Сидеров не може повече да шикалкави!

Борисов зове "Атака" да не влиза в НС за актуализацията на бюджета
301
Сидеров не може повече да шикалкави!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че председателят на „Атака“ Волен Сидеров може да покаже, че не подкрепя БСП и ДПС при новото обсъждане на актуализацията на бюджета в НС.

„Волен Сидеров не може повече да шикалкави. Ако той има претенциите, че е срещу БСП и ДПС, просто не трябва да влезе в парламента на гласуването“, каза Борисов пред журналисти в Якоруда. По думите му по този начин няма да се стигне до актуализиране на бюджета. „Всичко е в ръцете на Сидеров. Секунда след като той обяви решението си, аз ще извадя ГЕРБ”, заяви Борисов, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

С гласувания заем в размер на 1 милиард лева управляващите целят да изхарчат парите и по този начин да се стигне до фалит на държавата, смята Борисов.

Той изрази надежда, че съвсем скоро ще бъде свикано извънредно заседание на парламента, за да се спре прекомерното харчене на бюджета. „Един финансист, какъвто е Орешарски, трябва да предлага мерки, които да увеличават приходите и да намаляват разходите”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Според него президентът е постъпил много държавнически и отговорно, налагайки частично вето на актуализацията на бюджета.

„Аз никога не съм се месил в работата на президентската институция. Старая се дори да не изкажа похвала, че Росен Плевнелиев върна бюджета, защото веднага ще го атакуват на политическа основа”, посочи Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
11
 
25
 
! Отговори
Бургас преди 10 години
До оптимист220. Браво за коментара. Когато фактите говорят , герберасите ***.Не че другите са стока , но тази партия е "Ъ" отбора на БКП. Такива откровенни простаци и *** до сега не съм виждал. Като си спомня как народа вкл. и аз сме са надявали на него, а то какво излезе , типичен образ на съвременен ***. Те не са гербери те са от Ганьовската партия.
150
4
 
7
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
До НЕ НА ПРОСТАКА !!!Простака си е ***:)))))))))))))))))))))))))и по писаното личи си
149
12
 
25
 
! Отговори
България не те обича преди 10 години
*** !!!
148
7
 
26
 
! Отговори
1 преди 10 години
До Анонимен,тиквата може да нареди само на физкултурника или манекен-фидосова,да влязат ли или не в парламента.
147
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой шикалкави бе Тикво проста. Волен от първия ден си беше в парламента и сега е там. Тебе един месец те нямаше, сега изпълзя отнякъде и почна да даваш акъл. Волен ако каже излизаме. Ти там ли си или не се бе мишко отрепана.
146
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
shtom ot siderov zavisi dali shte ima 1 miliard zaem ili ne, zna4i polojenieto e izklju4itelno tragi4no
145
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вместо да говори за неща , от които нищо не разбира , Борисов да обясни , защо името му фигурира в онова прословуто тефтерче . Къде е Прокуратурата ?
144
2
 
25
 
! Отговори
kostas преди 10 години
Каквото сам си направиш и най големия ти враг не може да ти направи.За съжаление това правим, създаваме си проблеми а след това се вайкаме и се чудим как да ги оправим. С изумление разбрах след изборите,че доста мои познати не са гласували.Някой целенасочено ни втълпява,че това било отрицателен вот, или най голяма била партията на негласувалите.Пълни глупости. Това е просто липса на позиция.
143
21
 
