Сидеров съзря политпрокурорска завера: Ще ме арестуват!

Националистът чертаеше сценарии и сам си задаваше въпроси в НС
Обновена: 12 юли 2013 15:44 | 12 юли 2013 13:30,
312
Сидеров съзря политпрокурорска завера: Ще ме арестуват!
Снимка: архив, Булфото

След като сутринта бе хаплив и несловоохотлив с журналистите, лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви от парламентарната трибуна, че ще продължи да говори "фактите" даже и от ареста.

Така той отговори на главния прокурор Сотир Цацаров, който тази седмица обяви, че Сидеров може да бъде арестуван, въпреки имунитета си, ако направи груба хулиганска проява.

Националистът привидя в това желание да бъде вкаран зад решетките заради изказванията си за президента Росен Плевнелиев, протестиращите, посланиците.

По думите на Сидеров тези групи оказват натиск върху главния прокурор Сотир Цацаров.

Още по темата

"За какво ли може да ме арестува господин главният прокурор?", попита Сидеров и започна сам да разсъждава от трибуната на НС.

"Кои са моите хулигански действия. Да не би това, че казах на президента Плевнелиев, че неговата жена има офошорна фирма", каза той и пресметна, че и самият президент е внасял средства в нея като управител на немска фирма.

"Съжалявам, но това е фактологията. Ако за това искате да ме арестувате, заповядайте, но аз ще продължа и от ареста да говоря тези неща", зарече се Сидеров и премина към следващата причина.

Друг вариант за ареста му според него може да бъде фактът, че "не ръкопляска на протестиращите".

"Не им симпатизирам, те искат Иван Костов да се върне на власт. Аз не им симпатизирам на тези хора, не флиртувам с тях", повтори той.

Според Сидеров по тази причина не е симпатичен на определени кръгове, които се опитват да върнат Командира на власт.

"Ще се боря против това и ще се боря дори като арестант срещу това", закани се Сидеров, като допълни добре познатата си теза, че Иван Костов е съсипал България и всички, които се опитват да му съдействат, са съучастници в национално предателство.

"Ще продължа да го правя. В този план моите хулигански действия ще продължат", закани се още веднъж националистът.

"Дали е хулиганско действие да кажеш на тези, които не одобряваш, какво мислиш за тях", запита риторично Сидеров по повод изказванията си за протестиращите.

Лидерът на "Атака" се върна и на сцената, която се разигра пред централата му в един от първите дни на протестите. Националистът разказа своята версия за събитията тогава.

"На 17 юли пред централата на партия Атака голяма група хулигани хвърляха камъни и счупиха главата на моя колега Кристиян Димитров. Аз на камъните отговаря с думи", настоя Сидеров.

Той допълни, че както е казал тогава, ще продължи да се моли "за душите на тези заблудени хора".

Волен Сидеров припомни и действията на журналиста Найо Тицин, който преди седмици си сложи маска с лика на Сидеров и облече усмирителна риза като така прескочи загражденията на парламента и бе предупреден с полицейски протокол да не крие самоличността си.

"Говорителят на бившия премиер Иван Костов скри своята женственост зад моята снимка и извърши нарушение на обществения ред. За първи път той имаше нормално мъжко излъчване макар и за кратко. Фактът е, че това същество извърши нарушение на обществения ред и дори няма глоба", ядоса се Сидеров  и допълни, че него пък го заплашват с арест.

Сидеров обаче обяви на всеослушание, че бил свикнал да е черната овца.

Черната офанзива срещу него била главно заради това, че спрял пътят на ГЕРБ към властта. Той отново застъпи тезата си, че голяма част от хората на площадите са платени от партията на Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
15
 
! Отговори
koko преди 10 години
Сидеров обаче обяви на всеослушание, че бил свикнал да е черната овцаЗащо обижда овцете - те са много по-полезни от него.
37
4
 
11
 
! Отговори
Adela преди 10 години
До mеrcМани, мани да не разберем какво свърза Болен Лидеров, бсп и Сретен Йосич, че ще стане една ...........
36
5
 
8
 
! Отговори
бля преди 10 години
Едно не ми е ясно. Значи хора като Цацаров, професори и др. цял живот се бъхтят за държавата, като са доказали със знания и умения, че заслужават позицията си, а изведнъж, някакви си псевдко ***, които освен че са такива, ами и си вярват, стават и се държат сякаш държавата е тяхна. Докато тези нещастници не разберат че са там по волята на онези които са ги избрали, бли те *** или интелектуалци, и не разберат че не са нищо повече от нас, наяма оправия.
35
5
 
