Оставка на Станишев и нов шанс за Орешарски, иска Кадиев

Трийсетина души подкрепиха протеста на "червения" депутат
Обновена: 17 юни 2013 20:50 | 17 юни 2013 20:49, Красимир Ангелов
59
Оставка на Станишев и нов шанс за Орешарски, иска Кадиев

Eдва трийсетина души се събраха на "Позитано" 20 в отговор на призива на депутата от "Коалиция за България" Георги Кадиев. Той поиска по-рано днес "всички хора от БСП, които ги боли, които не искат да се срамуват, които пазят в сърцето си пламъка на лявата идея" да дойдат на протест пред партийната централа.

"Не е важно дали са 10, 20 или 50, важно е това, което носим като послание", коментира пред журналисти Кадиев.

“Искам оставката на Станишев и втори шанс за правителството на Орешарски”, посочи той. Според него новият лидер на БСП трябва да бъде избран чрез вътрешнопартийни избори.

Депутатът от БСП поиска задължително кабинета на Орешарски да остане. "Ние като политици трябва да му гарантираме следващите 12 месеца", добави той.

Още по темата

Кадиев обясни, че иска оставката на Станишев по две причини. Първата е, че партията е предала доверието на тези 940 000 избиратели, никой от които не е искал Делян Пеевски за председател на ДАНС.

Втората причина е, че ако искаме изобщо правителството да има шанс за добра работа, трябва да му гарантираме, че няма да има Делян Пеевски - "2", "3" или "4", посочи Кадиев.

По думите му това може да направи само ново ръководство на БСП и на ПГ на "Коалиция за България".

Присъстващите на протеста обявиха, че мотивът им да дойдат е, за да покажат, че не са "червен боклук" и не са "мафията", каквито скандирания се чуват на антиприавителствените шествия в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
YKK преди 10 години
Време е да РАЗТУРЯТЕ СЕДЯНКАТА , г-н Орешарски.А що се отнася до искането за оставка на Станишев от ултралевите Първанов, Р. Петков и прочие нечистоплътни интриганти и задкулисни играчи, БСП активистите трябва много, ама много да напрегнат и малкото собствено мислене и да отворят очите си за поредните заблуди от членовете на ДС и да направят наистина невъзможно ВЪЗРАЖДАНЕТО на терористичния комунистически дух....УСПИХИ ДРУГАРИ!
52
9
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Перничанин, крадците ги търси в партията на бат' ти Бойко. Поне вие от Перник би трябвало да знаете колко от пострадалите от земетресението не получиха нищо от неговото правителство.
51
4
 
7
 
! Отговори
перничанин преди 10 години
Кадиев, скрий се! Кой те знае и тебе колко си крал, щом си от бспмафията! Искаме радикална промяна, а не усул усул мерки! Убийците и крадците в затвора, да се върне всичко откраднато в хазната!
50
0
 
8
 
! Отговори
Загубил търпение преди 10 години
Хора, трябва да ги накажем жестоко всички в този Парламент, защото Съдът в БГ доказа, че не работи!Крути мерки и саморазправа!Всички крадци и престъпници от политическата гилдия да бъдат съдени и наказани от Народа! Крайно време е и няма място за толерантност! Не символични, а истински бесилки! Само така ще спрем гаврите с българите!
49
4
 
9
 
! Отговори
luben.pandev преди 10 години
И тоя КАДИЯ НЕ СЪВСЕМ ДОБРЕ. Какъв нов шанс бе!? Ореха е отсечен..нов шанс за отрязано дърво! Дървар.
48
2
 
11
 
! Отговори
Милко Балев преди 10 години
Пак много "симпатизанти" :)))))) Лесно може да се направи сметка кой точно ВИНАГИ манипулира избори и купува гласове :) Освен вдебилени старци, няма НИТО един симпатизант на БСП, всичко са купени или получени чрез изнудване гласове, смърт за тези ***, които отгледахме..........
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NEEEEEEEEEEE OSTAVKA IZA STANISHEV I ZA KABINETA I ZABRANA ZA DPS KATO ETNICHESKA PARTIA NEMA MAIKIN TUK IMA SAMO EDIN EZIK NACIONALEN I NIKAKAV DRUG OSVEN BALGARSKI KATO- SVOBODA ILI SMART !!!
46
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо БСП ни занимават с техните вътрешнопартийни боричканици. Омитайте се от властта това е единственото което иска българския народ от вас. Не може шепа дрисливи социалисти да се налагат над цял народ, не може откровени мутри да дърпат конците на социалистическото правителство и да правят всички българи на абдали. Затова отивайте си с мир и си уреждайте помежду си вътрешно-партийните взаимоотношения. Вън корумпираната и тотално провалила се БСП от властта. Вън миризливеца Станишев от България.
45
4
 
