Жрици гадаят за Станишев

БСП тръгва на избори от Перперикон
Обновена: 11 апр 2013 14:48 | 11 апр 2013 07:11, Веселина Йорданова
333
Жрици гадаят за Станишев
Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: Impact Press Group - архив

С вино и огън БСП тръгва на избори от Перперикон. Тракийски жрици ще пресъздадат за соцлидера Сергей Станишев гадателския ритуал, с който в древността се е славел Скалният град, пише "Стандарт".

150 комсомолци очакват шефа на "Позитано" в светилището. Край каменния олтар в останките от царския дворец социалисти ще влязат в ролята на жреци на бог Дионис. По височината на пламъците те ще предричат резултатите от изборите.

Това разказал за вестника лидерът на червените в Кърджали и водач на местната листа Милко Багдасаров. Хората му са категорични, че огнената им прогноза за изборите ще е по-точна от тази на социолозите.

Шоуто на Перперикон е специално за старта на кампанията на Станишев. Обиколката му в страната тръгва тази сутрин от Стара Загора, където соцлидерът е първи в листата на БСП. По-късно през деня Станишев отива в Кърджали и се качва на Перперикон. Социалистите са направили връзка между откритата в светилището древна петолъчка с излизащи от нея слънчеви лъчи и символа на червените. "Петолъчката на Перперикон свидетелства за най-древния клуб на социалистите, а ние ще представим там една от най-младите листи в страната", похвали се Багдасаров.

Официалният старт на червената агитация е на 13 април в столичния Южен парк. Там БСП разпъва 31 шатри, колкото са избирателните райони. Кампанията ще бъде открита като митинг с политически речи, след което ще има хепънинг. Кметът на Калофер Румен Стоянов, втори в листата на БСП за Пловдив-област, ще свири на гайда. Градоначалникът е признат майстор на фолклорния инструмент и е сред остриетата на БСП за бъдещия парламент.

Междувременно вчера Станишев остро критикува решението на ЦИК да не разкрива кода на софтуера, който ще брои изборните резултати. Решението е взето с гласовете на ГЕРБ, "Атака" и НДСВ и говори за страх от резултатите, заяви Станишев. Той добави, че БСП вече има подкрепата на 6 ключови военни организации заради стратегията на червените да върнат социалните права на военнослужещите. При срещата на соцлидера с КРИБ стана ясно, че ръководството й подкрепя платформата на БСП за "Дигитална България" и електронното правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


333
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тез кавали нали не вярват в Господ...или сега са решили да се молят на фалически тракийки символи - за Сполука ;))) мухаааааааааааааа
250
2
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...ДЕДОТО БЛАГОИЕВ САМО РЕВНАЛ С ГЛАС И ВИКНАЛ...ПОЗОР ...ДОЖИВЯХМЕ...ТРАКИИЦИТЕ БИЛИ ШИРОКИ СОЦАЛИСТИ...!...ТОИ НАЛИ Е ТЕСНЯК...!
249
1
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...КВИ СА ТИЯ ГРОТЕСКИ...ТРАКИИСКА ПЕТОЛУЧКА... НА КАРЛО МАРКСА МУ СА СААБРАА ОЧИТЕ...КРИВОГЛЕД СТАНА...ТОЯ СОЦЛИДЕР СТАНИШОФ ПО ЛУД ОТ БАЦЕ ЕФЕКТИВНИО СВЕТОВЕН ЛИДЕР...!...ГЛЕДАЛ К МАРКС У КАПИТАЛА НЕМА НИКАФ ПЕРПЕРИКОН...ТОЯ СТАНИШОФ Е РЕВИЗИОНИЗЪ БЕ ВИКНАЛА КЛАРА ЦЕТКИН...И РОЗА ЛУКСЕМБУРГ И ТЯ ПА СЕ ОТВРАТИЛА ОТ ТИЯ ГОЛИТЕ 150 КОМСОМОЛЦИ...КАЗАЛА ТОЯ ПЕРПЕРИКОН Е НЕКЪФ СОДОМ БЕ...ПУ ПУ...!
248
1
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....НА ОБРЪКАНОТО ЗВРЪКАНО У БЕСЕПЕ Е ЧЕ НИТО СА *** НИ СОЦАЛИЗИ МИ ПРОСТИ СПЕКУЛАНТИ ***...ШАШАВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ШАНТУНЕРКИ...!
247
0
 
3
 
! Отговори
Кейн преди 11 години
Абе тия съвсем по перука-евродепутатката им била всъщност нумероложка,сега пък социоложките им - жрици,добре че поне са от Перперикон,а не от околовръстното.А едно време религията си беше просто опиум за народите,нямаше кока,нямаше вуду,Манолова я нямаше даже
246
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Здравейте всички!Започнах да играя една онлайн игра, която ме обзе целия.Става въпрос за играта еРепублик, може би позната за част от вас.Във нея всеки играч може да подпомогне развитието на нашата еСтрана.Във нея, както във реалният живот има Президент, правителство, парламент, армия, частна войска и какво ли още не!Всеки играч индивидуално може да направи своя кариера като търговец, политик, журналист, армеец, посланик, а защо не и като президент!!!erepublik/en/referrer/kinovar
245
1
 