12
 
! Отговори
Сотир преди 10 години
щом е по телевизия АЛФА няма начин да не е истина :) Както откачалките от СКАТ винаги са обективни, а ТВ7 НЕ са *** :)
34
5
 
7
 
! Отговори
mеrc преди 10 години
Преди минути Асошейтед Пресс предаде че Сретен Йосич е приел поканата на шефа на комисията по корупция в НС- Волен Сидеров да пристигне в България и да информира обществеността кой го е закрилял в страната като гл. секретар на МВР,кой е държал контрабандните канали,и кой е източвал финансите на Р.България ! Братя Гербери,нека да увеличим масовостта на протестите тази вечер,защото става страшно ! Ако не падне скоро това правителство истината ще излезе,а тя е потресаваща !
33
4
 
8
 
! Отговори
mеrc преди 10 години
Волен кани Сретен Йосич в Комисията по корупцияБойко Борисов го е страх от тази фигура, трябва да разберем какво ги свързва, заяви лидерът на "Атака" .Волен Сидеров кани Сретен Йосич в Комисията по корупция да разкаже в какво се е изразявало познанството му с Бойко Борисов и какви са били общите им интереси. Сидеров заяви, че е чул, че Бойко Борисов го е страх от Йосич и затова трябва да се знае какви са обвързаностите му с тази фигура. Това стана ясно на пресконференцията на "Атака" в Бургас.
32
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен е много прав!
31
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Волене ! Шушумига си , ама кефиш !!!
30
17
 
13
 
! Отговори
mеrc преди 10 години
Семейство с изявление по телевизия АЛФА ТВ участвали в протестите....като се върнат от морето отново имат намерение да се включат...... Парите ни ги даваха партийни функционери на ГЕРБ. 50 лева за мен, 50 лева за мъжа ми. Аз лично научих за далаверата от мои съседи, които приятелски ми предложиха да изкарам някой лев. Чухме, че партията си има цял щаб за набиране на недоволни протестиращи, но това си е тяхна работа. За нас добре дошло, защото така изкарахме 2 000 лева за морето"
29
24
 
18
 
! Отговори
1 преди 10 години
Трябва всеки българин да гласува за Атака
28
8
 
16
 
! Отговори
Волен С. преди 10 години
Другарки и другари националисти, не ме съдете за моето поведение! Има една много добра поговорка която гласи "Което не се купува с пари, се купува с много пари", надявам се ме разбирате!Иначе съм добре, починах си 1 седмица на морето, Деница и другите к.у.р.в.е.н.ц.а от Атака бяха с нас, хапнахме, пийнахме тези 3 неща, нали се сещате. Моята я лесна, имам 14 милиона да получавам за 4 години от вас българи, гарантирани, пък нека да съм луд. Чао, заминаваме за морето пак.
27
2
 
8
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
v tazi dyrjava ima li bulgari se pitam???? kak moje da se tyrpi tova tursko meshe da si pravi kakvoto iska
26
7
 
15
 
! Отговори
C* преди 10 години
до JustTomМного правилно сравнение!Само,че поне Хитлер не подкрепи еврейска партия в Германия ;)Самоубий се,Болене!
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е забавен :) Другите са толкова скучни... не ви ли кефи тоя пич? :))
24
4
 
23
 
! Отговори
хм преди 10 години
"политпрокурорска завера" - хаха много соц-хайдушки звучи това :)) Волене, ти не си за ареста, за лудницата си.
23
6
 
25
 
! Отговори
ХАХА АХ АХ преди 10 години
СПОКО НЕМА ДА ГО АРЕСТУВАТ ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА КВОРУМ ЗА ОЛИГАРСКИ И МАФИЯТА НА БСП+ДПС.....ЦИРКАДЖИЙ НАГЛЕДАХМЕ ИМ СЕ НА СЕРИАЛА
22
6
 
8
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
boelne ti oshte li si jiv zashto ne si rastrelian oshte????
21
3
 
20
 
! Отговори
LOL преди 10 години
"- Ще ме арестуват!"Ми, "ще те арестуват"! Буахахахахахахаха!
20
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идиотизма на тоя нещасник ескалира. Чист мозохизъм е да му слушаш глупостите на тоя турски ***.
19
6
 
19
 
! Отговори
Adela преди 10 години
До НФБУмориха ми се пръстите с тези ***! ФАКЕ е, че вие от бсп, дпс и атака купувате избиратели и стачкуващи. Точно БСП похарчиха десетки милиони за тези избори. ФАКТ е, че хората който стачкуват вече 28 ден стачкуват срещу всички несправедливости в тази държава и никой не може да ги купи.