Станишев лъже, БСП ще разчита на компромати!

Цветанов отсече, че няма и доза истина за българския „Уотъргейт“
Обновена: 28 мар 2013 17:10 | 28 мар 2013 17:02,
694
Станишев лъже, БСП ще разчита на компромати!
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Сергей Станишев лъже, обяви бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. На извънреден брифинг той коментира твърденията на лидера на БСП за българския “Уотъргейт“.

По-рано днес Сергей Станишев съобщи за незаконна схема за подслушване на висши политици и бизнесмени, ръководена лично от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. 

Зам.-председателят на ГЕРБ определи изказванията на Станишев като “серия лъжи“. Според Цветанов червеният лидер е поставил начало на една компроматна предизборна кампания.

Още по темата
В продължилото няколко минути изявление без право на въпроси от медиите Цветанов обясни, че БСП явно ще разчита на черен пиар, анонимки и компромати в предизборната си кампания. По думите на бившия вътрешен министър социалистите организирали “активни мероприятия“ и фабрикували компромати.

В изнесеното днес няма и доза истина, отсече Цветанов. Той обаче беше категоричен, че ГЕРБ няма да влизат в обяснителен режим. ПП ГЕРБ няма да се включи в подобен сценарий, сигурен е Цветанов.

Очаквах повече мъжество от лидера на ПЕС, разочаровано добави зам.-шефът на ГЕРБ. Той изрази своето недоумение от опита да се вкарат българските институции в предизборната борба. В 15.30 Станишев се срещна с главния прокурор Сотир Цацаров, за да внесе сигнала за незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени при него.

Призоваваме да запазим неутралитета и авторитета на българските институции, заяви Цветанов. По негови думи те не трябва да бъдат използвани в борбата за вота на избирателите.Институциите работят и ще работят при всяко правителство, завърши Цветан Цветанов.

По-рано днес Станишев изброи и хората, които са били подслушвани: Георги Първанов в периода на създаване на „АБВ“, президентът Росен Плевнелиев при създаването на служебния кабинет, лидерите на ДСБ Иван Костов и на „Атака“ Волен Сидеров в периодите, в които са критикували ГЕРБ.

Подслушвани са още Ахмед Доган при делото за „Цанков камък“ и Сергей Станишев неколкократно. Бившият финансов министър Симеон Дянков, еврокомисарят Кристалина Георгиева при посещенията й в България, съдия Нели Куцкова също са били слушани. 

Иво Прокопиев, Гриша Ганчев, Миньо Стайков, Красимир Гергов, Цветелина Бориславова са сред подслушваните бизнесмени, посочи Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
396
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ako bqhme utrepaliedna otrepka komunisti4eska dosega tova nqma6e da se slu4i v bulgariq
395
1
 
5
 
! Отговори
Начо преди 11 години
Ще ми се някой, който е решил да се самозапали или самоубие преди да направи това..... да Ви сложи кръста от оптиката на челото и в израз на народна любов вместо поздрав...... да свие показалец заедно със спусъка. Народа, и историята, ще го помнят. ПоЗдрав.
394
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВАЛЕНЦЕ, УСПОКОЙ СЕ И ГРАБВАЙ ТАБЛАТА ДА НОСИШ БИРИ, НЕДЕЙ ДА ЧАТИШ ТУК, ЩОТО АКО СЪМ ТИ В ИТАЛИЯ, ЩЕ ОСТАНЕШ БЕЗ РАБОТА КАТО КАЖА НА ШЕФА ТИ КАКВИ ГИ ВЪРШИШ В РАБОТНО ВРЕМЕ.
393
2
 
5
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
533АЗ не мога,не мога да разбера как изобщо питате защо е подал оставка..шокирана съм.Какво трябваше да направи след тия циркаджииски номера за разбити глави по площадите???Да си стои там пък някои да се трепе,е това вече щеше да е наглост/нали се сещаме за едни други стачки,в които никои не се интересуваше ,че народа си недоволства/
392
0
 
2
 
! Отговори
до 534 преди 11 години
И за каква клевета (става на въпрос).
391
3
 
10
 
! Отговори
88 преди 11 години
С лъжливи соцологически проучвания ГЕРБ подготвя най-голямата фалшивикация на изборите
390
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЗ СЪМ ПСИХОТЕРАПЕВТ, ДАВАМ КОНСУЛТАЦИИ, НО ПО 60 НА ЧАС. КОЯТО ИМА НУЖДА- СРЕЩУ ЦУМ НА ВТОРИЯ ЕТАЖ.
389
3
 
2
 
! Отговори
Евлоги преди 11 години
Съвсем разбираемо е да има злоба към мен от моите съпартийци, но запомнете че Станишев и извратеното му обкръжение са има няма процент от привържениците на БСП, аз съм бил в малки села и знам какво мислят обикновените социалисти . Бъдете здрави , лошо никому ..
388
5
 
2
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
532 сега ако ми беше в италия така щях да те осъдя ,че с парите една мн готина почивка щях да изкарам/става на въпрос за клевета/
387
0
 
2
 
! Отговори
сетих се преди 11 години
Тези,които са ги слушали са били от "Корпуса за бързо реагиране".Слушат с докторски слушалки.
386
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
i na kvo se nadqvate geq i vodniq pistolet pak da vi go slojat 6tom vi haresva gniite v mizeriq
385
4
 
2
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
хаххаха тука цялата компания на Наглите,цъкат минуси на факти
384
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цвъцко... Пинокио... мамата ти ще се разкатае... приготвяй раираната пижамка... време е да плащаш...
383
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВАЛЕНЦЕ, ТИ ИМАШ ОСТРО РАЗСТРОЙСТВО НА ЛИЧНОСТТА- НАЛИ ОТ 9 ГОДИНИ НЕ СИ В БЪЛГАРИЯ - ОТКЪДЕ- НАКЪДЕ ТИ ЩЕ НИ ОБЯСНЯВАШ КАК СМЕ ЖИВЕЛИ ??????????????????
382
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Миро е номер едно!Цецо ще е номер две!Кой ли ще е номер три?Шефе, ти къде се скри?!
381
3
 
8
 
! Отговори
Танев преди 11 години
Абе, шестото ми чувство подсказва някак, че СТанишив лъже..по-малко от Цвъц!
380
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nie chakame taq fabrika za la,na Tcatcarov da kaje ne6to otnosno pismoto korupcionnata bulgariq na Sugarev...ne da se zanimava samo s drebolii
379
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЖАН ВИДЕНОВ , СЛЕД 8 МЕСЕЦА УПРАВЛЕНИЕ, ИЗГОНЕН ОТ УЛИЦАТА, НЕ СИ И ПОМИСЛИ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ПАК. БОЙКО СЛЕД 4 ГОДИНИ ГРАБЕНЕ И РАЗРУХА И 6 САМОЗАПАЛИЛИ СЕ ЗАРАДИ НЕГО, ИМА НАГЛОСТТА ДА СЕ БОРИ ПАК ЗА ВЛАСТ. НАГЛИ, НАГЛИ, МУТРИ ! ЩЕ ГОРИТЕ В АДА !
378
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аста ла виста Цецо!
377
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБЕРАСТИТЕ СИ ДАВАТ КУРАЖ КАТО СИ ПОВТАРЯТ ,ЧЕ ЩЕ ПОБЕДЯТ.