Не продавайте гласа си, зове Местан в Столипиново

Лидерът на ДПС иска двама от пловдивската листа в НС
24 апр 2013 18:38,
42
Не продавайте гласа си, зове Местан в Столипиново
Лютви Местан. Снимка: архив БТА

С призиви срещу продаването на гласове, за толерантност и критики срещу ГЕРБ премина посещението на лидерът на ДПС Лютви Местан в пловдивския квартал Столипиново.

Тук съм, защото вярвам, че този път моите братя и сестри няма да продадат на никого един глас, защото демокрацията няма цена, на която може да се продаде, заяви Местан.

По негови думи купеният глас е откраднат, а с такива гласове не може да се задържи властта, тъй като народът ще излезе по улицата и ще помете такава власт.

Местан призова хората да не отговарят на провокации или да го направят с ”любов”.

В подобен тон влезе и водачът на листата на ДПС за Пловдив Петя Раева. По нейни думи ако хората от Столипиново продадат гласа си и се подадат на провокации, кварталът ще продължи да тъне в мизерия.

Според Местан бившият вътрешен министър Цветан Цветанов все повече "си изпуска нервите и така показва истинската си същност, а състоянието му показва и лицето на ГЕРБ". По думите на Местан еднопартийният модел на властта вече е в миналото и е нужна ясна икономическа програма, зад която да застанат повече политически сила.

Лидерът на ДПС поиска доверието на избирателите за кандидатите за депутати, включени в листата за Пловдив. Той допълни, че няма да се задоволи само с приемането в следващия парламент на водача на листата Петя Раева, а иска и вторият в листата - Бранимир Иванов, също да бъде в следващото Народно събрание.

Тук съм, защото ви вярвам и да ви дам мъжката си дума, че тези силни мъже и жени ще защитават и вашите свободи и вашата сигурност, каза още Местан.

Лидерът на ДПС отново коментира и темата с привикването на пловдивски кандидат-депутати да подписват протоколи в полицията.

Припомняме, че на 11 април председателят на Движението за права и свободи свика пресконференция, на която заяви, че полицията в Пловдив е привиквала общински съветници в местния парламент от ДПС, които са включени и в листите на парламентарните избори. Те трябвало да подпишат предупредителни протоколи по член 56 от Закона за МВР, според който полицейските органи трябва да предупредят писмено лице, за което има данни и се предполага, че ще извърши престъпление или нарушение на обществения ред.

Днес Местан заяви, че е естествено да реагира, тъй като така предварително се вменява вина. Той допълни, че ще реагира всеки път, когато види, че някой застрашава свободата и сигурността на избирателите. По негови думи отговор по този казус от министъра на вътрешните работи Местан все още не получил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гласувайте пак за ГЕРБ за да просите по улиците и да бъркате контейнери и кошчета.
34
0
 
2
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААААА.... преди 11 години
ОБЕЩАЙ ИМ ДУПЕ , ИМАМ-МЕСТАНЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААА...ТВОЕЕТО Е ЧЕРВЕНО---ЩЕ ГО ХАРЕСАТ!!!!
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо всеки говори за ГЕРБ и БСП, вярно че те купуват най-много гласове, но в Бобов Дол се забелязва тревожна тенденция. Партия Лидер на Хр. Ковачки, не купува гласове, тя те задължава да гласуваш за нея, на изборите ти дават телефон и трябва да си снимаш бюлетината иначе си УВОЛНЕН, началник смените ги задължават да намерят по 20 гласа.до кога тази *** ще е на свобода ????
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tezi vinovnicite imat ohrana kadeto naroda pla6ta
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами в Столипоново ,разбира се,къде на друго място може да лъже!Лошото е,че тези *** определят съдбата ни.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Za6to slagat bombi na nevini hora a da slojat na tezi vinovnicite
29
0
 
