Станишев лъже, БСП ще разчита на компромати!

Цветанов отсече, че няма и доза истина за българския „Уотъргейт“
Обновена: 28 мар 2013 17:10 | 28 мар 2013 17:02,
694
Станишев лъже, БСП ще разчита на компромати!
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Сергей Станишев лъже, обяви бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. На извънреден брифинг той коментира твърденията на лидера на БСП за българския “Уотъргейт“.

По-рано днес Сергей Станишев съобщи за незаконна схема за подслушване на висши политици и бизнесмени, ръководена лично от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. 

Зам.-председателят на ГЕРБ определи изказванията на Станишев като “серия лъжи“. Според Цветанов червеният лидер е поставил начало на една компроматна предизборна кампания.

Още по темата
В продължилото няколко минути изявление без право на въпроси от медиите Цветанов обясни, че БСП явно ще разчита на черен пиар, анонимки и компромати в предизборната си кампания. По думите на бившия вътрешен министър социалистите организирали “активни мероприятия“ и фабрикували компромати.

В изнесеното днес няма и доза истина, отсече Цветанов. Той обаче беше категоричен, че ГЕРБ няма да влизат в обяснителен режим. ПП ГЕРБ няма да се включи в подобен сценарий, сигурен е Цветанов.

Очаквах повече мъжество от лидера на ПЕС, разочаровано добави зам.-шефът на ГЕРБ. Той изрази своето недоумение от опита да се вкарат българските институции в предизборната борба. В 15.30 Станишев се срещна с главния прокурор Сотир Цацаров, за да внесе сигнала за незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени при него.

Призоваваме да запазим неутралитета и авторитета на българските институции, заяви Цветанов. По негови думи те не трябва да бъдат използвани в борбата за вота на избирателите.Институциите работят и ще работят при всяко правителство, завърши Цветан Цветанов.

По-рано днес Станишев изброи и хората, които са били подслушвани: Георги Първанов в периода на създаване на „АБВ“, президентът Росен Плевнелиев при създаването на служебния кабинет, лидерите на ДСБ Иван Костов и на „Атака“ Волен Сидеров в периодите, в които са критикували ГЕРБ.

Подслушвани са още Ахмед Доган при делото за „Цанков камък“ и Сергей Станишев неколкократно. Бившият финансов министър Симеон Дянков, еврокомисарят Кристалина Георгиева при посещенията й в България, съдия Нели Куцкова също са били слушани. 

Иво Прокопиев, Гриша Ганчев, Миньо Стайков, Красимир Гергов, Цветелина Бориславова са сред подслушваните бизнесмени, посочи Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
376
4
 
4
 
! Отговори
VESELIN ANDREEV преди 11 години
ne chovek a jelqzo kazal agenta fashisttiho martviq kazal-ne KOMUNISTna takiva raboti ni ucheha predi 1989 v uchile6te da go pro4etat 4ervenite podlogi tuk...i da go DUHAT
375
4
 
2
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
още от бездеиствието на коалицията през 2008 решаваща година която ТЕ проспаха.питам-защо мълчахте?- Липсват браншови антикризисни програми, изработени в резултат на инициирани от държавните институции браншови срещи между работодатели, синдикати, министерства и агенции;- Едва сега се говори за значително разширяване финансирането на активни мерки на пазара на труда;- Минималната работна заплата за страната, както и действащите долна и горна граници на обезщетенията при безработица са крайно незадоволителни и далече от необходимата защита на покупателната способност по време на криза;
374
12
 
