Част от евромайките оставиха Бареков

Структурите в Сливен и Котел напуснаха "България без цензура"
Обновена: 28 юли 2014 18:40 | 28 юли 2014 18:37, Красимир Ангелов
130
Част от евромайките оставиха Бареков
Част от евромайките обявиха, че напускат ББЦ. Снимка: Булфото

Структурите на "Евромайки" в Сливен и Котел напускат "България без цензура" на Николай Бареков, съобщи в писмо до медиите подалата оставка председателка на организацията за Сливен Женя Колева.

Заедно с нея и напусналата председателка на организацията в Котел Тихомира Атанасова от партията излизат около 80 учредители и редови членове.

Още по темата

Причините са голямото разочарование от председателя на партията и от начина на провеждане на политиката на ББЦ, както и от липсата на перспектива за бъдещи демократични действия в името на българските жени и майки, се чете в официалната позиция.

"Сливенските и котелските майки не желаят да стават част от задкулисни игри на статуквото, срещу което се борят и предпочитат да останат верни на ценностите и убежденията си“, заявява още Женя Колева.

Всички, които напускат ББЦ и Евромайки в Сливен и Котел, обявиха, че застават твърдо зад бившия заместник председател Ангел Славчев и подкрепят изцяло неговата позиция.

Както Dnes.bg съобщи, преди седмица заместник-председателят на "България без цензура" Ангел Славчев подаде оставка и напусна партията, като решението си той обяви в отворено писмо до медиите.

Славчев обяви тогава, че снема политическото си доверие от Николай Бареков, като отправи остри критики срещу лидера на партията.

По думите му в партия ББЦ текат процеси, които говорят за съвсем други намерения, които нямат нищо общо с красивите обещания.

Въпреки случващото се, лидерът на ББЦ Николай Бареков бе категоричен, че коалицията около „България без цензура“ е единна и ще се разширява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
0
 
! Отговори
о,ооо преди 9 години
Каква ирония , бързо се усетиха , че нищо няма да има за тях , а само нагли приказки ...Този електорат иска поне някакви парици ...
93
2
 
3
 
! Отговори
ЛУД преди 9 години
Видите ли човек с вежди по нагоре от нормалното, това означава ,че този човек страда от психично разстройство и раздвоение на личността, това съм го чел от книга, още отначало разбрах че този не е наред с главата. На такива хора мястото им е в специализирани клиники за душевно болни
92
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гози човек е програмиран и изпълнява команди. Вижте му празния поглед ...като зомби е.
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как може да напуснат Богът Слънце!Ей го дей на снимката!
90
0
 
1
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 9 години
До Анонимен 111ААА... СЕГА ВЕЧЕ РАЗБРАХ КАКВИ СА ТЕЗИ "ЕВРОМАЙКИ". СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!
89
0
 
1
 
! Отговори
zoro преди 9 години
организирам викторина на тема "КОЙ е следващият напуснал?"
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ромките от Котел и Сливен, това са Евромайки. Помагат на Европа с прираст .
87
0
 
4
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 9 години
АМА, АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХ... КАКВИ СА ТЕЗИ "ЕВРОМАЙКИ" ??? МОЯТА МАЙКА, КОЯТО Е ОБИКНОВЕНА БЪЛГАРСКА МАЙКА, КАКВА Е ??? НЕ Е ЛИ ДОСТОЙНА МАЙКА???
86
0
 
5
 
! Отговори
анди преди 9 години
Снимката безспокои.
85
0
 
4
 
! Отговори
speedbg преди 9 години
TOZ E MEGA TAPO SA6TESTVO!!!JALKO,4E IMA HORA KOITO MU OBRA6TAT VNIMANIE,4E I GO VZIMAT NA SERIZONO :))
84
0
 
12
 
! Отговори
Ахм! преди 9 години
На всеки средноинтелигентен човек му беше ясно що за стока е Бареков. Това че сега го напускат, говори че или са търсили облаги, или са под това ниво на интелигентност, за да не са разбрали с кой си имат работа!А иначе снимката кефи!ПАПУНЯК!
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе, да! Когато обилно поливаше Бостаня, тези, които сега го хулите, как само го превъзнасяхте.Ей тука до мене един получовешки като интелект индивид, направо се подмокряше от удоволствие и кеф като го видеше да се гевези от екрана - Баречето туй, Баречето онуй! Колко е умен, как ги върти с въпроси посетителите в студиото! Ох, ах, а как само крепи Буко - вия!
82
3
 
15
 
! Отговори
БГ преди 9 години
КОМУНИСТИЧЕСКА *** !!! ТВОРЕНИЕ НА ЗАДКУЛИСИЕТО СЪЗДАЛО И ПДДЪРЖАЩО ЦЕНЗУРАТА В БЪЛГАРИЯ. РУСКО-ИМПЕРСКА ПОДМЕТКА И ***. ПОРЕДНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА КЛОУНАДА. НОВИЯТ СИМЕОН И СИДЕРОГЛУ.ТРАГИЧНОТО ЗА НАЦИЯТА Е ,ЧЕ ИМА МНОГО НЕГРАМОТНИ И НАИВНИ ХОРА КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ЗАКАЧАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА КУКА.БЪЛГАРИ ,ИЗРИТАЙТЕ КОМУНИСТИТЕ И ПОДОБНИТЕ ИМ БАРЕКОВЦИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. НА СИ СТОЙТЕ ПО ДОМОВЕТЕ,А ГЛАСУВАЙТЕ. ВИДЯХТЕ КАКВО СТОРИХА орешковците !!! ИНАЧЕ БОГ ДА ПРОСТИ БЪЛГАРИЯ ..
81
0
 
12
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Този плазмопдии няма правото да слага календара на Тангра зад него. Като на снимката.
80
0
 
2
 
! Отговори
KKK преди 9 години
май вече и 100 от лежанка не може да дигне .... ужас
79
1
 
8
 
! Отговори
уж-избирател преди 9 години
Факта, че няма истински избор на отговорни, грамотни и свестни личности, които да натоварим с отговорностите на държавното управление не означава, че този *** на снимката става за нещо! Впрочем ореола, който сте му заковали около главата много точно и гротескно пресъздава истината за тази двуличност. Аз няма да пиша повече, защото времето ще покаже на тези, които не вярват. А тези които имат очи да видят, нямат нужда от приказки. Ех, последните да бяха мнозинство у нас, щяхме да сме цъфнали!!
78
35
 
3
 
! Отговори
берия преди 9 години
А ,АКО БАРЕКОВ ВКАРА БОРИСОВ В ЗАТВОРА ,КАКВО ЩЕ КАЖАТ ЕВРОМАЙКИТЕ ?
77
4
 
33
 
! Отговори
евроТАТКО преди 9 години
баречето е като воленчо........бита карта са и двамата ***!
76
0
 
18
 
! Отговори
Евродепутат преди 9 години
Станишев обясни как и за колко си е купил поста шеф на ПЕС и Бареков отиде и плати на консерваторите. Какъв консерватор какви пет лева. Та това още не е партия а сбирщина от наркомани. Жалка работа , но Евро-рушветчиите гушнаха няколко милиона.
75
1
 
43
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Според Вас драги сънародници нормален ли е човек, който си зарязва жена и дете и прави друго дете на бивша ***. На всичкото отгоре дава интервю и се хвали, че имал общо с две красиви жени. Абе ланкоолу , с пари можеш да си купиш и най красивата силиконка, но ти си оставаш наркоман от най долна проба.