Недоволни на протест заради намерените нелегални бюлетини

Граждани протестират в няколко града в страната
Обновена: 12 май 2013 09:42 | 11 май 2013 21:08, Петя Славова
474
Недоволни на протест заради намерените нелегални бюлетини
Недоволство има в няколко града в страната. Снимка: Булфото

По повод намерените нелегални бюлетини се организира протест пред сградата на ЦИК, предаде Агенция "Фокус". Протестът е на представители на различни политически сили. Събрали са се и граждани. Недоволството е основно срещу ГЕРБ, но също така и срещу някои от институциите.

На протеста има представители на неправителствените организации. Тук са и членове и симпатизанти на ВМРО, заедно със заместник-председателя на партията Ангел Джамбазки.

Още по темата

Около 150 души блокираха движението на бул. „Цар Освободител” при площад Независимост. Събралите се скандират „Мафията вън!” и обидни изказвания към председателя на ПП ГЕРБ. Разпънато е огромното българско знаме, а протестиращи развяват по-малки. Протестиращите искат ГЕРБ да не участват в изборите утре. В протеста има представители на „Горда България”, ВМРО, Движение „Модерна България” и представители на движението на протестиращите от Орлов мост. В района има засилено полицейско присъствие. Движението се осъществява по бул. „Дондуков”.

Протестът продължава и извън София. Хора са затворили част от магистрала „Тракия” в района на Пловдив, предаде ТВ7. Насъбралите са от Пловдив, Пазарджик Стара Загора Ямбол и Сливен. Те излизат заради опита за фалшификация на вота утре. Протестът продължава половин час и се охранява се от полицията.
Има плакати, на част от които пише: „ГЕРБ = Мафия”.  Пред общината във Варна също има неводолни.

*Информацията е актуализирана

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
13
 
11
 
! Отговори
марш преди 10 години
Омръзна ми от тия "граждани". Ще ни съсипят държавата! Като не им харесва да емигрират!
179
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До антикомунист съгласен съм принципно с теб,че има полицейщина има!носега ли яразбра? и не си ли провокатор на червените? и точно в този момент?всичко според мен се крие в белене.русия даде парите бойко да падне!преди протестите мислех да гласувам за коалицията атака-вмро,против бойко,но всичката тази помия,платена с руски пари(белене)ме отрезви и преди !
178
22
 
22
 
! Отговори
антикомунист преди 10 години
Винаги съм гласувал за дясното. Вече не гласувам за никого отвратен от нашите избранници....но ако гласувам съм съгласен дори и комунистите да дойдат на власт САМО НЕ БОЙКО БОРИСОВ. ТОЗИ ДУХ НА МИЛИЦИОНЕРЩИНА,ВОИНСТВЕНА ПРОСТОТИЯ, ПОСЛУШАНИЕ И ЕГОЦЕНРИЗЪМ....СА НЕБИВАЛИ В НАШАТА ИСТОРИЯ....СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ В ЦЕЛИЯ СВЯТ..........СРАМ МЕ Е ВЕЧЕ ДА ПРИЗНАВАМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН....05598
177
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Постановчиците са отново на крак ! Ал.Петров и Сл. Бинев плащат няма страшно.
176
3
 
14
 
! Отговори
Iv преди 10 години
"...Протестът е на представители на различни политически сили. Събрали са се и граждани. ..." Събрали се и граждани, моля ви се :) Тук се пише все по-налудничаво. А знамето се обръща наопаки по време на война (за питащите непрестанно).
175
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ZNAMETO E OBARNATO OBRATNO ! NARODE TOVA ZNAME NE E NA PRAVITELSTVOTO! TOVA ZNAME E NA NARODA ! NE VARSHETE GLUPOSTI !
174
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ангел Джамбазки e mushenik tarikat i interesant ! Tova go znam
173
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kakvo znachenie ima kakvi sa buletiniate ? Nali si glasuva s lichna karta ?
172
6
 
18
 
! Отговори
патриот преди 10 години
вижте тези хулиганизащо вмро са обърнали българските знамена надолу ?
171
7
 
6
 
! Отговори
Elena преди 10 години
Само на мен ли ми прави впечатление, че знамената на протестиращите са обърнати на обратно? Бялото трябва да е отгоре! Смешници...
170
9
 
22
 
! Отговори
Преброител преди 10 години
До АнонименБил съм преброител - предаваха се протоколи с поправени резултати - нищо не можеше да се направи; на място дмата членове от комисията, които бяха чакали с часове да предадат протокола и бюлетините преправяха протокола; никой не брои истинските бщлетини дали съответстват на вписаното в протокола - ето как става. Наивници сте, които мислите, че не може да се подправят резултатите; даже и без някакви си скрити бюлетини.
169
1
 
1
 
! Отговори
KH преди 10 години
Prechi tova che vuv vsiaka sekcia ima predstavitel na vsichki polilitecheski sili. i pri prebroiavaneto na glasovete tozi predstavitel(da kajem na bsp) se podpisva na broia buletini podadeni za bsp. Tova praviat i vsichki ostanali predstaveteli v prookol. Posle i da se podmenia buletinite - faida nqma ponej v protokola si ima vsichko cherno na bialo.
168
1
 
14
 
! Отговори
До258 преди 10 години
Кога за последед път се е ляла кръв по улиците?кръв няма да има! От едната страна са предателите които вадят компромати, от другата са ОВЦЕТЕ които им вярват, и така 700 години! Хайде по- спокойно в кошарата.......
167
14
 
6
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Всичко това - бюлетини, купуване на гласове, подслушвания... са все еврейска дандания за да не става дума че гласовете не се броят, че всички партии са едно - без АТАКА, и затова евреите й подържат постоянното 4.5%. Ако за опит всички гласуваме за АТАКА, после ще видим пак дежурното 4.5%! Евреинът го оправя само нож в гърба!
166
2
 
9
 
! Отговори
Георги Ценов преди 10 години
До намръщенСъгласен съм! Но неможе да се продължава така, хората умират от глад и болести, голям процент от хората живеят в КРАЙНА мизерия, просто независимо какво ще стане на тези избори, дали ще са честни или не, дали ще ги спечелят леви или десни, турци или българи - моята прогноза е че ако Това правителство не направи нещо за народа и вдигането на жизненя стандарт, то тогава ще се лее кръв по улиците, и може би Народното Събрание ще гори... да се надяваме това да се избегне...
165
4
 
4
 
! Отговори
ujas i prostotiq преди 10 години
ne davam suveti, a izkazvam mnenie, ima razlika..izobshto ne razbiram, kak sled protestite, sled vischko koeto stana gerb imat smelosta da kazvat, che shte spechelqt izborite, ako tova stane naistina za bulgariq nqma nadejda...hora koito tolkova prosto govorqt, pojarnikari i ne znam si kakvi da ni opravlqvat
164
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДо колкото аз съм запознат в протоколът се отбелязват гласуващите, за да се устовери дали броя на бюлетините в урната е броя на действително гласувалите граждани, какво пречи след като протоколите са създадени, бюлетините на всички гласували (независимо за кого) да бъдат подменени и така всичко излиза чисто ;) Мислете малко логично :(
163
0
 
13
 
! Отговори
Георги Ценов преди 10 години
До намръщенКакто казах Планът "Сидеров" - 144 страници обяснено е най-най-детайлно, говори се конкретно, с конкретни мерки, с конкретни цифри, механизми на връщане на изтичащите ежегодно в пъти по-големи суми от Бюджета на Републиката в Хазната на родината.Само ще нарисувам с цифри че бюджета на Р.България е 18 милиярда лв. а от ЕРП, МТЕЛ, ГЛОБУЛ, Златодобив и чужди бензиностанции изтичат ежегодно над 23 милиярда лв. Вие направете сметката :)Аз съм до тук, приятна вечер :)
162
8
 
3
 
! Отговори
оля преди 10 години
До ujas i prostotiq Аз никак не ви съдя,но вие казахте,че който смята да гласува за герб според вас е глупав.Това не е ли обида?Може би е много лесно да се дават съвети от чужбина:)))
161
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко,Цецко,Касим Дал и Корман Исмаилов все още си живеят в измисленият свят на лентички,Audi A8, Крайслери с антенки, платени журналисти и покорни нему институции !Предстои им тежко отрезвяване на 12 май и ще вземaт от трите най дългото !