Жрици гадаят за Станишев

БСП тръгва на избори от Перперикон
Обновена: 11 апр 2013 14:48 | 11 апр 2013 07:11, Веселина Йорданова
333
Жрици гадаят за Станишев
Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: Impact Press Group - архив

С вино и огън БСП тръгва на избори от Перперикон. Тракийски жрици ще пресъздадат за соцлидера Сергей Станишев гадателския ритуал, с който в древността се е славел Скалният град, пише "Стандарт".

150 комсомолци очакват шефа на "Позитано" в светилището. Край каменния олтар в останките от царския дворец социалисти ще влязат в ролята на жреци на бог Дионис. По височината на пламъците те ще предричат резултатите от изборите.

Това разказал за вестника лидерът на червените в Кърджали и водач на местната листа Милко Багдасаров. Хората му са категорични, че огнената им прогноза за изборите ще е по-точна от тази на социолозите.

Шоуто на Перперикон е специално за старта на кампанията на Станишев. Обиколката му в страната тръгва тази сутрин от Стара Загора, където соцлидерът е първи в листата на БСП. По-късно през деня Станишев отива в Кърджали и се качва на Перперикон. Социалистите са направили връзка между откритата в светилището древна петолъчка с излизащи от нея слънчеви лъчи и символа на червените. "Петолъчката на Перперикон свидетелства за най-древния клуб на социалистите, а ние ще представим там една от най-младите листи в страната", похвали се Багдасаров.

Официалният старт на червената агитация е на 13 април в столичния Южен парк. Там БСП разпъва 31 шатри, колкото са избирателните райони. Кампанията ще бъде открита като митинг с политически речи, след което ще има хепънинг. Кметът на Калофер Румен Стоянов, втори в листата на БСП за Пловдив-област, ще свири на гайда. Градоначалникът е признат майстор на фолклорния инструмент и е сред остриетата на БСП за бъдещия парламент.

Междувременно вчера Станишев остро критикува решението на ЦИК да не разкрива кода на софтуера, който ще брои изборните резултати. Решението е взето с гласовете на ГЕРБ, "Атака" и НДСВ и говори за страх от резултатите, заяви Станишев. Той добави, че БСП вече има подкрепата на 6 ключови военни организации заради стратегията на червените да върнат социалните права на военнослужещите. При срещата на соцлидера с КРИБ стана ясно, че ръководството й подкрепя платформата на БСП за "Дигитална България" и електронното правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


333
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
14
 
0
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
243, КАРА МЕ КатастрофатаДоскоро олигархията, чрез БОКО ни ЛЪЖЕШЕ, че сме постигнали икономическа и стабилност и забраняваше да се ГОВОРИ за инфлацията ГЛАДА И САМОУБИЙСТВАТА. - НО ЦИРЕЯ ИЗБИ!Изкуствено, ЧИСТО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ, бе поддържан нисък дефицит. Въпреки че ЛЪЖЕЦА Дянков се хвалеше с финансова стабилност, ТОЧНО ЗАРАДИ ПРЕСТЪПНИТЕ МУ ФИНАНСОВИ ДЕЙСТВИЯ фирмената задлъжнялост КАТАСТРОФАЛНО расте и води до драматична инфлация. БОКО И ДЯНКОВ НИ ДОВЕДОХА ДО КАТАСТРОФА!!!
190
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До РУМЕН221 На дума ли ти плащат ил, на буква
189
15
 
3
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
Какво направи БОКО за 4 г.?7. Обама го нарече световен лидер (МАЙ ИМЕШЕ В ПРЕДВИД НАРТЪРГОВИЯТА С КОКА И АМФЕТИ!)8. Спря, НО НЕ ПРЕКРАТИ!!! Проект Белене, ЗА ДА СЕ СТРОИ С ПАРИ НА АМЕРИКАНСКИЯ ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД... 9. Постигна ЦЕНА за газта В КОЙТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ Е ПО-ВИСОКА ОТ ГЕРМАНСКАТА!10. От ЕС СЕ ГАВРЯТ с Борисов за финансовата ни стабилност, И НУЛЕВ ДЕФИЦИТ, ДОКАТО ТЕ ПОТДЪРЖАТ 10-15%!- А НАШИТЕ СТАРЦИ *** ОТ ГЛАД - ХОРА БДЕТЕ!!!
188
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А един съсъл
187
11
 
3
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
Какво направи БОКО за 4 г.?1. Избра политиката СДС СТАНИ ДА СЕДНА Изгони крадците И НАЗНАЧИ СВОИ.2. България вече не с лош имидж на престъпна и крадлива, а с имиджа на СВЕТОВНА ПРЕСТЪПНА страна. 3. Спря магистралните обири, но България СТАНА ХРИСТОМАТИЕН ПРИМЕР с огромната си битова престъпност.4. Напълно разруши държавата и сега тя се управлява от мафията. 5. Хазната е близо 17 МИЛИАРДА лева НА ЧЕРВЕНО,6. ВМЕСТО ИНВЕСТИЦИИ, спря държавните разплащания и 30 000 фирми фалираха.
186
0
 
0
 
! Отговори
Батето Професор преди 11 години
До АнонименЩе утежниш собствения си живот, бе момче! Твоята измислена партия няма да мине % и все едно, че си гласувал за тия двамата, които не щеш.Организирай се и агитирай за конкретна партия, която може да им се противопостави. Всичко друго е бля бле блеене
185
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До РУМЕН221 Ти Овчаров ли си или любител на фонтани
184
1
 
9
 
! Отговори
vicho69 преди 11 години
Някой помни ли какъв *** беше бащата на Станишев Тези постове БСП наследтсвени ли са Или както каза един тяхен другаг по полов път.
183
1
 
