Гергана Паси фаворит за еврокомисар

Властта щяла да избира между нея, Кристалина Георгиева и Надежда Нейнски
3 фев 2014 10:07,
329
Гергана Паси фаворит за еврокомисар
Гергана Паси Снимка: архив, Булфото

Гергана Паси е най-вероятният български еврокомисар след изборите през май. Бившият министър по европейските въпроси в кабинета "Станишев" е фаворит на сегашното правителство, твърди в. "Стандарт".

Другите два варианта са настоящият еврокомисар Кристалина Георгиева и Надежда Нейнски.

Наскоро премиерът Пламен Орешарски похвали работата на Георгиева, но настоя, че следващият ни представител в Еврокомисията "не е желателно да се затваря в рамките на една политическа сила".

Засега не е ясно кога официално ще бъде обявена номинацията ни за Брюксел.

Още по темата
Съпругата на Соломон Паси вече е провела разговори с Орешарски. Предстои той да се срещне и с другите кандидатки за поста, пише още изданието.

Вчера пред bTV евродепутатът от БСП Илияна Йотова коментира, че е против Кристалина Георгиева да бъде издигната за втори мандат като еврокомисар от българското правителство, след като името на настоящия еврокомисар бе споменато от премиера Пламен Орешарски като добър пример за надпартийна кандидатура при изслушването му в Народното събрание в петък.

„Кристалина Георгиева не направи достатъчно за да защити интересите на България в кризата с бежанците. Повярвайте ми, тя има такива лостове, макар че фактически трябва да работи със страните, от които тръгват бежанците”, посочи Йотова.

Тя сподели още, че „в някои среди в Брюксел” не са доволни от работата на Кристалина Георгиева с проблемните страни. „За тях бяха похарчени 2 млн. евро, а се стигна до там те да казват: Не ви искаме повече палатчиците и одеялцата, те не решават проблема ни!, посочи още евродепутатът.

„Надявам се Пламен Орешарски да вземе информирано решение – има много добри надпартийни кандидати”, допълни тя, като изрази съмнение, че високият персонален рейтинг на Георгиева се дължи само на това, че не работи на територията на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
0
 
2
 
! Отговори
Stamatovia преди 10 години
Лицето гергана паси имаше невероятната наглост (непозната дори за традицията на българската олигархия) да призове част от гласоподавателите към самозапалване. Заради това изказване това лице би трябвало да бъде разследвано от прокуратурата за подбуждане към самоубийство, да бъде осъдена и да лежи в затвора, вместо да получава огромна заплата от данъците на тези които призовава към самозапалване. frognews.bg/news_54762/Gergana_Pasi_stranno_agresivna_Vsichki_glasuvali_za_Volen_da_se_samozapaliat/
277
0
 
10
 
! Отговори
срам преди 10 години
Тия трите може да са избора на правителството за еврокомисари, но не са моя избор. Една синя Месалина,една еврейска съпруга на предател на българските интереси и една еврочиновничка с променено име,която съветва измъчените българи да подобряват генофонда си с патлажанено черни ***,налазили страната ни с нейната благословия ли са избора ни?
276
0
 
5
 
! Отговори
М.Ататюрк преди 10 години
Едни и същи кукли..Пред прага сме на "Последното време"..Дедйвид Рокфелер:"Ние сме владетелите на Новият световен ред".
275
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Властта щяла да избира между нея, Кристалина Георгиева и Надежда НейнскиNe e iasno koia ot tiia trite e nai-malkoto zlo...
274
0
 
10
 
! Отговори
pur6ing преди 10 години
Евреи, украинци, турци, кобурги ...! Какво става, Българио?!!!
273
1
 
11
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Хора никой да не гласува вкарват се само едни и същи крадци,трябва да спрем това до кога.
272
1
 
5
 
! Отговори
hahahahahahahahahaha преди 10 години
.........моля ??? ........ ами кой *** (освен *** ) ще гласува за тая предателка ?! .... м ?
271
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудя се,кой *** ще си прпилее 2 часа от живота,за да осигури 5цифрена заплата на некой жмульо...
270
1
 
7
 
! Отговори
БАРТЕР преди 10 години
Ако щете вярвайте,ако щете не,но се готви проект,ЕС,да влезе в Израел и тогава ще се нарича ИЕС(израелски Европейски Съюз).
269
0
 
9
 
! Отговори
яслата преди 10 години
Ами то не остана еврейка в ***.Всички вече се изнесоха каде ф(ЕС)а.Даже вече се наредили коя еврейка да изберат за там.Явно трябва повече "родни" еврейки да ни плюят отвън,нищо.че и тия,които са тук,не си поплюват,да ни плюят.Нали за това на времето нашите деди са ги спасили.Сега е крайно време,евреите да се "отблагодарят" за това,с все по-неистово плюене.В края на краищата,ние за тях сме си просто,"гои",демек,***.
268
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв е тоя Джеймс? А какво стана с Радан Кънев?:)
267
0
 
2
 
! Отговори
Тома преди 10 години
Давай, Джеймс, само ти можеше да заместш Аксел!:) Сигурно и сега е така...:)
266
0
 
5
 
! Отговори
Dieselbe:) преди 10 години
И сестра му е Юлия Атанасова - медсестра, а брат му - Пепи Ахмаков - архитект. Всичко е част от световния еврейски план за завладяване на планетата и отнемането й от гоите (неевреите) и в частност е някакъв извратен акт на благодарност за спасяването на българските евреи. Да повтарям ли, че истинското име на Валери Петров е Валери Нисим Меворах, а на сестра му - ***, като на психиатър Кнеседът й беше поръчал да ме изкара циклофреничка. На такава ли ви приличам?:) Слушайте Металика, прочее...:)
265
0
 
7
 
! Отговори
силвия преди 10 години
Абе Аз разправям ли ви още от 1995-та, че Данчо Мирчев е евреин-гей, който работи за МОССАД и че първото му име, преди да го осиновят във Видин е Давид Йерохам?:) Ама, вярвайте ми, бе, хора, Аз НЕ СЪМ баба ви Ванга, да инсинуирам познания.:) Аз работя с научни факти!:)
264
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според мен, ако г-жа Паси научава от медиите, че мъжът й е гей, по-скоро ще я приемат в Психиатрията на Алексндровската, отколкото в Европейския парламент. Но ако още преди сватбата си е знаела, че всичко е за мангизи, както първата жена на Монито - Бинка, която също е евро-девойка:) - тогава ще имаме един изключително хладнокръвен еврокомисар!:)
263
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
296, elementarno moq , kazva se lobizam i po-tochno ewreisko lobi
262
0
 
17
 
! Отговори
Анонимна преди 10 години
Гергана Паси за еврокомисар? Откога правителството издига кандидатури на личност, снимана на протестите срещу него? Странна форма на мазохизъм...
261
0
 
11
 
! Отговори
троянски кон преди 10 години
А дали госпожата ще продължи подкрепата на С.Паси за влизане на "Израел"в ЕС и НАТО,защото били"част от европейската цивилизация"което не е вярно?The Times of Israel"Israel in EU and NATO?It's not so crazy ,says former Bulgarian FM".
260
0
 
11
 
! Отговори
моше преди 10 години
Същия майдан имало по време на априлското въстание в истанбул и познайте от три пъти кои продавали български девойки там.***,*** или евреи
259
0
 
6
 
! Отговори
моше преди 10 години
радан кънев може би е искал любов подобна на чичовата си в израел. Чичо му вече 25 години е щастливо хомо омъжен там.