16
 
! Отговори
Kostas преди 10 години
Като чета мненията Ви и разбирам защо след толкова години БКП-БСП продължава да има такова влияние в обществото.Голяма част от бълг.общество продължава да е податливо на манипулациите и внушенията на членовете на тази антибългарска/интернационална/ партия.Партия,която след 09.07.1944 г. за три-четири години се разправи с българската интелигенция и бизнеса в Родината.Щетите които нанесе на мисленето и поведението ни са съизмерими със щетите от 500 год. турско робство.
142
27
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пеевски е заплашил бареков и сидеров с уволнение оттелевизиите на пеевски тв7 и алфа.Условието да останат на работа е бареков, серго, местан и сидеров да се снимат в порно филм с нюанси на содомия по поръчка на доган.Филмът е с работно заглавие "ВАКАНЦУВАЙ С ДПС".
141
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горкия..все още си мисли, че е решаващ фактор.
140
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
VMESTO TOZ ZAEM DA PITAM AZ -NIE LI SME NAI BOGATI V ES I V SVETA ,CHE MAMKAVI DA *** SLOJIXTE TAKSI NA DUNAV MOST 2 I ZA VIDINCHANI I ZA JITELI NA OTSRESHNIA GRAD KALAFAT ,A OBESHTAVAXTE ZA TEZ DVA GRADA MINAVANETO DA E BEZPLATNO !!!...?ZASHTO NE SLOJITE TAKSI NA MAGISTRALITE ZA PREMINAVANE ILI VAJNO E NA VIDINCHANI DA IM E ZLE A VIE DASI TEGLITE ZAEMITE VMESTO TAKSI OT MAGISRALITE -KOI KAZA VASHTA MAMA -OSTAVKA !!!...
139
17
 
41
 
! Отговори
Демагогията на ББ преди 10 години
Демагогията на ББ е безкрайна. Държавата ни е докарана в клинична смърт и фалит от 4-те години управление на ББ и "спеца"СД. Защо ББ и СД не увеличиха приходите в бюджета , а вземаха заеми и изхарчиха 7 милиарда от резерва? Сега ББ трябва само да наведе глава и да си мълчи , защото разбрахме как те са харчили парите - за екскурзии със самолети и хеликоптери на ББ, за лукс и ремонти на одържавения царски дворец в Кричим - СД, за увеличаване с милион парите за Плевнелиев, за СРС-тата на ЦЦ и т.н.
138
13
 
51
 
! Отговори
оптимист преди 10 години
Забравихте ли, как Боко обещаваше че ще излезем от кризата през 2011? Забравихте ли, как ви обещаваше, че ще влезем в Шенген през 2011 само една барака да се боядиса и готово ? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки? Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси?Забравихте ли, че Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца? Забравихте ли, че парите от фискалния резерв ги няма.ЕЙ че нагли.Крадеца да вика "Дръжте крадеца"
137
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един финансист, какъвто е Орешарски, трябва да предлага мерки, които да увеличават приходите на богатите и да намаляват разходите за бедните *поправка
136
15
 
41
 
! Отговори
оптимист преди 10 години
Абе БОКО ,Тебе някой пита ли те как се държи шланга??Да даваш акъл на Бистришките тигри ,разбирам,ама да ми обясняваш ,че тегленето на заем е опасно и да призоваваш Тоя и оня да не ходят на работа,за да се провали заседание,е НАГЛО.АЗ съм гласувал за теб за да работиш за мен ,а ти работиш СРЕЩУ мен.Заслужаваш шамари.А ти сине майчин завари резерв 8 лд,а остави ???2.75 млд .Откраднахте с С.Дянкоф 2млд лв от НЗОК.Взехте 1млд лв заем тази год -общо за Вас 8лд .Поразии,поразии,и после ТЕ виновни.
135
8
 
22
 
! Отговори
Money преди 10 години
Япония тръгва нагоре, благодарение на премиера Абе, които налива пари на заем и не му пука за дефицита, Бернанке в щатите печата (на заем) милиарди годишно. Боко е разбрал че живее в свят на виртуални валути, но повтаря мантрата за финансовата дисциплина която се пее на страните лузъри. Всяка стотинка дадена на пенсионер или бизнес ще се влее в икономиката а от там в данъци! Изцеденото от колонизаторите са загубените пари!Подозирам че БСПто ще вкарат еврото скоро и левовете ще се обезценят.
134
0
 
2
 
! Отговори
До215 преди 10 години
Кога??
133
4
 
11
 
! Отговори
Зиези преди 10 години
До един всички политици от 89 година на сам ,заслужават само едно Смърт.Но понеже не сме в 8 век,ще заменим обесването им и обезглавяването им с Доживотен затвор. Къщите им където и да са ще бъдат съборени и изгорени,а близките им до 9 коляно ще бъдат изгонени от България.
132
16
 
31
 
! Отговори
НЕ НА ПРОСТАКА !!! преди 10 години
КАЙТО И ДА Е ...САМО ПРОСТАКА БУДА НЕ !!!