Сидеров не може повече да шикалкави!

Борисов зове "Атака" да не влиза в НС за актуализацията на бюджета
301
Сидеров не може повече да шикалкави!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че председателят на „Атака“ Волен Сидеров може да покаже, че не подкрепя БСП и ДПС при новото обсъждане на актуализацията на бюджета в НС.

„Волен Сидеров не може повече да шикалкави. Ако той има претенциите, че е срещу БСП и ДПС, просто не трябва да влезе в парламента на гласуването“, каза Борисов пред журналисти в Якоруда. По думите му по този начин няма да се стигне до актуализиране на бюджета. „Всичко е в ръцете на Сидеров. Секунда след като той обяви решението си, аз ще извадя ГЕРБ”, заяви Борисов, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

С гласувания заем в размер на 1 милиард лева управляващите целят да изхарчат парите и по този начин да се стигне до фалит на държавата, смята Борисов.

Той изрази надежда, че съвсем скоро ще бъде свикано извънредно заседание на парламента, за да се спре прекомерното харчене на бюджета. „Един финансист, какъвто е Орешарски, трябва да предлага мерки, които да увеличават приходите и да намаляват разходите”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Според него президентът е постъпил много държавнически и отговорно, налагайки частично вето на актуализацията на бюджета.

„Аз никога не съм се месил в работата на президентската институция. Старая се дори да не изкажа похвала, че Росен Плевнелиев върна бюджета, защото веднага ще го атакуват на политическа основа”, посочи Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
14
 
26
 
! Отговори
?? преди 10 години
ТИКВА облечена в армани !!
170
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До al"влезнете".... научи се да пишеш и после давай акъл!
169
6
 
18
 
! Отговори
художника преди 10 години
Вижте, когато някой ми казва какво да правя и ми се държи като ментор аз няма да го направя, дори и да е правилно.Бойко, преди 3г. те харесвах щото беше различен от другите. Но ПРЕКАЛЯВАШ с високомерието си! Политика не се прави с налагане на мнение, а с убеждение!
168
13
 
14
 
! Отговори
al преди 10 години
То с напускане на парламента не става бе, *** скапан. Виж се колко си ***. Да предположим, че тъпата ти парламентарна група и тази на Сидеров не влезете на гласуването. И какво? Просто няма да има кворум. Само, че поправките на бюджета така или иначе трябва да се гласуват и съответно да се приемат или да се отхвърлят, ***. Призови Сидеров да гласува против, а не да напуска парламента. Двамата имате 120 депутати. Трябва ви само един разумен "въздържал се" от БСП и бюджета няма да мине.
167
14
 
23
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Бойко мястото ти не е в парламента, а във физкултурния салон. Там може да си командваш депутатите да правят лицеви опори! Не на ГЕРБ(ББ)!
166
8
 
7
 
! Отговори
oho boho преди 10 години
KAK MOJE TAKOVA PODOBIE NA HOMO-SAPIENS, DA BADE 4AST OT POLITI4ESKATA SISTEMA V BG.NEDOUMQVAM MAZOHIZMA I KASOGLEDSTVOTO NA IZPROSTELIQ NAROD KOITO O6TE GO PODKREPQ- JURNALQTA SA OSNOVNO OTGOVORNI ZA TOVA.TAKA MISLQ....A KOLKOTO DO NEGO ....MISLQ SI, 4E BA6TA MU GO E SABIRAL OT ROGOZKATA I TO S QVNO NEJELANIE...
165
22
 
32
 
! Отговори
Омерзен преди 10 години
Сидеров, не позволявай на Боко Тиквата да ти извива ръцете! Не му позволявай да постъпи така, както постъпи с вас в предишното НС! Докажи, че си НАЦИОНАЛИСТ!
164
15
 
21
 
! Отговори
Хахаха преди 10 години
Най-голямата шикалка с псевдонима Бацето призовава другите да не шикалкавят. СМЯХ. И, след смеха дори спомен не остава. Къде ли ще си намерят място за игрички тези шикалки ?
163
20
 
30
 
! Отговори
Байчо преди 10 години
Тоя Хамелеон Борисов е по-налъл от Наглите и по-долен от Сводниците
162
6
 