12
 
! Отговори
Не си играй с огъня преди 11 години
На Перперикон паленето на огън е забранено.Тия гламурници ще направят някоя беля и ще си плюят на петите както обикновено.
182
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До кърджалиец... А защо не на Бузлуджа или АЕЦ Белене, тъкмо ще я разгледате, а може и риба да хванете в ГЬОЛА!
181
9
 
2
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ОРЕШАРСКИ Е ПРАВКУХ РЕЗЕРВ 4,9 МИЛИАРДА...- ЗАТОВА И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТКАЗВА С ИДИОТСКО УПОРСТВО..., ДА СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ...- КАКТО "СОВИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА"... ТАКА И РЕЗЕРВА НЕ Е ТОВА КОЕТО НИ ПРЕДСТАВЯТ...- ОТ ГЕРБ НИ ЛЪЖАТ КАТО... ДЪРТИ "СОЦИАЛНО СЛАБИ..."- ОНЕЗИ 800 милиона ЩЕ ГИ ВРЪЩАТ ЮНИ НА БАНКИТЕ С БОМБАСТИЧНИ ЛИХВИ (ама европейците дали ще ги дадат нали има лимит за земеделци от 300х., а раздадоха на еденици стотици милиони)...РЕЗЕРВА Е САМО В "ЦЕННА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ"... ОРЕШАРСКИ ПАРИ НЕМА..., ДЕЙСТВАЙ!!!.
180
5
 
0
 
! Отговори
МУНЧО ОТ с. ЗЕТЬОВЦИ преди 11 години
До тц,тц,тц...........: ТО , ОТДАВНА СЕ ВИДЯ КОИ ОТПЪВАТ-- ДЕСНИТЕ РАЗБОЙНИЦИ И ПО СПЕЦИАЛНО СДС ! ТОЧНО ЗАТОВА, БЪЛГАРИНА ГИ ЗАПРАТИ В ЗАБВЕНИЕ, НА *** ! СЕГА ,ТАМ ОТИВА СЛЕДВАЩАТА ПОРЦИЯ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ - ГЕРБ !
179
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
ТАКА И ТАКА СИ СЕ КАЧИЛ НА ВИСОКО АМИ ВЗЕМИ И СКОЧИ.ТАКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТЕ ЗАПОМНИ С ЕДНА СМЕЛА ПОСТЪПКА.ЩЕ СТАНЕШ ГЕРОЙ.
178
0
 
9
 
! Отговори
тошко преди 11 години
Станишко е готов като НЕСТИНАРКА да мине през горящия огън за да свали ГЕРБ, но пак няма да може! (погледнете социологическите проучвания - БСП ежедневно СПАДА, ТОПИ СЕ!)
177
6
 
1
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
- АЛО-О-О, ПАРТИЙТЕ, СТАНИШЕВИМАМ "НЕКОИ СЪОБРАЖЕНИЯ"1. В СВЕТА, ОСВЕН В БЪЛГАРИЯ, И НА ТЕОРИЯ И НА ПРАКТИКА НЯМА ПЛОСЪК ДАНЪК БЕЗ... НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ...- Но е пълна идиотщина е да се облагат доходи под "социалния минимум" (581лв.), защото след това трябва да се дават социални помощи, но те са "натоварени" с ненужни и значителни административни тежести.2. СТАВКАТА НА ПЛОСКИЯ ДАНЪК ЗАЩО Е 10%...??? Тя трябва да гарантира минималните функции на Държаната... и минималната ставка за физическите лица трябва да е 15%..., а корпоративния данък печалба 20%....
176
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая Корнелия на дядоси ли е кръстена
175
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Тест за интелигентниПогледни си в гугъл...ще го намериш, ако не реши собствения си тест
174
7
 
1
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Народът решава кой да е на власт. Подоги като Костов, Кунка, Яне и сие няма да ги има в следващия парламент. Точно през тройната коалиция икономиката беше най-добре за целия преход досега.Вървеше само нагоре!!.Наляха се пари в държавата и малкия и средния бизнес започна силно да се развива ! ФАКТ Дойде БУДА-замразяване на доходите-500 000 безработни-раздаване на стотици милиони бонуси за "добре свършена работа"-плячкосване на здравната Каса и резервътКойто казва,че преди 4 г. е било по-зле
173
5
 
0
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
МОЖЕ, ВСИЧКО МОЖЕ!1. С НЕОБЛАГАЕМ ПРАГ РАВЕН НА СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ (581ЛВ.)2. ПРЕМАХВАНЕ "ТАВАНА" (2 200ЛВ.) ЗА ОСИГУРОВКИТЕ.3. "ДЕТСКИ" ОТ 10лв., А "МАЙЧИНСКИ" САМО ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ МАЙКИ...4. СЕМЕЙСТВА С ДЕЦА ДО 18г. - ДА НЕ ПРАЩАТ ДОД.4. КОРПОРАТИВЕН ДАНЪК ОТ 20% С НЕОБРАГАЕМ ПРАГ 50 000лв.5. ОТДЕЛЯНЕ НА ПЕНСИОННОТО И МАЙЧИНСКОТО ВЗАИМНО ОСИГУРЯВАНЕ (2-ра и 3-та години) ОТ ДЪРЖАВНАТА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ...!6. ИНВАЛИДНИТЕ ОСИГУРОВКИ (ПЕНСИИ) ДА СЕ ПЛАЩАТ ОТ ВНОСКИТЕ ЗА ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ..
172
7
 
4
 
! Отговори
кърджалиец преди 11 години
По-добре Перперикон да ни напомни колко е древен и славен народът ни, отколкото зала Армеец превиваща гръб пред един несъстоятелен култ...