4
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Станишев дори и още не може да проумее, че с тези си приказки по адрес на Цветанов, той всъщност вдига рейтинга на ГЕРБ .Станишев твърди, че Цветанов бил подслушвал Гоце . А кой го обича Гоце ? Гоце нали вече го обявиха за лице на октопода, а Костов в прав текст по БНТ1 беше казал, че Гоце е някъде около главата на октопода ?Всички знаем, че Гоце е покровителят на Трактора и Пешо сумиста .И какво излиза сега ? Цветанов бил подслушвал Гоце ? Че какво лошо има в това, Станишев ? Цветанов си върши работата , а Станишев просто не осъзнава как си вкара голям автогол и на практика вдига рейти
373
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТАНИШЕВ Е ПРОВЕРИЛ ПОНЕ ТРИ ПЪТИ ИСТИННОСТА НА СИГНАЛА ПРЕДИ ДА ГО ВРЪЧИ НА ЦАЦАТА- ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНО. ТОЙ ЗНАЕ ОТГОВОРА, ИСКА ЦАЦАТА ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ. ХИТЪР ХОД, КАКТО И МИШО МЪРШАТА- ПЪРВО СИГНАЛ ЗА НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ, ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ИЗВЕСТЕН.
372
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
във всяка лъжа има истина ве,кой знае каква е я осрал цветко герберчето но ще видим какво ще покаже прокоуратурата ако не излъжеи тя
371
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако Б.Б. и Цв. Цв. имаха наистина някакво чувство за мярка и мъжество, при този провал на управление, трябваше да са вън от политиката. Ето, това са наглите.
370
0
 
1
 
! Отговори
До 496 преди 11 години
Нали знаеш кой говори за простотия?
369
3
 
6
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 11 години
СЛУЖЕБНИЯТ ПРЕМИЕР МАРИН РАЙКОВ КУПУВА *** ГЛАСОВЕ ЗА ГЕРБ
368
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Вместо да се наслаждавате на цирка и цирковите артисти, вие се дърлите един друг! Внимавайте, щото безплатен обяд няма и някой ще трябва да си плаща билетите за вход на предизборното представление!
367
3
 
7
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...Лелееее.....ами че то ГЕРБ била преродената БКП...Комунист до к
366
2
 
1
 
! Отговори
borislav.zagorski.3 преди 11 години
До Адриана ДимоваАбе да не окажеш някой дебел чичко....съдейки по езика:)
365
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сергей хвърли бомба на поредната пресконференция на ПЕС. Той излезе смело на трибуната и каза:- Не съм гей!Всички бяха доволни от изказването, защото в кулоарите се разнасяха слухове около мъжествеността на нашия човек. Когато всички се разотиваха вече един човек от холандската група дойде при Сергей и му каза:- Хей, мъж! А Сергей му отговори:- Ти си мъж!
364
5
 
2
 
! Отговори
георги тодоров преди 11 години
не се караите на детето(сергечо)тои не се изака в кладенеца бутна акото с пръчка.този глупавия бсп тябва да го убият с камъни закопаваги постоянно.всички получавме писма и ги получаме от тези който ни познават и знаят имеила ни.даваите да коментираме какво ни пишат и да гарантираме че е истина.ха ха .амовеби е платен агитатор на герп
363
2
 
2
 
! Отговори
тя преди 11 години
и двамата лъжат!
362
6
 
5
 
! Отговори
ПРОСТОТИЯ преди 11 години
Тук е пълно с последователи на Голямата простотия Бойкова ....Нека БУДАлите да си го защитават и плюят наред...Нормалните хора отиваме на по биричка !!! Чао малки прости човечета !!!
361
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Валенцето си има кученце! Котенце не видях.
360
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВАЛЕНЦЕ, RIP
359
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦВЕТАНОВ,ПРИЯТЕЛЮ,ВЗЕМИ СИ ТОРБИЧКАТА И ЧАКАЙ ПРЕД СОФИИСКИЯТ--ЩЕ ТЕ ОБЗАВЕДАТ С НОВ АПАРТАМЕНТ-------ЕДИНИЧНА КИЛИЯ И КАТ БЕЗПЛАТНИ ДРЕХИ...
358
3
 
8
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9.Лиляна Павлова - внучка на замес
357
4
 
1
 
! Отговори
България преди 11 години
Само Атака!