БСП да стане, за да седне ГЕРБ – не, опълчи се Кутев

Според него вотът на недоверие е предателство спрямо гражданите
Обновена: 18 сеп 2013 09:24 | 18 сеп 2013 09:24,
73
БСП да стане, за да седне ГЕРБ – не, опълчи се Кутев
Антон Кутев. Снимка: Булфото

Вотът на недоверие срещу правителството няма да мине и в ГЕРБ много добре го знаят, обяви пред Нова тв депутатът от левицата Антон Кутев.

Според него появата на вот за цялостната политика е предателство към българските граждани.

Още по темата

"Самата му поява в момента абсолютно измества главната тема", настоя той и се аргументира, че протестиращите, и през февруари, и днес искат друго.

"Има огромна разлика между това как си представят техния живот и това, което живеят. Те считат, че цялата политическа класа във вида, в който я виждат, е нелегитимна и нелепа", проговори от името на протестиращите Кутев.

"Този спор, който се опитва да ни наложи ГЕРБ, като ни казва: "Станете вие, за да седнем ние!", е абсолютен "нонсенс" за тези хора, които протестират, защото те не искат това", заключи левият депутат.

"Няма нищо нестандартно във вота на недоверие", защити тезата на бившите управляващи бившият министър на транспорта Ивайло Московски.

"Решихме, че е хубаво да излезем с мотиви за цялостната политика на това правителство", поясни той и допълни, че няма сектор, в който ГЕРБ да подкрепят кабинета на премиера Пламен Орешарски.

"Доводите и аргументите за това ще се чуят на дебата", обеща депутатът.

Той обаче призна, че ГЕРБ внасят вот на недоверие за цялостната политика на правителството, което по конституция ще лиши опозицията от нов подобен опит в рамките на следващите шест месеца.

Четин Казак от ДПС също се включи в разговора и посочи, че правителството на Пламен Орешарски е "политико-експертно и програмно" и заяви, че ще бъде подкрепяно от ДПС, докато изпълнява своята програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gowedooooooooo!
58
2
 
1
 
! Отговори
qawserty преди 10 години
Не.. БСП не трябва да стане да седне ГЕР, Станишев просто ще предложи да се смени името на ТСП/турска социалистическа партия/.Те имат опит от смяна на имената!
57
4
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
До МАРИМАРИ, момичето ми, не си права. Аз искам това правителство и стотици хиляди искат стабилно и компетентно управление на държавата ни. Припомням, България не е улично управлявана република, а парламентарна. Избраните в този парламент решават, законно избраното правителство управлява. Кресльовците крещят,пускат се на бой, псуват, плюят. Е, аз няма да допусна животът ми да зависи от тях!Бойковата история няма да се повтори! "Ще кажа на МОИТЕ депутати","МОЯТА парламентарна група". Стига!
56
4
 
6
 
! Отговори
Geri преди 10 години
Герберчета, кой ви е виновен, че сдадохте властта доброволно? Сега какво искате-пак ли да се загаджите с нея? Няма вече...няма. Вие доказахте, че сте много слаб ерген и нейно величество ВЛАСТ просто не ви се полага !!! Ако не сте го разбрали все още, значи сте много ***. Не се обиждайте, ама си е така !
55
2
 
2
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До к-22. Единствената вина пред детето си изпитвам за това, че останах в тази държава, останах с надеждата че ще има по-добър живот. Ето затова единствено съжалявам, че не заминах за да може сина ми да се роди на по-добро място.
54
3
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Това е линия на деструкция, в която се усеща отчаяние. Г-н Борисов продължава да мисли, че като има най-много народни представители, трябва да управлява
53
3
 
4
 
! Отговори
МАРИ преди 10 години
Не само вот,а ми и др.начини да се използват срещу тези долни лъжци и нахалници. И тоя Олигарски с восъчната физиономия не разбра ли вече че никой не го иска.Махайте се ..............
52
5
 
