Георги Найденов се кандидатира за председател на НДСВ

Той е вторият кандидат за мястото на Христина Христова
Обновена: 24 сеп 2013 13:45 | 24 сеп 2013 13:37, Красимир Ангелов
0
Георги Найденов се кандидатира за председател на НДСВ
Георги Найденов. Снимка: НДСВ

Финансовият експерт и председател на Консултативния съвет по икономика и финанси на НДСВ Георги Найденов официално обяви кандидатура си за председател на партията.

Георги Найденов е работил като експерт по управлението на средствата от ЕС в Министерство на финансите по времето на правителството на Симеон Сакскобургготски.

През 2012 година е избран за заместник – председател на МНДСВ, а по-късно  същата година и за председател на Консултативния съвет по икономика  и финанси на ПП НДСВ. На парламентарните  избори през 2013 г. е водач на листата  на ПП НДСВ за 10 МИР – Кюстендил.

"През 2001 година, Негово Величество Симеон II постави основите на обществено движение за нов морал в политиката, за нови икономически решения с нови идеи и нови хора като движеща сила. Време е да възстановим полагащото се на НДСВ място на политическата сцена и да предложим по-добро бъдеще на българите", коментира Георги Найденов своята кандидатура.

Така той стана вторият кандидат за председателския пост в царската партия. Както Dnes.bg ви съобщи, секретарят на НДСВ и председател на младежката организация на партията Стефан Кенов стана първия кандидат за председател на НДСВ.

Изборът на нов председател на „царската“ партия ще стане на извънредният конгрес, който се свиква заради подадената оставка на председателя на НДСВ Христина Христова след  последните парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: НДСВГеорги Найденов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари