Братска Русия продава на братска България най-скъпия газ!

Борисов: Кризата в Украйна ще свърши, докато НС излезе с позиция по нея
Обновена: 8 май 2014 17:01 | 8 май 2014 11:50, Камелия Цветанова
600
Братска Русия продава на братска България най-скъпия газ!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Този парламент загуби всякаква обществена подкрепа и смисъл да съществува, за пореден път констатира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като Народното събрание реши, че временна комисия ще проучва срещата на президента Росен Плевнелиев с шефа на австрийската електроразпределителна компания EVN Щефан Шишковиц в Австрия в края на март.
 
„Какво по-естествено от това Плевнелиев да се срещне с ръководител на голяма компания, нали всеки инвеститор, като дойде, иска да се види с първите мъже и жени на държавата особено ако има такава тежка политическа конфронтация и нестабилност, така че и Орешарски да може да се види, и аз, и който има по някакъв начин отношение към привличане на инвеститор”, коментира той.

Още по темата
Според него това е евтин предизборен пиар в предизборната кампания на БСП.

„Тази пародия, в която превърнаха БСП нейните управници в момента, снощи гледах клиповете, но то голям срам и смях, някакви боксьорчета там си бият крошета, Станишев не знам вече дали се изявява и като боксьор, или като фехтовач, ще се боцкаме със саби, просто такъв срам, това е такова падение на БСП, аз не съм си и представял, че може един ден да дойде”, каза Бойко Борисов.

Той добави, че е безспорно, че има тройна коалиция между БСП, ДПС и „Атака” и това е видно за всички.
„Не знам как в кампанията си БСП и ДПС обясняват на симпатизантите си, че са заедно с „Атака”, пък и не знам и „Атака” какво обяснява, че са заедно с ДПС и БСП”, заяви лидерът на опозицията.
 
Цената на тока ще се повиши, коментира още той и разказа и виц: „Попита ли радио Ереван – „Ще има ли режим на тока?”, то отговорило: „Режим ще има, то има, но ток няма”. 
 
Според Борисов обаче големият проблем е, че управляващите умишлено се готвят да загубят делото в арбитражния съд в Париж, което заведе „Атомстройекспорт” заради спирането на проекта АЕЦ „Белене”.

„Това са 3,6 милиарда лева, умишлено водят това дело към загуба, в същото време една година вече Станишев и компания не подписват за АЕЦ „Белене”, ако го подпишат, пада арбитражът, умишлено водят делото към загуба и ще го плати НЕК”, отбеляза лидерът на ГЕРБ.
 
Той обяви, че ГЕРБ подкрепя идеята за създаването на Европейски енергиен съюз, защото „братска Русия продава на братска България най-скъпия газ”.
 
„Имаме и огромни находища на газ, освен това ние сме за „Южен поток”, но по европейското законодателство и по него да тече и български газ”, обобщи Борисов.

Относно липсата на единна декларация на НС за случващото се в Украйна, той настоя, че „кризата в Украйна ще свърши, докато парламентът излезе с позиция”.

В същото време Борисов призна, че няма как да имат обща позиция заедно с „Атака”, защото „ние сме сериозна партия, европейска, а те искат да ни извадят от ЕС и НАТО”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
357
3
 
4
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Този тих великан-българският народ достатъчно си напати от плодовете на комунизма,турцизма и фашизма.Платена е цена в злато за свободата ни и като погледнем историята ще видим КОЛКО САМОСТОЯТЕЛНИ БЪЛГАРСКИ ВЗЕТИ РЕШЕНИЯ ИМАМЕ - САААМО ДВЕ УВАЖАЕМИ!!! А) СЪЕДИНЕНИЕТО Б) САМОСТОЯТЕЛНА НЕЗАВИСИМА ЕПАРХИЯ НА ПРАВОСЛАВНАТА НИ ЦЪРКВА,НЕЗАВИСИМА ОТ РУСИЯ,ОТ ГЪРЦИЯ И ОТ КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА!ВСЯЯЯКО ДРУГО РЕШЕНИЕ Е БИЛО ПОДВЛАСТНО НА РУСИЯ И ВЕЧЕ НА ЕС.ЗАТОВА СЕГА ИСТИНАТА ИЗЛИЗА НАЯВЕ !!!!!!!!!!!
356
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
418Кой ти прави децата?
355
1
 