5
 
! Отговори
versaux преди 10 години
КуРтев, ти от Стралджа или Ямбол беше.....Въй, въй, въй... Защо не си отидеш при родата м!!!! Стига си ръсил мъдри слова..... Не разбра ли, че хората вече не могат да гледат вашите мутри
51
5
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Поведението на Герб е деструктивно към българските институции и безотговорно към проблемите на България, такова, каквото беше в последните 4 години на тяхното управление.
50
5
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
ГЕРБ не е опозиционна партия. Това са група лица, регистрирани по Закона за партиите, с ясни бизнес и лобистки интереси. Те ще обслужат създателите си и след лицата ще бъдат прехвърлени в други формати - тези, които са в обращение или ще трябва да се пренасочат. Във времето партията ще се разпадне, тъй като не могат да формулират идея или кауза, която да ги обедини
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига трихте постове днес.бг Поучете се от по-мъдрите от вас:"Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш." Волтер
48
1
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
До Анонимният Кервана е от магарета,даже катъри не виждам.
47
3
 
9
 
! Отговори
tdmils преди 10 години
КътевЕФЕНДИ, ЯВНО И ТИ СИ СЕ ЗАРАЗИЛ ОТ СПИН-КОМУНИСТИЧЕСКИ И ЖАЖДАТА ЗА ВЛАСТ ТИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ И НЕ ИСКАШ ДА ВИДИШ, ЧЕ ДПС СЕ НАГНЕЗДИ НАВСЯКЪДЕ - В ПАРЛАМЕНТАРНИ КОМИСИИ, ВЪВ ВСЯКО МИНИСТЕРСТВО, В ОБЛАСТИТЕ, В КМЕТСТВАТА, В ОБЩИНИТЕ, В АГЕНЦИИТЕ В ....!?!? КутевЕФЕНДИ, ВАШАТА СТОЛЕТНИЦА ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ЕНИЧАРИТЕ!?!? Вие сте истинските престъпници ЕФЕНДИ !!!
46
4
 
8
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До АнонимниятЗащо не призоваваше за това февруари когато пияните лумпенчета вилнееха с бирите а съсела искаше законната власт да падне ако не с добро то по друг начин.Или след преврата искаме спокойствие.
45
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Безлично популистко правителство с безличен и с нулев имидж премиер - една послушна кукла на конци, която бива хулена и освирквана където и да се появи.
44
5
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Керванът воден от Орешарски още не е тръгнал. В момента запряга конете. А псетата налитат ли налитат. Да де, ама той си върви!
43
14
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
НЕ ВРЪЩАЙТЕ СТРАНАТА В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА. ДАЙТЕ ВСИЧКИ ДА СЕ ПОМЪЧИМ ДА ИЗВАДИМ СТРАНАТА ОТ БЛАТОТО, В КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПП ГЕРБ НИ ВКАРА. Харесвали ни или не България си има работещо Народно събрание. Събрание, което избра правителство. ДА ОСТАВИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО СПОКОЙНО ДА РАБОТИ.
42
10
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Господа от ПП ГЕРБ, НФЗБ и РЗС, страната ни иска спокойствие. Тя търси своята държавност. Не вкарвайте държавата в спиралата на безкрайни избори. Дръжте се като мъже! Като хора които милеят за Родината си. Не се превръщайте в РОДООТСТЪПНИЦИ. ЗАГЪРБЕТЕ ЛИЧНИТВ СИ ИНТЕРЕСИ.
41
9
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Борисов нямаше такава програма, каквато е обявил Орешарски. Бойко Борисов така и не успя да разбере защо трябва да има държава, закони, институции, защо властта трябва да бъде разделена. Разрухата на държавата като такава беше дело на Борисов. Той не би могъл да каже нищо полезно по тема възстановяване на държавата, тъй като той не разбира тези неща
40
0
 
9
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До банкеръНали точно"Дядо Иван" докара тези *** отново на власт.Кой организира и плати държавния преврат който беше извършен между февруари и май.Има много изпитан и естествен път да се оттървем от тях.Сети се какво се прави когато се появят въшки /били те червени зелени кафяви/