Октай Енимехмедов иска да стане депутат

Нападателят на Доган му пожела здраве и щастие
Обновена: 3 апр 2014 21:05 | 3 апр 2014 20:55,
126
Октай Енимехмедов иска да стане депутат
Снимка: Архив, Булфото

Нападателят на Ахмед Доган Октай Енимехмедов даде заявка за участие в политиката. В първото си интервю след излизането му от ареста той заяви пред Нова телевизия, че е готов да стане депутат.

„Искам да бъда депутат или длъжностно лице, което се занимава с държавни въпроси… всяко едно място, на което човек може да бъде полезен на интересите на народа. Готов съм да поема такава отговорност”, каза Енимехмедов.„Не мога да скрия, че в бъдеще искам да видя генерали от турски произход в България”, добави още той.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, на 13 март Софийският апелативен съд пусна Октай Енимехмедов от ареста и му наложи мярка за неотклонение "домашен арест", без да обяви мотивите за решението си.

Две седмици по рано Софийският градски съд постанови три години и шест месеца затвор на Енимехмедов, след като го призна за виновен за закана за убийство срещу Доган. Съдът тогава го оправда по обвинението за опит за убийство на почетния лидер на ДПС.

Октай остана в ареста в продължение на година, след като нападна с пистолет почетния председател на ДПС Ахмед Доган на 19 януари 2013 г. в НДК.

Енимехмедов заяви, че е допускал да бъде застрелян заради постъпката си. На въпрос защо е искал да унижи Ахмед Доган, Октай заяви, че това е най-малкото, което е могъл да направи.

Енимехмедов обаче пожела здраве и щастие на Доган във връзка с рождения му ден, но подчерта, че не иска да бъде на негово място.

Нападателят на почетния лидер на ДПС не се притеснява, че политиците сега го игнорират за разговор. „Сега ме игнорират, след време може аз да ги игнорирам”, добави той.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
13
 
6
 
! Отговори
USA преди 10 години
България има нужда спешно човек като Октай , а не Озлобени-радикални Нацисти в България и Българския Парламент
57
9
 
6
 
! Отговори
Балканите преди 10 години
Приятели на Октай от Балканите , Македония , Сърбия , Хърватия , Албания подкрепят безрезервно Октай за Депутат
56
8
 
5
 
! Отговори
Депутат преди 10 години
Османският валия на България бъдещ Депутат и дай Боже Министър-председател на съвременна Европейска България
55
4
 
2
 
! Отговори
дo: 62 преди 10 години
В История на България Митхад паша казва че има 1 милион потyрчени , да но той има предвид Помаците , само те са били потyрчени , така че Балгарските Турци са си Турци
54
2
 
14
 
! Отговори
aa преди 10 години
*** работа
53
6
 
3
 
! Отговори
дo: 55 преди 10 години
Остави ги тука , БЕЗ КОМЕНТАР , страха от Османската Империя не е преминал още , то даже не страх а СТЕРЕОТИП български
52
3
 
3
 
! Отговори
дo: 56 преди 10 години
Тодор Живков ги накара да променят Истината за Българските турци в История на България , когато има побългарени Българи тогава ще има и потурчени Турци в България , демек на ''*** ден''
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо са го пуснали този ***?Такива депутати си имаме в излишък.Газова камера за този ***.
50
13
 
2
 
! Отговори
POLICIA преди 10 години
Kakvo slaga6 minusi na komentara , Oktay e Osmanec a ne potur4en Pomak , ne vi se iska da 4uvate ISTINATA , za6toto ISTINATA ne vi haresva
49
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Османският потомък скоро ще бъде изненадан!Бъдете нащрек,нама да чакате дълго....И в края на краищата върви майната си!Щом искате патаклама ще си я получите и ще се чудите защо се случва!
48
24
 
5
 
! Отговори
Османски потомък преди 10 години
Октай Енимехмедов е Османски потомък , може да управлява България както са управлявали пра дедите му , затова е достоен за Депутат
47
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И от коя партия възнамерява да се кандидатира !!!! *** въпрос нали????....Подлец!!!!
46
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди година насочил пистолет ,а сега му пожелава здраве и щастие.....Ега ти долната гад!!!!Какво лицемерие...Голяма заблуда ....Как не се усетих!Абе всички *** ли са такива?Мечтат му каква била за България-генерали от турски произход в армията ....Ей мръсен ,долен лъжец и лицимер запомни-ние хората ще се опитаме да ти простим,но Господ ще те съди!
45
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този мъж е опасен! Едва сега се усещам ,че всъщност това е хитро изиграна постановка.Този да се прибира в Бургас и вече да не се напъва много.Вярвах му заради постъпката,а то се оказа друго.Това ли ти е мечатата за България гадино?Да видиш генерали от турски произход в българската армия?Идва ми да му забия един в сурата и да го нарека тъпънар,обаче не е ***,лошото е ,че е опасен....Бог да пази България!
44
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da ne bi xitler da podari turcia na balgaria? В интес на истината Хитлер изнасилва Бьлгария и излиза на Бяло море защото Турция спазва договорките за дарданелите за които Русия днешно време напомня за американския кораб в Черно море
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой не му се вярва ,това си е тяхна постановка за да лъжат пак бедния измъчен народ,който чака месия.Тежко и горко на България от такива ...
42
2
 
4
 
! Отговори
do 43 преди 10 години
ot 1923? vii zatva li prez vtorata svetovna ni bexte sajuznici? ot strax da ne bi xitler da podari turcia na balgaria?
41
6
 
11
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
И аз му пожелавам на Доган здраве и щастие.... и кратък живот на българска земя.
40
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da ne e utrepal banker утрепалия банкер от бургас кое бунище го заровихте
39
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
pak razigravat etni4eskata karta .va 6e izigrae lo6a 6ega na balgaria a za v bade6te i na lakomata turcia етническата карта си ги разигравата вие слугите на русия ако турция беше лакома от 1923 година до сега дасие раширил един сантим територията си само плашите народа за да не давате изкони права на малцинствата нищо времето работи за тях хем генерали в бьлгарската армия ще имат хем училища.