Който по долен начин се занимава с мен, е лош човешки материал!

Доста пари се дават, за да се имитират протести, каза Сидеров
21 дек 2013 17:07,
171
Който по долен начин се занимава с мен, е лош човешки материал!
Снимка: архив, БТА

Протестите през 2013 година свидетелстват за това, че има доста пари, които се дават, за да се имитират протести, защото голяма част от тези протести бяха платени. Появиха се вече и професионални, платени протестиращи. Това заяви в „Годината" по Дарик радио лидерът на „Атака" Волен Сидеров.

"Появиха се професионални протестиращи, които за 100 лева излизат със семейството, за 1000 лева нападат полицай. Това са тарифите", каза Сидеров.

Ако говорим за протестите, които започнаха февруари, довели до предсрочни избори, то тогава имаше ясни искания. „Атака" не е участвала в тях, защото ние имахме собствени и конкретни тези, каза лидерът на партията.

„Във февруарските протести имаше осъзнатост, а в летните протести нямаше осъзнатост. Имаше крясъци, викове, вувузели, думкане на тъпани и нездрав шум", коментира той.

„Защо протестиращите преди това не излизаха, за да се противопоставят и на избора на предишни правителства, срещу избора на Цветанов, например, който е един физкултурник и стана министър на вътрешните работи и вицепремиер", попита той и допълни, че още от самото начало е бил инспириран опит за държавен преврат.

„В определени моменти ставаше кристално ясно, защото този опит за преврат стояха ГЕРБ, структурите на ГЕРБ, силовите структури и криминалните им групировки. Ние ги изброихме, дадохме сигнали в прокуратурата и в МВР, описахме кой се занимава с разпределянето на парите, мои колеги бяха ранени. Разни шоу халтураджии, които се подиграваха с пластмасовата маса, с която колегите ме пазеха, защото аз можех да съм с разбита глава, можех и да не съм жив след тези вандалщини, продължават да се гаврят с опита да бъда убит тогава, защото можеха да ме убият с огромните камъни, павета и бутилки, които хвърляха", каза Сидеров.

"Тогава полицията, ръководена от Цветлин Йовчев, стоеше с кръстени ръце и безучастно наблюдаваше как вилнееща и хулиганска тълпа се опитва да ме убие с камъни. С всичко това продължават да са подиграват определени водещи, медии и шоухалтураджии, които взимат огромен брой пари за тези поръчкови плювни по мен. На тяхната съвест оставам това, нека да им се случи същото, пожелавам им го", допълни той.

Относно снимките, които се появиха за Волен Сидеров, той заяви, че е бил на много места, но не е бил на държавни разноски, и допълни, че не знае кой ги е направил.

„Не коментирам анонимни снимки, сигналчета и опити за компроматчета и т.н. Нямам угризения. Всичко това се случва, защото настъпихме много здрави интереси през тази година", допълни още Сидеров.

Тези, които в момента по долен начин се занимават с мен, са лош човешки материал, заяви Сидеров по повод компроматите, появили се за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Колко много платени ГЕРБЕРИ има тук! И колко безсмислена злоба се лее от тях! Никакъв смисъл няма в коментарите им! Което доказва, че са подбрани с лош умствен багаж.Въпреки това АТАКА пак ще я има, защото тя не е Вален, тя е България, той е само нейно оръжие! Гордея се, че все още има такива българи като Сидеров!Бог да пази България!!!
135
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене, ти си най-големия *** в тази държава. Смешен и тъжен.
134
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Дръж се, Волене, има още българи!
133
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 10 години
За една партия която имала 2% и срещу нейният водач се надава десетилетие след десетилетие толкова глупав крясък, с едни и същи думи - болен, взе ле си хапчетата, служиш на Русия, на турция, отвратителен ***, фашист. Понеже това се подържа от легион нископлатени второсортни евреи, не са забелязали че - фашист не е обида, а комплимент. А този легион от *** за да бъде постоянно в бойна готовност се налага от очевидния факт, че АТАКА и Волен Сидеров не са с 2%, а с 90.
132
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене, гадна турска подлого,изруд мръсен. Излъга хората мишко долна .
131
0
 
1
 
! Отговори
трибют преди 10 години
До Иво-000като погледне човек колко са + и колко са - веднага става ясно че глупавите са повече от реалистите и после как да има ред в държава като *** лесно се манипулира. Айде сега на калпавия вълната му пречела
130
2
 
2
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
ЧУКОЛИНА ИСКАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.КАЖИ СИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
129
1
 
5
 
! Отговори
SEX - PORNO преди 10 години
Сидеров колко пъти е порил като риба депутатката от Атака Миглена Александрова докато стане депутата в Парламента
128
4
 
7
 
! Отговори
КООГАА !!! преди 10 години
ТИ ПЪК КОГА ВЛЕЗЕ В УПРАВЛЕНИЕ,И КОГА ПОДЯВОЛИТЕ ОКИЧИ ВАРНА С ГНУСНИТЕ СИ БИЛОБОРДОВЕ??????
127
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Безсъвестен продажник на ДПС и БСП. В Куба не хвана брадата на Кстро но тука здравата се държиш за местанова кяк няма доблеста да си признаеш,че наистина си най лош материал.
126
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хей Болене от теб по лош материал няма и дано най сетне разбереш,че си ***.
125
2
 
3
 
! Отговори
4445 преди 10 години
volen4o izpiata ti e pesenta kriva glavo turska
124
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен е хитрец които се възползва от лековерието на определена броика от тъи наречения МАТРЯЛ
123
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А кобко ти е тарифата да пазиш гърба на Орешарски
122
5
 
12
 
! Отговори
mmm преди 10 години
волинчооооооо,марш в анадола ибрик долен!!!Мастио платена!!!***!!!
121
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идва на м****и п****а ! Волен президент! Атака победа...
120
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За турчина Волен идва политическата гибел.
119
7
 
6
 
! Отговори
ГНУСНО-СИНИ ХЛЕБАРКИ преди 10 години
БОКУ И ЦВОКУ ЗАМЕНИЛИ "калинките" със ГНУСНО-СИНИ ***...***, но винаги верни на ГЕПи Майна ГЕРБ-чукундурче, тиквунче, бокувче, пожарникарче, физкултурниче - ГОЛЯМ *** и мръсни - чак посинели непрани кюлоти от гардероба на баба Надето?
118
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДЖУДЖЕТО - ХУЛИГАН ПРЪКНАЛ СЕ ОТ КГБ(ДС)...ЧЕРВЕН ШИЗОФРЕНИЧЕН ***! За Волена - осмирителна риза и въже!
117
7
 
7
 
! Отговори
Twisted преди 10 години
Ако си спомняте, националистическата пропаганда на Сидеров и пътят на Атака започна от тв. Скат през 2003 год. Малко по-късно към него се присъедини немският водещ Ник Щайн, изгонен от тв Ден.Ник изцяло застана зад каузата на Сидеров, но неговият авторитет и популярност тогава бяха по-големи от тези на Волен!...Може би затова накрая двамата се разделиха....