БСП посреща 123 г. с пейнтбол на Бузлуджа и закон за Космоса

Под историческия връх слово ще държат Станишев и Миков
31 юли 2014 18:57,
74
БСП посреща 123 г. с пейнтбол на Бузлуджа и закон за Космоса
Снимка: архив Булфото

БСП ще отбележи 123 години от основаването на социалистическото движение у нас с турнир по пейнтбол на историческия за комунизма връх Бузлуджа. Вечерта ще завърши под звуците на рап изпълнители.

Още по темата
Турнирът по пейнтбол ще се състои в събота, съобщи БТА. Той е организиран от  Младежкото обединение в БСП. Битката ще е под наслов "Честна игра" и в нея ще се включат млади социалисти и млади депутати от левицата. Всички участници ще получат грамоти, а за първите три отбора ще има награди.

Вечерта за доброто настроение на привържениците на столетницата ще свири младежката група "Gold Rush", ангажирани са диджеи и рап изпълнители.

Междувременно БСП сложи финала на законодателната си дейност в този парламент със закон за Космоса. Проектът за космическата дейност е внесен днес в деловодството на парламента и е качен на страницата на Народното събрание. Негов автор е соцдепутатът Мартин Захариев. В него освен че урежда дейностите по изстрелване, летателната експлоатация, насочването и приземяването на космически обекти, избраникът въвежда и разрешителен режим за изстрелване на кораби и ракети в Космоса.

Както във всеки закон, не са пропуснати и глобите. Захариев предвижда от 10 000 до 100 000 лева глоба за всеки, който изстрелва космически кораб без разрешително. При повторно нарушение глобата скача до 500 000 лева.

Иначе традиционният събор на левицата ще започне на 2 август от 10.00 часа на историческата поляна под върха. Тази година мотото е "Силна БСП - единна левица".

Пред членовете и симпатизантите слово ще изнесат досегашният лидер на БСП Сергей Станишев и новоизбраният - Михаил Миков. Слово се предвижда да произнесе и председателят на партия "Български социалдемократи" Георги Анастасов.

Освен политическите послания е предвидена и развлекателна програма под надслов "Българската левица има таланти", в която ще участват танцови състави и популярни изпълнители, съобщиха от пресцентъра на партията. Ще бъде връчена и традиционната награда за лява публицистика – на журналиста от "Дума" Александър Симов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: БСПБузлуджа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
21
 
! Отговори
z преди 9 години
А след сборището кой ще ви събира кастанетите от поляни и храсталаци, бе? Помислете малко и за екологическата страна на въпроса!
28
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бабите столетници на пейнтбол и после по новия космическия закон - изстреляни в открития космос, та да не попаднат случайно на Марс .... че ще им се стъжни на зелените човечета тогава. .. да видят какво е комунизъм и *** комунист :)
27
1
 
16
 
! Отговори
aze преди 9 години
закона за космоса е против доган!!!
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 777ама ще ни накарат да платим глоба после. Ама си струва да я платим.
25
10
 
12
 
! Отговори
asd преди 9 години
Снимката е много красива, Бузлуджа е уникален паметник и ми и страшно мъчно че не е опазен. На 40 години съм и имам чудесни спомени от детството - обиколки Шипка, Бузлуджа, Елене, Жеравна..., ностолгично и мъчно ми е, че сегашните българи сме такива съсипници и ***.
24
4
 
18
 
! Отговори
777 преди 9 години
тия верно трябва да ги камчим на една ракетта и право в космоса...ама и оттам ще ги изгонят хахахха
23
2
 
15
 
! Отговори
Q Q преди 9 години
Еййй, тъкмо мислех да зачезвам дълбоко в космоса, че май само там може човек да се спаси от тази комунистическа ***.... а то какво излезе сега? И за там отрязяха пътя.
22
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мислех да ви псувам , другари комунисти ама ще се въздържа. И това не заслужавате..
21
3
 
18
 
! Отговори
бкп ама анти преди 9 години
До ДАНЧОнякой от прежде пишещите беше пикал на бузлуджа, а пък аз, Данчо, съм е.бал...*** *** червена
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДОбре де, а за незаконното застрояване на Луната закон няма ли!!! После пак ще бутате на *** интергалактическите катуни, щото са не мислите за това
19
2
 
37
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Тази година на Сърповете и Чуковете им е бонус година. Както винаги от Станишев , ще има кебапчета и бира ,а от новоизбрания Миков, водка и ракия.
18
2
 
23
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Погледнах датата - не е 1-ви април. Както във всеки закон, не са пропуснати и глобите. Захариев предвижда от 10 000 до 100 000 лева глоба за всеки, който изстрелва космически кораб без разрешително. При повторно нарушение глобата скача до 500 000 лева.Това определено ще е масово прилаган текст. Даже се чудя как са пропуснали да криминализират изстрелването на космически кораби без разрешително.
17
34
 
3
 
! Отговори
ДАНЧО преди 9 години
До Анонимен: АЗ ПЪК ТИ ПОЖЕЛАВАМ ЕДИН ЯК ЧЕРВЕН К.Р В СИНИЯ ЛИКВИДАТОРСКИ *** !
16
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега трябва да си вадя разрешително за совалката,щото като ме гепи космическият КАТ ,няма оправия.
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Българин - Какъв рап само ще слушат на Мишо шамара пенсиите ,а за младите ще има и чалга ,половината са от тъмният електорат,ако не замирище на скара и пуснат Азис купона не е пълен.....
14
2
 
24
 
! Отговори
darcas преди 9 години
И затова получават по 3-4 000 лева на месец, возят се в мерцедеси и си и ползват имунитет???? БЕСИЛО БЕ, БЕСИЛО ЗА ВСИЧКАТА *** ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!!
13
6
 
25
 
! Отговори
ЗАВИСТЛИВ преди 9 години
Пред блока скучаещите пенсионерки вече се записаха ,защото миналата година са си изкарали и нахранени добре с кебапчета ,иначе кълнят и плюят за малките пенсии..а,половината от тях са без необходимият стаж и вземат инвалидна пенсия.Да живее БСП.
12
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сороският лакей Сатанишев закопа столетницата, а сМуков ще и прави панахида и ще прелива червено вино за Бог да прости. Е, Бог няма да и прости, ама такава е традицията.
11
4
 
21
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
Моля за внимание от всички.Колеги, записали сте да излитат в посока Марс , Сибир и къде ли не.Ама как така без билет?Те повече от 100 г. летяха и обикаляха планетата , та и сега ли?Аз предлагам шефа на всички песове в БГ да се ваксинира преди това ,защото ще вземат да заразят и вселената Такива да ги нямаме.Аз плащам налог,сиреч местен общински данък и такса *** 68лв.Ако ще да хващат гората или в космоса ,ама стига толкова фандък.
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХАЛЮЦИНИРАМ ЛИ!?!?!?!?!?