Братска Русия продава на братска България най-скъпия газ!

Борисов: Кризата в Украйна ще свърши, докато НС излезе с позиция по нея
Обновена: 8 май 2014 17:01 | 8 май 2014 11:50, Камелия Цветанова
600
Братска Русия продава на братска България най-скъпия газ!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Този парламент загуби всякаква обществена подкрепа и смисъл да съществува, за пореден път констатира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като Народното събрание реши, че временна комисия ще проучва срещата на президента Росен Плевнелиев с шефа на австрийската електроразпределителна компания EVN Щефан Шишковиц в Австрия в края на март.
 
„Какво по-естествено от това Плевнелиев да се срещне с ръководител на голяма компания, нали всеки инвеститор, като дойде, иска да се види с първите мъже и жени на държавата особено ако има такава тежка политическа конфронтация и нестабилност, така че и Орешарски да може да се види, и аз, и който има по някакъв начин отношение към привличане на инвеститор”, коментира той.

Още по темата
Според него това е евтин предизборен пиар в предизборната кампания на БСП.

„Тази пародия, в която превърнаха БСП нейните управници в момента, снощи гледах клиповете, но то голям срам и смях, някакви боксьорчета там си бият крошета, Станишев не знам вече дали се изявява и като боксьор, или като фехтовач, ще се боцкаме със саби, просто такъв срам, това е такова падение на БСП, аз не съм си и представял, че може един ден да дойде”, каза Бойко Борисов.

Той добави, че е безспорно, че има тройна коалиция между БСП, ДПС и „Атака” и това е видно за всички.
„Не знам как в кампанията си БСП и ДПС обясняват на симпатизантите си, че са заедно с „Атака”, пък и не знам и „Атака” какво обяснява, че са заедно с ДПС и БСП”, заяви лидерът на опозицията.
 
Цената на тока ще се повиши, коментира още той и разказа и виц: „Попита ли радио Ереван – „Ще има ли режим на тока?”, то отговорило: „Режим ще има, то има, но ток няма”. 
 
Според Борисов обаче големият проблем е, че управляващите умишлено се готвят да загубят делото в арбитражния съд в Париж, което заведе „Атомстройекспорт” заради спирането на проекта АЕЦ „Белене”.

„Това са 3,6 милиарда лева, умишлено водят това дело към загуба, в същото време една година вече Станишев и компания не подписват за АЕЦ „Белене”, ако го подпишат, пада арбитражът, умишлено водят делото към загуба и ще го плати НЕК”, отбеляза лидерът на ГЕРБ.
 
Той обяви, че ГЕРБ подкрепя идеята за създаването на Европейски енергиен съюз, защото „братска Русия продава на братска България най-скъпия газ”.
 
„Имаме и огромни находища на газ, освен това ние сме за „Южен поток”, но по европейското законодателство и по него да тече и български газ”, обобщи Борисов.

Относно липсата на единна декларация на НС за случващото се в Украйна, той настоя, че „кризата в Украйна ще свърши, докато парламентът излезе с позиция”.

В същото време Борисов призна, че няма как да имат обща позиция заедно с „Атака”, защото „ние сме сериозна партия, европейска, а те искат да ни извадят от ЕС и НАТО”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
417
6
 
14
 
! Отговори
Лора преди 10 години
Беееееееее, ама кой ли те слуша? Съдейки обаче по броя на коментарите, хмммм.... продължаваш да предизвикваш интерес! Освен, ако четат изказванията, приемайки ги като анекдоти!
416
11
 
19
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Борисов ,Не забравяй ,че ти си един от тези , които ни докараха до тази ситуация.Май забрави какви закани срещу русия и Путин "сипеше". Най -добре е да не се изказваш неподготвен ,защото изглеждаш още по- *** от колкото си.
415
5
 
10
 
! Отговори
Редник преди 10 години
Факта от заглавието е заради такива като тебе,драги мой!
414
3
 
5
 
! Отговори
Dublin преди 10 години
До милениум...mnogo tocen komentar, s edno izkliucenie-kakuv GOSPODIN moze da ti e edna MUTRA ot kriminalnia prehod......da vidim dali admina ima topki da ostavi mnenieto za mutrafona...
413
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** като тиква е този крадец от снимката!Когато Атака гласуваше с шайката крадци и престъпници ГРОБ бяхте ли "сериозна" партия бре крадецо?Че парламента не е като хората е ясно,но то езащото там едни мутромишлета се крият зад измисления си имунитет и не спират да плюят по България!А онзи от третия пол Чехъла с незаконните къщи няма никакво право да се крие като плъх и да провежда анти Български срещи!Вие сте една гнусна шайка престъпници и мястото не ви е на жълтите павета!
412
10
 
36
 
! Отговори
милениум преди 10 години
Господин, Борисов!Стига демагогии.Отдавна вече Русия не е братска държава, благодарение на "демокрацията" в БГ.Ние сме американски *** и не си знаем интереса.Плюем срещу тях, а искаме те да се отнасят като към приятели!Да, ама не.Нека американските братя като ни ползват безплатно за плацдарм срещу Русия, ни докарат в замяна газ без пари
411
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А кой подписа договорчето с братса русия????
410
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бе най евтиния взимаме ,а го продава най -скъпо
409
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 77днеска слабо само един ми плати 8 лева за да троля коментарите :(
408
10
 
26
 
! Отговори
ясен преди 10 години
*** си е Бойчето по какъв начин да ви се обясни ??
407
8
 
20
 
! Отговори
ясен преди 10 години
Така е ! Хора стига сте се залъгвали по магистралите , които Герб вечно ин тикат в носовете , че са били направили . Не са прави разберете , не са никакви активни дейци в управлението на държавата ! Бръкнаха от държавния резерв , който трябва да се пипа в много , много , много краен случай и построиха калпави магистрали , които са пълни с дупки ! Ако пътувате по празниците забележете огромните ями през които минава автомобилът ви . . .
406
9
 
19
 
! Отговори
мишето преди 10 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!! Истината се крие в бюлетина номер 15 !
405
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не стига че Тиква, не стига че куха, пък и акъл дава. Ха-ха.
404
10
 
9
 
! Отговори
77 преди 10 години
Здравейте тролчета.Днеска върви ли надницата..
403
3
 
1
 
! Отговори
анон преди 10 години
Ко ? Не !
402
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А от ,,братския'' ЕС вместо инвестиции и помощ получаваме ,,братски'' съвети и напътствия и добри пожелания .
401
12
 
10
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Заблудата,че Бсп е малко след Герб е огромна уважаеми.Герб тотално ще смаже Бсп с Дпс на парламентарните избори пък и сега.Виждам,че дори пенсионери отрезняват след като им увеличиха пенсиите с 4 лева!!!!!!!!!!!!!! ЕДНОКРАТНО!!!А относно заглавието- то си подсказва само коментара...Ако живеете в UK,DE FR IT,Испания ще се удивите - 30-40 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ЗИМАТА ДО 50-60 ЛЕВА НЕЗАВИСИМО СТАНДАРТА ИМ КАКЪВ Е -А БЪЛГАРИЯ - 60 ДО 120 ЛЕВА ЛЯТОТО,А ЗИМАТА ДО 200-250 ЛЕВА НА МЕСЕЦ НА ЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ!!!!
400
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Камелия довечера по прашки в кв.Бояна
399
4
 
13
 
! Отговори
ББ преди 10 години
вервайте ми !
398
6
 
33
 
! Отговори
Рашо преди 10 години
Махнете го този бившия че народа ще престане да чете новините от България. И му кажете да престане да трови хората с менте алкохола!!!