6
 
! Отговори
sharan-bg преди 11 години
Санким им напомня да не забравят, че може и да си продадат гласа, ама поне да го продадат нам!
28
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Учете турски.След 5-10 години ще ни трябва ,за да си намерим работа.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОБЯВАПРОДАВАМ ***...АСТ!!ЦЕНА-2 ЗАГОРКИ!!
26
0
 
7
 
! Отговори
BOB преди 11 години
vijte go toya ,nay vlyavo na snimkata .sol ta*aka na 4akariv v regiona poznavam go toya bo*luk toy e ot s. Jalti Kamik, dolni pseta ne se nayadohte i nema da se nayadete ,za kakvo se mislite be bezsmirtni li ste za6to ne rabotite za naroda be za6toza6to be za6to
25
0
 
6
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 11 години
Istinata e,che godini nared edno I sushto,poturchvaneto na *** s pari I kebapcheta za glasovete im.I parite gi vzemat liderite na ciganitte,a samite *** yadat mumuk...lugani I prosti I mizerni umishleno,prosto e po eftino...ako se obrazova ***,shte kurti mivki s lopatata I shte srine dps za dve godini,zashtoto stavat sposobni!!! Fesa e kupil ***!!!
24
6
 
11
 
! Отговори
ДЕСАНТНИК преди 11 години
УВАЖАЕМИ КАЛЪФИ ДОКОГА ЩЕ ХЛЕНЧИТЕ КАТО КОЗИ!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА И ВСЯКА *** ЩЕ БЪДЕ ТУРЕНА НА МЯСТО!ЗНАМ ЩЕ КАЖЕТЕ ,ЧЕ ВОЛЕН БИЛ МНОГО КРАЕН ХАХАА АМИ ТО ВЕЧЕ НОЖА ОПРЯ ДО КОКАЛА!ГЕРБ СА СЕ ЗАКАНИЛИ ДА НИ РЕЖАТ ЖИВИ С ТРИОН А *** ДА СЕ ОТДАДАТ НА НЕЧУВАН ГРАБЕЖ ТАКА ,ЧЕ НЯМА МНОГО БОГАТ ИЗБОР АКО ИСКАТЕ ДЕЦАТА ВИ ДА ЖИВЕЯТ В ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА НЕ СЕ ДВОУМЕТЕ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ!ВИДЯХТЕ ЛИ КАК ТУРЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ КРИЯТ АПЕТИТИТЕ СИ КЪМ ЗЕМЯТА НИ!
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това казано от агент на ДС звучи чудно
22
0
 
23
 
! Отговори
акуд преди 11 години
до кога 50% не гласуващи българи ще допускат анти Български партии в БЪЛГАРСКИЯ парламент
21
1
 
15
 
! Отговори
Джохар преди 11 години
Тия от снимката бих ги ВЗРИВИЛ, без да ми мигне окото ... По възможност да останат полуживи и да агонизират, докато не пукнат в мъки !!!
20
6
 
3
 
! Отговори
турчин преди 11 години
Приета е декларация че в България е проведена етническо прочистване. Кой за къде е самите хора ще решават. ДПС не са терористи, поставилите бомбите са били агенти на държавна сигурност значи държавата е виновна за бомбите. ДПС е либерална партия и членовете и знаят защо трябва да гласуват. Обикновените хора не може да ги противопоставяте. Комшулука се създава с години.
19
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахаха, вижте кой го казва само, *** направо не мога да повярвам, хахаха.
18
1
 
30
 
! Отговори
Mestan преди 11 години
Не продавайте гласа си на друг освен на нас, в краен случай на аверите от БПС.
17
1
 
21
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Тоя Кум Лисан мисли, че още някой му вярва!
16
0
 
41
 
! Отговори
Мехмед Айлъзов преди 11 години
Братя мюсюлмани, не се лъжете да гласувате за тази партия!Какво е направила тя за вас, нищо, само ни лъже за да ни вземе гласовете и после да краде!