7
 
! Отговори
izroda преди 10 години
toq oshtelie na svoboda znaci nqma zakoni za tqh zakonite sa za bednite
161
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Държавата е зле от 68 години защото ни управляват едни и същи тиквуни и коментарите тук се пишат от необразовани незноещи тиквуни. Няма надежда за България при наличието на токова нагли комунисти..
160
28
 
34
 
! Отговори
DrDrunder преди 10 години
Бойко вземи млъкне аджеба писна ми да те слушам и като премиер и сега като парламентарист се глупости ръсиш. Разкарай ми се от погледа куче мръсно. За всичко се изказва без да е компетентен!
159
13
 
19
 
! Отговори
Боко тиквата преди 10 години
Ех Симо ... само още един мандат ни трябваше та да ликвидираме всичко ..
158
19
 
27
 
! Отговори
VDCH преди 10 години
До До простия народецИма една наука "Теория на вероятностите". Ако я беше учил нямаше да съдиш за целия народ по себе си. И нямаше да говориш глупости, че Жан и Сергей са направили борчове дългове и заеми. Такива се взимаха от Костов, Симеон и БОКО. За сведение Жан върна 2,5 млрд $, при Станишев дългът намаля до около 5 млрд. евро, а Тиквун и Дянков го докараха до 6,8 млрд
157
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАЛИ БОЙКО НЕПРЕКЪСНАТО КАЗВА, ЧЕ НЕ СЕ БЪРКА В ЧУЖДИ ПАРТИИ- ЗАЩО ДАВА АКЪЛ? ДА СИ ГЛЕДА РАЗПАДАЩАТА СЕ ПАРТИЙКА И ДА НЕ ЛАЕ. АКО НЕ ЗНАЕ- ВЕЧЕ Е ПОХАРЧЕН- *** ИДВАТ С МОЩНА СТЪПКА И ЩЕ ГО ПРЕГАЗЯТ- ИВО ПРОКОПИЕВ Е МНОГО ПО-ЗЪЛ И АЛЧЕН ОТ НЕГО, ЦВЕТЕЛИНКА ИМА ДА СИ МУ ВРЪЩА, ПЛЕВНЕЛИЕВ ИМА ДА ДОКАЗВА, ЧЕ НЕ Е МАГАРЕТО, КОЕТО И НЕГО ДА СЛОЖИШ, ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ, КАКТО КАЗА БОЙКО. А СОРОС ДОВОЛНО ПОТРИВА РЪЦЕ ЗАД ГЪРБА НА САША БЕЗУХАНОВА. ЛЕКА Й ПРЪСТ НА ГЕРБ.
156
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До простия народец стига тия глупости бе нещасник *** си като винету
155
13
 
21
 
! Отговори
аз преди 10 години
20 години минаха а все още има прости и невежи хора които се подават на демагогията на комунистите.Лошото е че парите са в червените и те заедно с дпс управляват страната.А какво ще кажете за другарката Моника? Нали и шя е видна банкерка
154
24
 
23
 
! Отговори
Гб преди 10 години
Вие съмнявате ли се, че Болен Еничара ще гласува с турците. Та нали взе парите...
153
24
 
24
 
! Отговори
До простия народец преди 10 години
Може ли България да бъде смазана от БКП толкова години с избиването на толкова народ невинен, интелигенция, депутати, успели частници по онова време...да вкара държавата в криза с Жан Виденов, сетне Станишев... и накрая в комбина с ДПС да направят толкова борчове, дългове и заеми на държавата и тоя народ пак да ги подкрепя. Народа асфалт не ядял, ми кво яде бе ? *** такива, след БСП нито асфалт нито пари само заеми !!! *** народ слаба държава, клише ама 100% вярно за БЪлгария
152
15
 
25
 
! Отговори
Kostas e prav !!! преди 10 години
Като чета мненията Ви и разбирам защо след толкова години БКП-БСП продължава да има такова влияние в обществото.Голяма част от бълг.общество продължава да е податливо на манипулациите и внушенията на членовете на тази антибългарска/интернационална/ партия.Партия,която след 09.07.1944 г. за три-четири години се разправи с българската интелигенция и бизнеса в Родината.Щетите които нанесе на мисленето и поведението ни са съизмерими със щетите от 500 год. турско робство.