Станишев за номинацията на Пеевски: Стига истерии!

"Става въпрос за избори и всичко е в ръцете на гражданите"
17 апр 2014 13:40, Анисия Иванова
67
Станишев за номинацията на Пеевски: Стига истерии!
Сергей Станишев в Бургас. Снимка БТА

Пак се създава опит за истерия, а всъщност става въпрос за избори и всичко е в ръцете на гражданите. Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира в Бургас номинацията от ДПС на Делян Пеевски за евродепутат и реакциите срещу нея.

"Някои хора, които много приказват, защо не им беше проблем, че България беше представлявана от Борисов, от един СИК-аджия, а Слави Бинев като беше евродепутат“, попита червеният лидер.

Още по темата
Станишев заяви, че това кой да бъде номиниран е въпрос на вътрешнопартийна процедура и призова всички, които открито негодуват срещу номинацията на Пеевски, да се успокоят.

На въпрос за скандала от последните дни с личните данни при партийните подписки, Станишев лаконично попита „И аз ли съм там?“. Той уточни, че неговите данни лесно могат да бъдат намерени, „моите телефони циркулираха по едно време“.

"В България всичко е недостатъчно подредено, очевидно комисията трябва да си свърши по-добре работата, ако е необходимо, да се променя законът. Но по всичко личи, че има политически сили, които злоупотребяват с лични данни“, смята лидерът на левицата.

Станишев съобщи още, че новият закон за МВР през май ще бъде в пленарна зала за второ четене, за да се приеме възможно най-скоро. Той припомни, че БСП е поела ясен ангажимент за този закон, тъй като той дава правила за кариерно развитие в системата, разделяне на политическото и националното ръководство на Министерството на вътрешните работи и заплащането на извънредния труд на полицаите и техните социални придобивки.

Станишев бе запитан и за увеличенията на заплатите в системата. Той  отговори, че те са вече факт и че за първи път от четири години има ясна политика, която оценява труда на полицаите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
32
 
! Отговори
999 преди 10 години
Абе някой може ли да ми каже какво правят украинци,евреи,турци в управлението на България?!?!?!
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ISTINATAне научи ли кирилицата бе засрами се вече а иначе ди давам 10 + но мога само веднъж да гласувам
10
2
 
18
 
! Отговори
ISTINATA преди 10 години
VIE PRESTAVQTE LI SI ZA KAKVA GNUS I SGAN STAVA NA VYPROS V TOVA BSP?! I TOQ CHUGUNEN CHOVEN DETO NE E BACHKAL V JIVOTA SI I EDIN DEN SHTE NI DYRPA KONCITE?! PAK GLASUVAITE ZA TOQ GEIZER, OTKACHENIQ IBRIK I ***.....GLUPENDERI TAKIVA!!! SEGA I TAQ OKLANA SVINQ PEEVSKI ....KAK NE MOJAHA DA NAMERQT BAREM NQKOI DETO MQZA NA CHOVEK, A NE NA MANEKEN NA RODOPA?!?!
9
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Серголета от Свинянчо ли са тези китки?
8
42
 
5
 
! Отговори
Давай, Деляне! преди 10 години
Всички сме с теб! Няма са плашиш от трийсет и петимата алармаджии, дето врякаха по центъра на София!
7
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко не знам дали е сикаджия, но ти си едно гнусно еврейско предерастче.
6
2
 
48
 
! Отговори
питайте го тоя преди 10 години
Украйнски ЕВРЕЙН станишев КОЯ МУ Е РОДИНАТА ??
5
2
 
42
 
! Отговори
Данчо дракона преди 10 години
как бе Станишев, нали Пеевски беше нестандартно решение за нестандартни времена
4
21
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Всички обичат Пеевски.
3
1
 
49
 
! Отговори
гт преди 10 години
серГейчо, този ти призив доказва, че ти си скъсал отдавна с морала! Не се оправдавай със сикаджията. Ти си същият ***, и го ползваш само за оправдание да изтърпим и вашите простотии щом сме търпели неговите. Нямате морал! Това е достатъчно да ви изритаме!
2
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** извини се на народа че твоите предшественици избиха ителигенцията на България така както се извини на Местан за измисленият възродителен въпрос а и сега пак заставаш зад ДПС срещу народа който те храни
1
2
 
30
 
! Отговори
dan преди 10 години
Накрая ти ще обясняваш как със Пеевски сте били ГЕРБ