11
 
! Отговори
делиманев преди 10 години
първанов е бащата на бсп - станишев е непослушното отроче с белите и поразиите си.
44
4
 
25
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Кадиев, няма вече шансове! Край! Червените и турците си отиват!Време е някой да изхвърли ***!!
43
25
 
5
 
! Отговори
КАДИЕВ преди 10 години
ПРЕЗИРАМ ТЕ, КАДИЕВ! ЗАЩОТО ИСКАШ ДА ПРОВАЛИШ ОНОВА, КОЕТО НАШИТЕ РОДИТЕЛИ СА УКРЕПИЛИ! ВЛЕЗТЕ ВЪТРЕ КАТО БЕЛИ ХОРА И РАЗКРИЙТЕ ЛИЧНИТЕ СИ ВРАЖДИ- ЗАЩО ТОРМОЗИТЕ НАС, РЕДОВИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА БСП! ЗАЩОТО, АКО НЕ СМЕ НИЕ И ТИ НЯМАШЕ ДА БЪДЕШ ПРЕДЛОЖЕН ЗА КМЕТ! А АКО БЕШЕ СТАНАЛ КМЕТ НА СОФИЯ, ТАКА ЛИ ЩЕШЕ ДА РЕАГИРАШ.... СРАМУВАМ СЕ ЗА БСП, ОТВРАТИТЕЛНО Е ТОВА, КОЕТО ПРАВИШ! ОСНОВИ СИ НОВА ПАРТИЯ!
42
1
 
24
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
"Късно е либе за китка", коня отиде у ряка ...
41
3
 
43
 
! Отговори
трала..ла..ла преди 10 години
Станишев тябва на всяка цена да остане лидер на БСП.Той е човека който ще унищожи и закрие БСП,както и Сидеров АТАКА!
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кадийче, английската кралица свърши парите, а и Тачър умря. Хващай пътя за родния Бургас и ни освободи от англосаксонските си напъни.
39
1
 
3
 
! Отговори
До Х Бесепара преди 10 години
небитиѐ Форми на думатасъществително име, среден род - ед.ч.небитие - основна форма на думатанебитиетоед.ч., членуванонебитиетамн.ч.небитиетатамн.ч., членуваносъществително име, среден род - ед.ч.небитие - основна форма на думатанебитиетоед.ч., членуванонебитиямн.ч.небитиятамн.ч., членувано Тълковен речник ср., само ед. Отсъствие на живот и дейност, на битие. Минавам в небитието. Умирам. Синонимен речник(същ.) смърт, несъществуване, изчезване, нищоБългаро-Английс
38
12
 
1
 
! Отговори
Джеронимо преди 10 години
Ако Тиквуня го бе подкрепил, ДПС щяха да увехнат като попикани мушки! От ПЕТ години говоря за съюз между БСП и Герб и събирам угарките!
37
1
 
11
 
! Отговори
бг преди 10 години
КАДИЕВ ИЛИ СИ МЪЖ ДОКРАИ ИЛИ НЕ ГО УВАРТАИ...........САМО ОСТАВКА И СТАНИШЕВ ДА СЕ ОБЯВИ ЗА ПЕРСОНА НОГРАДЕ АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ГОРИ ПАРТИИНИЯ КЛУБ КАКТО НАСРЕМЕТО
36
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Платените форумци от младежкото БСП са окупирали форумите от страх, да не останат без работа след закриването на БСП. Дали ще е Кадиев, Първанов, Р.Овч. или Станишев - все тая, правилата все ще се диктуват от Русия. Закривай!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Калинке, за първото съм съгласен, за второто- Хахахахаха!Нямам твоето културно,възвишено и одухотворено излъчване, но ако знаеш как бия по зъбите...Уха!
34
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кадиев иска да смени Станишев така както Тодор Живков е сменил Вълко Червенков, както агент Гоце смени Жан Виденов. Но ние не протестираме срещу Станишев, а срещу съществуването на БСП.