Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС

При Борисов няма много подготвени мюсюлмански кадри, смята лидерът на БСП
Обновена: 17 авг 2014 18:44 | 17 авг 2014 16:17, Красимир Ангелов
184
Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС
Михаил Миков. Снимка: БТА

"Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС“, заяви лидерът на БСП Михаил Миков в коментар на изявлението на Бойко Борисов, който заяви днес в джебелското село Припек, че ако спечели властта, ще даде 10 зам.-министерски места на хора с мюсюлманско вероизповедание.

Както Dnes.bg съобщи, лидерът на ГЕРБ заяви по-рано днес, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. "След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

По думите на Миков изказването на Борисов е в отговор на заявлението на Рушен Риза преди няколко дни, че ДПС може да работи с ГЕРБ след парламентарните избори, ако това е в интерес на държавата.

"ГЕРБ нямат толкова подготвени кадри от мюсюлманско вероизповедание, очевидно е, че става въпрос за коалиция между тях и ДПС", категоричен бе лидерът на социалистите.

Малко по-късно лидерът на ГЕРБ отговори във Facebook на твърденията на Миков, като заяви, че по време на посещението му в Кърджали е получил оплакване от назначаването за председател на Районната избирателна комисия в града на Беркант Барзат от квотата на ДПС.

"Това назначение е вследствие на коалицията между БСП и ДПС. Напомням, че в ЦИК БСП, като втора политическа партия, получи председателското място, ДПС, като трета, получи другия важен пост – главен секретар на комисията (това е човекът, който подписва протоколите), а “Атака” ги подкрепи. Да говориш по тази тема в неделя следобед е възможно само, ако си солидно подпийнал", написа Борисов в своя профил в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
0
 
! Отговори
oooo1 преди 9 години
nema da ostanesh gladen kato gledam treperesh ot glad
143
2
 
2
 
! Отговори
наздраве преди 9 години
ОЧЕВАДНО Е , ЧЕ ДРУГАРЯ Е ПЕКЪЛ РАКИЯ СНОЩИ НА СЕЛСКИЯТ КАЗАН У РОДНАТА МУ КУЛА ...
142
3
 
6
 
! Отговори
Анализатор преди 9 години
Миков разбра,че една от причините за изборните провали на БСП е извратеният и съюз с ДПС,довел,в името на желанието и за власт на всяка цена,до издигане ролята на турската партияв държавата до нива неотговарящи процентно етнически на популацията.Народът намразиБСП за това,че доведе ДПС до върха на могъществото и.Затова сега червените всячески сеопитват да припишат същата грешка на ГЕРБ.Стара тактика на интригантската комунистическа партия! Народът го е казал-крадецът вика "дръжтекрадеца".
141
2
 
3
 
! Отговори
хх преди 9 години
Идеята им е да превърнат България окончателно в политическа и икономическа *** на Путин в ЕС и НАТО! Ще се раздават торби с кървави руски пари от министерства през съдилища до дипломатически представителства! Време е да се подготвим за граждански протест! Делян Пеевски продължава да управлява служби за сигурност, прокурори, съдилища и министерства!
140
3
 
2
 
! Отговори
червена опорна точка преди 9 години
Лампичката на Павлов ,пардон-темата с герб , светна и всички запенени червени талигаджийски мъници вкупом започнаха да слюноотделят , прардон - глупостоотделят, първосигнално , следвайки стриктно опорните точки.Но тук ,да разлика от вашия диалектически материализъм , другаре , "количиствените нагрупвания" НЯМА да доведат до "качесвени идменения" !
139
4
 
7
 
! Отговори
Умерения преди 9 години
ЕДИНСТВЕНОТО, в което можеше да се упрекне управлунието на България през изтеклата година, беше неудачното присъствие на ДПС във властта. Делян Пеевски беше само едно от знаковите назначения....Сега се очаква същото да се повтори.....
138
10
 
