Братска Русия продава на братска България най-скъпия газ!

Борисов: Кризата в Украйна ще свърши, докато НС излезе с позиция по нея
Обновена: 8 май 2014 17:01 | 8 май 2014 11:50, Камелия Цветанова
600
Братска Русия продава на братска България най-скъпия газ!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Този парламент загуби всякаква обществена подкрепа и смисъл да съществува, за пореден път констатира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като Народното събрание реши, че временна комисия ще проучва срещата на президента Росен Плевнелиев с шефа на австрийската електроразпределителна компания EVN Щефан Шишковиц в Австрия в края на март.
 
„Какво по-естествено от това Плевнелиев да се срещне с ръководител на голяма компания, нали всеки инвеститор, като дойде, иска да се види с първите мъже и жени на държавата особено ако има такава тежка политическа конфронтация и нестабилност, така че и Орешарски да може да се види, и аз, и който има по някакъв начин отношение към привличане на инвеститор”, коментира той.

Още по темата
Според него това е евтин предизборен пиар в предизборната кампания на БСП.

„Тази пародия, в която превърнаха БСП нейните управници в момента, снощи гледах клиповете, но то голям срам и смях, някакви боксьорчета там си бият крошета, Станишев не знам вече дали се изявява и като боксьор, или като фехтовач, ще се боцкаме със саби, просто такъв срам, това е такова падение на БСП, аз не съм си и представял, че може един ден да дойде”, каза Бойко Борисов.

Той добави, че е безспорно, че има тройна коалиция между БСП, ДПС и „Атака” и това е видно за всички.
„Не знам как в кампанията си БСП и ДПС обясняват на симпатизантите си, че са заедно с „Атака”, пък и не знам и „Атака” какво обяснява, че са заедно с ДПС и БСП”, заяви лидерът на опозицията.
 
Цената на тока ще се повиши, коментира още той и разказа и виц: „Попита ли радио Ереван – „Ще има ли режим на тока?”, то отговорило: „Режим ще има, то има, но ток няма”. 
 
Според Борисов обаче големият проблем е, че управляващите умишлено се готвят да загубят делото в арбитражния съд в Париж, което заведе „Атомстройекспорт” заради спирането на проекта АЕЦ „Белене”.

„Това са 3,6 милиарда лева, умишлено водят това дело към загуба, в същото време една година вече Станишев и компания не подписват за АЕЦ „Белене”, ако го подпишат, пада арбитражът, умишлено водят делото към загуба и ще го плати НЕК”, отбеляза лидерът на ГЕРБ.
 
Той обяви, че ГЕРБ подкрепя идеята за създаването на Европейски енергиен съюз, защото „братска Русия продава на братска България най-скъпия газ”.
 
„Имаме и огромни находища на газ, освен това ние сме за „Южен поток”, но по европейското законодателство и по него да тече и български газ”, обобщи Борисов.

Относно липсата на единна декларация на НС за случващото се в Украйна, той настоя, че „кризата в Украйна ще свърши, докато парламентът излезе с позиция”.

В същото време Борисов призна, че няма как да имат обща позиция заедно с „Атака”, защото „ние сме сериозна партия, европейска, а те искат да ни извадят от ЕС и НАТО”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
397
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
male-e-e, toz tup4o e o6te jiv!!!!!!!!!!Sretane, se se bavi6 bre, da mu vidi6 smetkata??????
396
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моля за извинение, но само с една нецензурна дума за Боцката - ***!
395
5
 
25
 
! Отговори
луд умора няма преди 10 години
Aбе ***,да не би любимите ти хамериканци да ти подаряват безплатно ламаринените си щайги?Или това е друго.Това е "бизнес",а щом е "бизнес",могат да ти теглят и куршума, със знаменития лаф на демокрацията :"нищо лично,просто,бизнес".Аман от *** хамериканоеврейски ***.
394
10
 
11
 
! Отговори
Дядо Йоцо прогледал. преди 10 години
Пази боже сляпо да прогледа че и акъл да дава... Само АТАКА до победа. Единствения и последен шанс за България!!!!!!!!!!!67990
393
6
 
20
 
! Отговори
ТАРАЛЕЖ преди 10 години
да рева ли,да се смея ли на този ***
392
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ББ с такива приказки олеква. А ние плащаме толкова, щото сме силни в плювките и сервилниченето към силния в момента.
391
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хха ха ха ха. Боце пак се е изрязал. "Винаги съм казвал, че България има огромни източници на газ. В Северна България, около Червен бряг, има огромни находища на шистов газ. " Затова Боце забрани не само добива, но и ПРОУЧВАНИЯТА за шистов газ. Защото ТОЙ знае. И не само че знае, но знае и КЪДЕ точно
390
4
 
19
 
! Отговори
Marin преди 10 години
Абе мутро, спри да дрънкаш че си и без това за смях вече.
389
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ве Борисов "братска" Русия продавала на "братска" България най-скъпия газ?С кой акъл го казваш,а?Това е официално а неофициоално колко поема заради нас рискове,изкупува ни залежала продукция дето никой не я иска в ЕС,и даже надплаща,отвартих се от неблагодарници.Отивам на планина да се разведря.
388
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти па си последния дето имаш право да рИвеш от скъпия газ...4 години си крепи ушите и не намери силици да предоговориш по-ниски цени...За тва ша мълчиш.......
387
4
 
16
 
! Отговори
fgjjhl преди 10 години
Това е заради такива като този на снимката !
386
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Опорната точка на автентичните български нацисти от втората световна война които се оказаха реабилитирани е че съветската армия ни е окупирала. те без въобще да крият съжаляват че хитлер е загубил войната. има ли нещо по деморализиращо от това? тези автентични нацисти и немски колаборационисти се опитват да се изкарат "жертви на комунизма" и по нощите сквернят руски гробници. много е жалко че дефилират по всички телевизии тези откровени *** и сатанисти
385
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма какво да ни обяснява "АТАКА", ние знаем, че НЕ са с БСП и ДПС. Споко, г-н Борисов!
384
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
VOISKITE NA KIEVSKATA HUNTA SA VECHE V BESSARABIA.KAK SHTE POMAGAME NA BQLGARITE TAM?
383
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
боко нали и ти управлява защо не договори по евтин газ ама си един хвали пръцко
382
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко искай Меркел да ти даде газ бе. Нали постоянно подскачаш около нея като кученце и й лижеш дъртата ***.
381
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дедо Шорош и тука се опита да направи миналата година нещо като Майдана в Киев, но май не му се получи. Добре, че българският народ е мъдър и не се поддаде на провокаторите фашисти.
380
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фашагите на Боко Тиквата и на Рамадан Кунев цапат ли цапт. Цапайте, това ще ви остане - жалки ***.
379
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво чудно има - защо му е на НАТО въоръжена армия на България? Какво искате, на гол тумбак пищофи ли? Нали за нула време ни и разгологъзиха. Вече и умираме по плана Ран-Ът, дойдоха, видяха - в график сме.Чакали и на отстреляната от тях ***.Ние сме удобна площадка да си разположат безплатно базите. Нали направиха Турция най-силната държава в района. Това е достатъчно.За това са виновни така наречените управляващи.
378
11
 
7
 
! Отговори
Нищо работа преди 10 години
На нас Русия продава по "братски" САМО скъп газ, но на "братския украински народ" /както днес казва Путин - направо ги смазват от "братска" обич - крадат им територии, заплашват ги с война, изпращат им терористи, съсипват ги икономически и всякак!!! ГОЛЯМА и БРАТСКА обич! Дали това искаме и за България?