От НДСВ не изключват партньорство с ГЕРБ

Не искам да съм спасител, обяви Антония Първанова
17 ное 2013 21:17, Красимир Ангелов
50
От НДСВ не изключват партньорство с ГЕРБ
Антония Първанова. Снимка: НДСВ

"Искам да съм разумен и реален човек, който казва на хората да се обединим, защото държавата ни има отчайваща нужда от обединение и социална справедливост", обяви новият лидер на НДСВ Антония Първанова в предаването "Нека говорят" по bTV.

Първанова беше категорична, че не иска да бъде спасител "нито на партията НДСВ, нито на народа си".

По думите й, обединение и социална справедливост са ключовите термини в новата платформа на НДСВ. Самата Антония Първанова не изключи възможността за бъдещо партньорство на „царската партия“ с ГЕРБ.

"Господин Борисов никога не е отричал, че политическата му кариера е тръгнала от НСДВ, той стана главен секретар при управлението на Симеон Сакскобургготски", обясни тя.

Антония Първанова нарече Реформаторския блок „странен”, защото обединява партии с най-разнообразна идеология - от център ляво до най-крайното дясно.

Тя посочи, че лидерът на Движение "България на гражданите" Меглена Кунева, която е бивш член и министър на НДСВ, не е успяла да проведе срещи с представители на европейските институции в Брюксел, което било „най-тежката форма на непризнаване на някого. "В Брюксел е ясно – като големи политически партии не си крадем премиерите и комисарите", посочи Първанова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
Нови избори в НДСВ преди 10 години
Голяма грешка прави Първанова, обявявайки, че мисли да се коалира с ГЕРБ. От това и изказване личи,че единствената и цел е да влезе в парламента. НДСВ ме изгубиха като гласоподавател. Кой с кого ще се коалира, кой кого ще подкрепя, от колко човека се решава? Тазикога точно реши, чеще става патерица на Борисов?
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кунева е за затвора,само не разбирам защо я бавят още.Целия свят разбра що за стока е.
42
0
 
6
 
! Отговори
Цвети преди 10 години
много бързо изпратихте тази новина в 3-та глуха - оставете я на първа страница та да и се радват хората - да се радват на малоумието ви
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вервай ти и хора и тя ви верва .Пияндурника от Мадрид също верва М Велчев и той а за Каролев се надявам все отбор ЮНАЦИ .Такава наглост И без очие не е сравнима с човешките представи
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ужас - абе какъв ГЕРБ и за какво НДСВ говорите - за хора които ни ограбиха и които задълбочиха корупцията и дадоха приоритети на олигарси и престъпни групировки.Долу управлението на Орешарски който ни предаде в ръцете на турците. Долу всички управлявали ни досега
39
1
 
14
 
! Отговори
!@#$% преди 10 години
Тези от НДСВ съвсем изтрещяха,или просто се борят за някое и друго място в Парламента.
38
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега всички ще ухажват Бойко за да налапат ... До вчера го плюеха. Герб може и сам да спечели както са го правили винаги.
37
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички партии без герб са загубени. Много от тях помогнаха да дойдат бея, гея и фашиста на власт а сега накъде? Без герб всички са изгубени както България.
36
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво беше това нещо, наречено НДСВ? И тая госпожа на снимката забрави ли колко плюнки изля върху ГЕРБ в Европарламента?
35
3
 
19
 
! Отговори
Бенитор преди 10 години
Ай-ай, какво става в моргата? Какви са тия възкръснали политически трупове - първо Анастасия Мозер, сега пък тази ***? Що не вземат да се скрият тия мизерни алчни душички вече? Ама да вземат и Симеончо, който ако можеше да го види баща му какво направи с България, щеше да се обърне в гроба, ако комунистите не го бяха унищожили...
34
12
 
12
 
! Отговори
някой преди 10 години
Гласове от миналото непрекъснато зоват Бойко да ги чуе.Скоро няма да се налага това,защото той ще бъде там.
33
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НДСВ... Това к`во беше?
32
11
 
24
 
! Отговори
.!. преди 10 години
Двете най- големи катастрофи в новата ни история- ГЕРБ и НДСВ. Дори БСП-араската ужас бледнее пред тази върла некомпетентност и липса на какъвто и да било морал и интелект. Формацията на двата таласъма ще е най- ужасаваща- детето на Сцила и Харибда.
31
1
 
10
 
! Отговори
Андрю марки преди 10 години
Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.Източници от обкръжението на това лице ни
30
1
 
13
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Г-жа Първанова,пребройте си членовете /пръстите на двете ви ръце ще стигнат/ и тогава решавайте. Ще бъдете заедно,но на резервната скамейка.
29
0
 
13
 
! Отговори
JustTom преди 10 години
През тези 24 г. преход (Демокрация) станахме свидетели на какви ли не обединения, сливания и т.н. Нищо не ме учудва вече, щом целта е една - Власт!
28
10
 
4
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
В СОФИЯ ЗНАМ И СЕ УВЕРИХ, ЧЕ ПОНЕ 2/3 (75 % ) ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ .ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ И СОЦИАЛИЗИРАНЕ .ОТ НАД 1.500.000 СОФИЯ, НЯМА ЛИ НИТО ЕДИН, КОЙТО ДА ИМА :- ИЛИ 5.000 ЛВ ЗА СНАЙПЕР- ИЛИ ДА ИМА ТАКЪВ ВЕЧЕКОЙТО ОБАЧЕ ДА И :- ДА НЕ Е БЪЗЛИВ- +ДА Е ПАТРИОТЗА ДА :- ПУСНЕ 1-2 КУРШУМАИЛИ НА :- СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ- АХМЕД ДОГАН- БОЙКО БОРИСОВ- ВОЛЕН СИДЕРОВ- СЛЕДВАЩИЯОТ 1.500.000 НАРОД В СОФИЯ ------НЯМА НИТО ЕДИН ДА ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯТА ?
27
6
 
4
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
хахахахахахахХАХАХАХХАХАХхахахХАХАХАХУАХАХУУУАХАУХГЯГЯГХЯГХАХАХККЯКЯ ВЯРНО Е ЧЕ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ МАЛОУМНИЖИ , КОИТО ЩЕ ПОВЯРВАТ НА ТОВА НО НОООООО , ЩЕ СА ТОЛКОВА МАЛКО , ЧЕ НЯМА ДА ВИ СВЪРШАТ РАБОТА ТОЙ И ОРЕШАРСКИ БЕШЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ОТ "СДС" ( ПРОВЕРЕТЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ) НО МИНА ПРЕЗ "НДСВ" И ВЛАДИМИР ЗИДАРОВ ( ЛЮТВИ МЕСТАН ) БЕШЕ ОТ "СДС" НО СТАНА ОТ "ДПС" АМА НИКОЙ НЕ МУ ПУКНА ЗА ТОВА НИКОЙ НЕ ВИДЯ И НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА :) ТАКА ЧЕ... И ВИЕ МОЖЕ ДА СТЕ ХАМЕЛЕОН , И "ЗДРАСТИ" С ВСИЧКИ
26
8
 
21
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
НДСВ отива в небитието и сега търсят начини да го реанимират.Вероятно ще опитат да се закачат за Тиквата. Все пак да не забравяме, че именно Дедо направи Тиквун главен секретар на МВР от обикновен пожарникар ...Тиквата обаче е неблагодарник и егоист. Той едва ли ще иска да дели избиротели с НДСВ.Так че тази сметка ще излезе крива ...
25
0
 
24
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
НДСВ живи ли са още, нали минаха отдавна 800 дни!?!