10
 
! Отговори
червената шапчица преди 9 години
Живи факли, пик на самоубийства и пълна безнадеждност това е резултатът от управлението на Бойко Борисов.
137
6
 
5
 
! Отговори
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ преди 9 години
Боко Яко се е нашмъркал завалията.
136
7
 
7
 
! Отговори
ДИДИ преди 9 години
Рухна и последната опорна точка на ГЕРБ! Сега с техните камъни, по техните глави! Една година ни проглушиха ушите с "фесове" и прочее нарицателни, с които се опитваха да засегнат някакси членовете и поддръжниците на БСП... А сега да видим каква оценка ще направят на собствения си вожд!!!!
135
4
 
2
 
! Отговори
луд умора нема преди 9 години
Борисов непрекъснато се опитва да представи себе си и ГЕРБ като управленски феномен, който винаги есамо на една ръка разстояние от властта. И е въпрос само на МАЛКО време да я сграбчи.
134
5
 
6
 
! Отговори
Прост Гербер преди 9 години
Първоначално, позите Бойкови изглеждаха само нелепи. После, той стана жалък с отказа да разбере очевадното не само, че не е на власт, но скоро няма и да я помирише!
133
6
 
4
 
! Отговори
хуморист преди 9 години
Предлагам да включим Тиквата в 100-те национални туристически обекта, само за там не са го номинирали, така или иначе много обича да му се зверят хората!
132
7
 
5
 
! Отговори
гепи мрака преди 9 години
Куп лъжи, заявени с каменно лице това е еталонът на наглото и просташко поведение на Боко.
131
6
 
3
 
! Отговори
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ преди 9 години
***, по-***, най-*** простотията на това сикаджийско мутренско недоразумениие минава всякакви граници на допустимото! Опростачи и институциите, и хората, и държавата! Ама когато Ройтерс го казаха, в България всички си направиха оглушки. Сега като гледам, отърване няма от тоя ***!
130
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако някой тук се опитва да внуши, че коалицията между ГЕРБ и ДПС е измислица на Миков, нека да прочете изказването на вожда Борисов!Ясно и недвусмислено е казано, че зам.-министерските места ще бъдат дадени на мюсюлмани! Какво значи това, герберчета?!?!
129
3
 
6
 
! Отговори
mi4 преди 9 години
Това ще бъде публично самоубийство на ГЕРБ ако допуснат коалиция с обръча от фирми ДПС !По-добре цял живот опозиция отколкото управление с ДПС !Нямам нищо против етносите, ако е кадърен човека нека управлява!Ако ГЕРБ управляват с ДПС, ще ги свалим пак от власт и ако трябва ще гласувам за БСП, Атака, АБВ или някой друг !
128
3
 
6
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Едно си баба знае ,едно си баба бае!Единственото ,което в момента върхушката от БСП могат да повтарят до пропадък е ,че ще има коалиция между ГЕРБ и ДПС.Такава обаче 100% няма да се случи.Поредните безобразни комунистически лъжи!
127
5
 
5
 
! Отговори
fh преди 9 години
Алкохолното петно Михо почна да завижда на конкуренцията!! Не се шашкай бе, *** пиян- Боко не каза, че ще дава зам. министерски постове на хора от ДПС (както вие и Атака направихте, предавайки българщината)!! Боко каза, че ще има зам.министри изповядващи исляма!! Т.е. образовани българи-с друго изоведание, а не прости селяци и необразовани тикви от ДПС
126
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винету-ага :))
125
2
 
6
 
! Отговори
ДДД преди 9 години
Уважаеми коментатори, без значение на коя ПП сте привърженици !Не знам дали аз точно трябва да ви го кажа, ама нещата са договорени мноооого преди тая новина. Какво си мислите - че наистина нещо зависи от изборите ? Че не се правят колкото да се отбие номера ? Че вече не са проведени разговорите и се вършат неща, само за пред широката публика ? Избийте си от главата всякакви демократични идеи. Който иска демокрация - раницата и през границата. Тук - само схеми и далавери. Друго - не.