ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори

Коалиция с БСП и ДПС е невъзможна, заяви Цветан Цветанов
Обновена: 23 ное 2013 13:27 | 23 ное 2013 10:20,
189
ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори
Цветанов определи делата срещу него като репресия и политически натиск. Снимка: Булфото

ГЕРБ ще се яви самостоятелно на следващите избори, както го е правила винаги досега, заяви Цветан Цветанов по време на семинар на партията в Хисаря.

"Коалиции с БСП или ДПС са категорично изключен. Единствените логични партньори за нас след предсрочните избори са партиите от дясното политическо пространство", заяви заместник-председателят на партията, цитиран от Фокус.

Според него миналата седмица по безспорен начин е проличал новият стратегически съюз в българската политика между БСП и ДПС.

"За да противодействаме на популистките действия на тези две партии, е необходимо в следващия парламент ГЕРБ заедно с център-дясно партиите-членове на ЕНП да върнем европейската перспектива пред България. За да избавим България от порочното управление на БСП и ДПС обаче е нужно да активизираме максимален брой хора с дясно мислене, които да създадат възможността за формирането на дясно управление след изборите. ГЕРБ е единственият силен противник на днешните управляващи и с помощта на партньорските десни партии заедно можем да върнем на България европейските перспективи и възможности, които БСП и ДПС отнеха, за да дадат държавата на концесия на мафията, както се посочва във френския печат", заяви още Цветанов.

Той се посочи като пример за политически натиск и репресии, визирайки съдебните дела срещу него.

"Репресиите ще продължат, защото това е единствения шанс на отиващите си управляващи да се опитат да дискредитират ГЕРБ и силните фигури в партията като председателя Бойко Борисов и други", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
1
 
! Отговори
nana преди 10 години
dano
146
4
 
5
 
! Отговори
Реалността преди 10 години
Цветанов бил много лош, ама не е ясно за какво, защото всички скалъпени обвинения към него се спихна, като ланшния сняг. А доскорошния руски поданик, който си делна 3 млн. с Хохегер е много "секси",че се целува по трибуните с агента на ДС "Павел", дето е аватар на агента от Сараите, който пък смукна 2 млн."консултантски"от фирма, на която дал договор, като мандатоносител на правителството. Тези ли доказани и ненаказани престъпници ще ни спасяват? Наглеци! Че Цветанов си е цвете спрямо тези!
145
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това се надява да спечелят и да му се размине панделата.
144
3
 
10
 
! Отговори
Пак ли преди 10 години
Стига ГРОБ-ари!УБИХА малкия и среден бизнес! Изгониха МЛАДЕЖИТЕ далеч от тази страна! Колко още БЕДИ да докарат на тази БЪЛГАРИЯ????? Изхарчиха резерва! Дянкооофф избяга пак във ГАДНАТА КРАДЛИВА САЩ!!! Каквото можаха-окрадоха....Стига вече!!!! Тя Америка-САЩ ако беше праведна.....,нямаше БОГ,ГОСПОД БОГ да им праща толкова много сигнали като ТАЙФУНИ!!!
143
4
 
12
 
! Отговори
ЦЕЦО КАЖИ СИ преди 10 години
Цецо , взеха ли ти отпечатъци ??Първо кажи какво свършихте Вие за 4 г ,че искате пак властта???Сещам се че изчезна резерва на НЗОК -1.4 млд лв???За 4 г прахосахте 7.4млд лв наши пари и насреща нищо!!!Нещо да кажеш?Толкова подготвени министри имахте събирани по магистралите.Я кажи нещо в личен план.Нещо хубаво, идва Коледа.Какво стана с Кумеца???Как е тъщата ?Купува ли още апартаменти??Колко станаха 6?7?8?ЕЙ как са спестявали горките.А тъста да не спря кранчето ,защото ония от НАПа се заядоха?
142
9
 
15
 
! Отговори
човеколюбец преди 10 години
ГЕРБ трябва да бъде забранена със закон като мутренска, тоталитарна и бандитска организация.
141
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
додо
140
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най накрая парите свършиха и глупаците ги няма вече на платените протести.Вече спокойно ще си оправляваме държавата на спокойствие.
139
6
 
20
 
! Отговори
youngman136 преди 10 години
" герб ще се яви самостоятелно на следващите избори "- след 3 години и половина,ако дотогава все още съществува като партия,пропусна да допълни цветанов.
138
10
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
Герб не е най-доброто,но комунистите са много страшни зверове към българския народ и най-вече към българските студенти!Ако Герб не предложи нови лица и не търси коалиция с всички дясни партии,никога няма да има успех!Но не мисля,че Бойко е най-вярния водач за политическата борба,нито Менда,нито Цветанов,нужни са млади не корумпирани,които да не мислят само за плячкосване,а да работят за този народ да се чуства малко като човек,а не като последния просек!!!
137
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се явавайте от вас само злини.Тикви начело на държавата не водят до нищо добро.Вървете си в банкя ,Мездра ,плевен ,Монтана и т. н.
136
7
 
13
 
! Отговори
... преди 10 години
4 години повтаряха, че коалицията е лошо нещо, а сега за нея си мечтаят! По-смешното е, че НИКОЙ не ги иска и за коалиционен партньор :)))))
135
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЪС ЗЛОБАТА СИ КЪМ ГЕРБ НЕ ВИЖДАТЕ ДО КАКВО НИ ДОВЕДОХА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.ВИНАГИ КОГАТО ТЕ СА НА ВЛАСТ СТАВА НЕЩО ГАДНО В ДЪРЖАВАТА НИ.ИЗПИТВАМ БЕЗПОМОЩНОСТ И СТРАХ А ТЕ МИ ВНУШАВАТ ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД.НАГЛИ, НАГЛИ, НАГЛИ ДО ИДИОТИЗЪМ.МРАЗЯ ГИ , МРАЗЯ ГИ ......ДА СТАНАТ БОТЕВ И ЛЕВСКИ ДА ВИДЯТ ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХА ЧЕРВЕНИТЕ *** И ТУРСКИТЕ БАШИБОЗУЦИ.
134
18
 
22
 
! Отговори
Рано е още ! преди 10 години
Цвятко Ушев избързва, като говори за следващите избори. До тогава има още 3,5 години. През това време нито Ушев, нито Мутрев ще участват в изборите. Двамата ще са изллежали първите три години от присъдите си.
133
21
 
22
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Червени селяни, яд ви е че срещу Цветанов нямате нито едно доказателство, ама нито едно.Какво стана с делото с печатницата в Костинброд?До кривата круша, нали?
132
7
 
11
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Цецко изключи коалиция с ДПС и БСП, но не изключи коалиция с "Атака" и Реформаторите.
131
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
егати мръсната лисича мусура,гад ***
130
11
 
20
 
! Отговори
цирк герб преди 10 години
то пък все едно се надпреварват да ви канят...
129
11
 
19
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
... То докато дойдот изб.орите човекът от снимката вече ще е изкарал 3 години в специализирано заведение, но все пак нека си говори
128
7
 
12
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Те и рИфорамторите не са стока, но ако му се вържат на тоя вътре в 6 месеца ще им бъде извит врата от мутрата и ще им бъдат взети депутатите, както се случи в миналия парламент с Волен Сидеров и с Яне Янев.Никой не бива да се хваща с мутрите, каквото и да коства това!