните от Третия свят, за да се подържат по-високи цени на нефта и газа. Като държавно устройство са полуфеодална-полукапиталистическа колониална империя.
332
0
 
3
 
! Отговори
до 631, Тракиец преди 11 години
били обяснил, какво е "стопер"?
331
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да подчертаеш, да мразиш, подхождате към тия работи като жена към грим - тука малко червело, тука малко белило, тука подчертаваме линията и хорат ще ни помислят за хубави, тоест за нещо, дето не сме ...
330
4
 
5
 
! Отговори
до 616 преди 11 години
и на мен руснаците като народ са ми близки.като световна сила обаче руснаците повече са ни използвали и тъпкали, така че не мога да обичам проруската политика.и това няма нищо общо с американците, които не уважавам нито като народ, нито като страна, а като международна политика направо мразя.
329
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
болен освен, че гони една година капка, какво друго героично нещо направи??? в катуница не посмя да стъпи... с дпс-то танцува танго... пълен националсмоталист и кремълска ***...
328
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо трябва да мразим руснаците, за да подчертаваме любовта си към американците? Въпрос на избор. Но на мен руснаците са ми по-близки.
327
1
 
4
 
! Отговори
хммм преди 11 години
току що Тракиеца ми се вдигна в очите ... за разлика от 90% от другите във форума, знае, че се пише ***, а не пумиар ...жалко само, че caps-lock-a му е блокирал, както и някои неща
326
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е РУСОФИЛСКИ И ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА ... ----------------- E, после не се чудете, че българите са най-бедните и най-пропадналите.
325
2
 
4
 
! Отговори
до 595 преди 11 години
тоест, македонските гени, примесени заедно с гръцките в тракийските, са тракийски погърчени гени, примесени с тракийските ... нещо се забърках ...а да те открехна, албанците между другото произлизат от илирите например, които, как да ти кажа, също имат тракийски гени ... та и за тях ми е интересно как са се примесили към 65те %
324
3
 
2
 
! Отговори
до тракиец преди 11 години
Каков тракиец си ти , сите сте македонци и великиот Бог Македон ви е создал.
323
2
 
6
 
! Отговори
до 588, Тракиец преди 11 години
"АМИ ПОРАЗМЪРДАЙ СИ ПИЛЕШКИЯ МОЗЪК(АКО ИМАШ ТАКЪВ)"Съжалявам, сигурно ще се изненадаш, но някои от нас наистина нямат ПИЛЕШКИ мозък. Мърдай си го твоя... сега става ясно, защо имаш проблем с комуникациите с всички останали на форума.
322
2
 
6
 
! Отговори
до 588 преди 11 години
а ти знаеш ли, колко основни народа има в Китай и са обединени под името китайци?
321
1
 
4
 
! Отговори
do 572 i podobni преди 11 години
Gledai purvo *Golemiqt lov*i*Promqna*,a pro4eti i malko BG Istoriq,no ne sega6nata s turskoto prisustvie,a istinskata,otpredi godini,moje6 i da presko4i6 i do Batak,ako si 4uval i togava pi6ete za tova kolko ni obi4at rusnacite i kolko skapano e bilo pravitelstvoto na T.Jivkov.Jalkoto e,4e sega istinski komunisti nqma,vsi4ki i vsi4ko e prekaleno komersialno!.A nie bulgarite sme naistina golemi neblagodarnici sprqmo velikiq ruski narod!
320
2
 
3
 
! Отговори
до 584 преди 11 години
какви са пък тия македонски гени, дето са се примесили с тракийските?
319
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
как мои сега, червените *** не понасят вкуса на американския хамбургски салам.... ама може ли така? разтваряте алките за зелено, играете си непрекъснато на "***.и другарче за доларче", а от 23 гадини търсите вкуса на руската наденица??? червеносвински мурафети баси.... цяла източна европа си смени вкусовите качества, наште червени *** си търсят и ровят за старата сталинска помия....
318
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквито ще да сме, само да не сме турци!
317
0
 
7
 
! Отговори
до тракиец преди 11 години
... нещо не ми стана ясна връзката между славянската кръв и харакиритата?