3
 
! Отговори
loko burns преди 11 години
Музикалното оформление ще бъде древна тракийска ,,Чалга''!!!
244
2
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...БЕШЕ ДАДЕН СТАРТ НА ЦИРКА...!...ПОЖАРНИКАРИТЕ ПОДГОТВЯТ ЖЕСТОК КОНТРА УДАР...ШЕ БУДЕ ДОКАРАН ИНКОГНИТО КИМ БУЗКО ТУКА У ЗОФИЯ...СЕВЕРНО КОРЕИСКИЯ ЛИДЕР ШЕ ДОКАРА ОГРОМНА ТОРТА С РАКЕТА...ЗА ИЗБОРИТЕ...*** БАЦКО УРЕЖДА ШОУТО...!...ГЕРБ ШЕ РАЗМАЖЕ ТОРТАТА У ФЕИСА НА соцлидера Сергей Станишев...!
243
1
 
7
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
150 комсомолци очакват шефа на "Позитано" в светилището....ГОЛИ САМО ПО ЕДНА ПРЕПАСКА /ПРАШКИ/ КРАИ ПЛАМАЦИТЕ ШЕ ИМА ТАНЦИ И гадателски ритуал, А БОЖЕСТВОТО НА ЛЕВО ГОРЕ ДОЛЕ ДЕСНОТО ПРОСТРАНСТВО соцлидера Сергей Станишев ШЕ БУДЕ СПУСНАТ С НЕБЕСНА КОЛЕСНИЦА...!
242
1
 
7
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....22: 04...БЕ НИКОИ ЛИ НЕ ЧЕТЕ ЗА МОДЕРНОТО ЛЕВО ШАМАНСТВО...?...ЗА ЗАВЕТИТЕ НА НАИ ДРЕВНИТЕ *** ИНКИТЕ...!...ЗА ДР ДИМИТРОВ ...КВО Е КАЗАЛ НА ШАМАНА ГЬОРИНГ КРАИ РИТУАЛНИО ОГИН У ЛАИПЦИГ ....!...ЗА ЖРИЦАТА ЦОЛА ДРАГОИЧЕВА...!
241
1
 
3
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...МИСЛИТЕ СИ НЕКОИ НЕШТА *** ТЕ НЕМА ДА СТАНАТ...!...12 05 ВЕЧЕ Е ДАТА КОЯ ШЕ ДОПОБРЪКА 2 МЛН ТАКА НАРЕЧЕНИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ...!
240
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
.....
239
7
 
4
 
! Отговори
Милена преди 11 години
И без врачки- БСП е първа политическа сила!
238
3
 
9
 
! Отговори
WTF преди 11 години
Няма нужда от гадаене, за да кажат, че е гад.
237
5
 
18
 
! Отговори
112 преди 11 години
На Перперикон ще правят вуду магии върху восъчна кукла на Бойко, а кмета на Калофер през това време ще свири на гайда.И всичко това по тъмни доби вдън гори телелейски обвити в чудотворен тамян,а Корнелия Нинова и Мая Манолова ще танцуват голи на лунна светлина.Ей така се печелят избори;
236
5
 
23
 
! Отговори
555 преди 11 години
Що не вземат и мумията на Ленин.За кадем.
235
21
 
11
 
! Отговори
Коко преди 11 години
БСП ще помете ГЕРБ
234
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Корнелия Нинова на разпит в следствието - stigabestigabe/по-света-и-у-нас/у-нас/127444-корнелия-нинова-на-разпит-в-следствието
233
6
 
14
 
! Отговори
АЛООООУ СЕРЖ... преди 11 години
...ДА ТИ ЛЕЯТ КУРШУМ ---ПРОТИВ НАПИКАВАНЕ И ОСИРАНЕ...!!!!ГЕРБ ТИ ВОДИ С ЦЕЛИ 50%...ХА,ХА,ХААААААААААААА...МАЙ , ЯКО ТЕ ТРЕСЕ ШУБЕТО ??!ВРАЧКИТЕ , НЕМА ДА ТИ ПОМОГНАТ......НИ ДЖУНА, НИ КАШПИРОВСКИ ....!АМА , МАЙ НАЙ-ДОБРЕ Е ДОГАН, ДА ТИ УДАРИ ЕДНА КАКАЛАШКА ЗА ЗДРАВЕ, ПРОТИВ УРОКИ И СТРЕС!!ША СЪ УПРАЙШ С ГАРАНЦИЯ!
232
3
 
13
 
! Отговори
112 преди 11 години
Сега да не падне някоя другарка на Перперикон, че ще се наложи пак Станишев да я спасява както там една в секретарка в една река.Тогава ни проглушиха с крясъци какъв мъж е.После пък се правеше на рокер ,а върха беше билборда с посланието СЕРЖ, ОБАДИ МИ СЕ .Почти повярвахме в неговата мъжественост.Ама се разбра за АЗЕР и--------всичко отиде по дяволите.