15
 
! Отговори
Буда преди 10 години
За България ще бъде добре,когато Простата тиква се опитва да остроумничи пред съда! Иначе на Станишев му отива да е боксьор,колкото на крадеца от Банкя му отива да е министър председател или генерал!
354
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен"Бойкоо комунизма умря,а с него умряха и подаръците от братската СССР"Podarycite biaha ot Bulgaria kym CCCP :)
353
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Закона за МВР е плюс за служителите на МВР и герберските *** се стараят всячески той да не бъде приет до изборите.Гласувайте както искате, но не позволявайте на Рабфак, подлизурството, нагаждачеството и простотията да се върнат на власт.Благодарим Ви!.
352
8
 
7
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Колко смешно е ,все още да се говори и да четем "братска Русия",.....те никога не са гледали на нас по начина,по който българите гледат към тях...,крайно време е да се разбере ,че Русия не е брат ,а душманин за България,и всеки проруско-ориентиран българин,трябва да отиде и да поиска "брТския руски паспорт",а ние ще му пожелЕм късмет и приятно пътуване :):):)......
351
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Русия не е СССР да хрантути разни неблагодарници като България! Ако сте се постарали да забележите, СССР хубав или лош, се стремеше да направи от България държава със собствена икономика, армия и институции.Запада прави от България една колония.СССР правеше така, че тук да си добре Запада - да си добре, когато плюеш на родното и отидеш при тях.Като приказката за стълбата на Смирненски - продай си душата, откажи се от православието, затвори си АЕЦ, стани педерастин и ще бъдеш добре.....
350
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гербавите в парламента вият главсека на МВР да е с 10 години стаж. Че и като началник. Днес. Сега. А тяхната персона стана от охранител в частното главсек и без никакъв стаж. Ееех гербава наглост.
349
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шатката - първи братовчед на гербав кмет - хахахахаха. Отстранен от длъжност за договори с умрелите за земите им.ГАРАНТИРАНО Е ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ, гербовете и с отвъдното си лафят хахахахаха
348
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко, твоята комунистическа партия-майка кърмилница я няма вече. И мама на тато без пари баница не дава. Това е капитализма.
347
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия пожарникари нямат ли срам да се показват. За 4 години ни окрадоха и унищожиха. Никога не съм харесвал бесепарите, но правителството на Орешарски е на светлинни години пред милиционерското, което ни окраде.
346
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойкоо комунизма умря,а с него умряха и подаръците от братската СССР
345
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Доган винаги бих повярвал, но на тези гербави милиционери и комунисти, които окрадоха и последните спестявания на хората, за да строят магистрали-никога.
344
1
 
2
 
! Отговори
jena преди 10 години
te bratqta i sestrite taka pravqt
343
4
 
10
 
! Отговори
до 423 преди 10 години
Боки, кога ще срежеш лентите на всичко свършено от теб - например кога ще направиш церемониите и ще откриеш лентите да резнеш на действащите по твое време - 60 ОТНЕТИ ПРАВА НА ХОРАТА - а?????????????????????????? Не се срамувай, например много хубава лентичка ще ти е за вземането на парите за здраве или за вдигането на тока, или за орязаното майчинство... И хубаво да те отразят платените ти медии.
342
3
 
7
 
! Отговори
Я преди 10 години
Алооо , коментаторите , аптеките още са отворени , вземайте си зелените рецепти и хайде за хапчетата ...
341
3
 
8
 
! Отговори
681 преди 10 години
Ами капитализъм г-не, приятелство, приятелство, ама сиренето си е с пари!
340
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Камелия освен български друг език говори ли?
339
7
 
11
 
! Отговори
tig преди 10 години
Братска България говори и действа срещу братска Русия не много братски. Всичко има цена.
338
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко за четири години колко обекта откри Олигарски за две години един ресторант във Виетнам откри