Недоволни на протест заради намерените нелегални бюлетини

Граждани протестират в няколко града в страната
Обновена: 12 май 2013 09:42 | 11 май 2013 21:08, Петя Славова
474
Недоволни на протест заради намерените нелегални бюлетини
Недоволство има в няколко града в страната. Снимка: Булфото

По повод намерените нелегални бюлетини се организира протест пред сградата на ЦИК, предаде Агенция "Фокус". Протестът е на представители на различни политически сили. Събрали са се и граждани. Недоволството е основно срещу ГЕРБ, но също така и срещу някои от институциите.

На протеста има представители на неправителствените организации. Тук са и членове и симпатизанти на ВМРО, заедно със заместник-председателя на партията Ангел Джамбазки.

Още по темата

Около 150 души блокираха движението на бул. „Цар Освободител” при площад Независимост. Събралите се скандират „Мафията вън!” и обидни изказвания към председателя на ПП ГЕРБ. Разпънато е огромното българско знаме, а протестиращи развяват по-малки. Протестиращите искат ГЕРБ да не участват в изборите утре. В протеста има представители на „Горда България”, ВМРО, Движение „Модерна България” и представители на движението на протестиращите от Орлов мост. В района има засилено полицейско присъствие. Движението се осъществява по бул. „Дондуков”.

Протестът продължава и извън София. Хора са затворили част от магистрала „Тракия” в района на Пловдив, предаде ТВ7. Насъбралите са от Пловдив, Пазарджик Стара Загора Ямбол и Сливен. Те излизат заради опита за фалшификация на вота утре. Протестът продължава половин час и се охранява се от полицията.
Има плакати, на част от които пише: „ГЕРБ = Мафия”.  Пред общината във Варна също има неводолни.

*Информацията е актуализирана

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
2
 
3
 
! Отговори
ujas i prostotiq преди 10 години
do olq, kato v momenta sum v 4ujbina i nqma bulgarski bukvi na klaviaturata, ni6to ne moje da se napravi, toest ne govorete molq i ne sudete predi da znaete... i nikogo ne obijdam, kazvam si prosto mnenieto!
159
3
 
7
 
! Отговори
оля преди 10 години
До ujas i prostotiqА вие след като милеете толкова много за родината си,защо не се опитате за начало да пишете на родният си език, а чак след това да обиждате останалите?
158
1
 
4
 
! Отговори
Георги Ценов преди 10 години
До намръщенВинаги е било така и винаги ще бъде, но глобализацията е изгодна само за "Големите", за нас не е и трябва да се противопоставяме, иначе виждаме резултатите, а тенденциите са умопомрачителни :(
157
5
 
0
 
! Отговори
Малей... преди 10 години
Що *** се е събрал тук...
156
9
 
4
 
! Отговори
ujas i prostotiq преди 10 години
kato cheta kakvo povecheto pishat, me e sram ot vas...uchevidno e ,che gerb sa mafioti i prostaci, a vie qvno ste sushto takiva, che da glasuvate za tazi nenormalna partiq, a vseki koito glasuva za gerb, za da ne specheli bsp e naistina glupav...poglednete prez prozoreca i mi kajete tova, koeto vijdate dali vi haresva, mizeriqta, mirizmata, bezdomnite kucheta, nie sme nai-bednata durjava na eu i gerb nishto ne napraviha, za da pomognat na bulgariq, tova sa hora jadni za pari!
155
5
 
9
 
! Отговори
Георги Ценов преди 10 години
Не ни трябват ГЕРБ, ДПС, БСП, Костов или дръги КРАДЦИ, трябват ни хора, които обичат родината и работят за интереса на БЪЛГАРИЯ, а не на Америка, Германия и останалия ЕС. БЪЛГАРИЯ има нужда да върне СУВЕРЕНИТЕТА СИ!
154
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ama ako ne be6e Bareka nqma6e i da razberete
153
10
 
6
 
! Отговори
Георги Ценов преди 10 години
От всички предизборни кампании с концерти, кебапчета и какви ли не отчайващи разхищения на пари единствено АТАКА помогна на хора в крайна мизерия и крайна нужда (каквито има много), и ако гласувате за ГЕРБ, БСП, ДПС и другите дупедавци, които издоиха страната вече по един мандат то вкарвате родината в още по големи ЛА.НА!АТАКА е единствената партия за 23 години с изграден план 144 страници(които съм изчел много детайлно), които обясняват детайлно изхода от кризата, колонизаторите и ЛА.НАТА!
152
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
eiiiiiiiiiiiiiii narode subudi se kakuv jurnalisti4eski bluf DANS e otkril biuletinite DANSSSSSSSSS
151
2
 
7
 
! Отговори
коко преди 10 години
това което стана днес е по малкия проблемголемият е че ако гласуваме за петорната коаллиция отново сами ще сме си виновни
150
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко много скоро ще се окаже блъф с който телевизията на джурналиста Бареков е спечелила зрителски интерес.Но след като има абдали които вярват на такива джурналисти........
149
3
 
5
 
! Отговори
коко преди 10 години
да гласуваме само за партии ни били до сега в парламента
148
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Utre vsi4ki balgari da glasuvat za GERB a turcite za Korman i da udarim shuta na komunistite i depeseto zavinagi
147
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 224 такъв ден нямаше ама на кои ли е необходим
146
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въобще не са нелегални бюлетини,от самото начало лошо отпечатаните бюлетини,брак са били охранявани-навсякъде по света се прави точно така.Но нали имаме жалки и продажни джурналисти които търсят изгода от 5 минути слава...хамериканците добре ще му платят на Бараката за услугата да закопае собствената си Родина.
145
2
 
11
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Промяна може да има ако утре всички хора напишат на бюлетината си ,,СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ"
144
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В момента сме живи свидетели на пълен журналистически тарикатлък.Една телевизия ще повиши рейтинга си,една партия няма да спечели необходимия й брой гласове,други партий ще повишат влиянието си ,но не дотолкова че да имат превъзходство над загубилата партия.Май само Недадените ще спечелят.
143
13
 
9
 
! Отговори
до 213 преди 10 години
и на твойта майка също,както и жена,както и дъщеря,както и сестра-добре ли ти стана герберуго,накрая и на теб-нали за това се умилквате на тиквата
142
5
 
8
 
! Отговори
човек преди 10 години
до анонимен 211 - *** се взаимно ***, и не ни занимавайте с вас. Пробвайте се, дреме ми. Смелост не е да опънеш ***, драйфа ми се от такива куражлии като вас - утре ще ви скъсаме халката турска, и си *** майката!
141
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
точно след месец ще се окаже ,че всичко относно печатницата е в рамките на закона,обаче левът може и да не струва 0,50 цента