Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС

При Борисов няма много подготвени мюсюлмански кадри, смята лидерът на БСП
Обновена: 17 авг 2014 18:44 | 17 авг 2014 16:17, Красимир Ангелов
184
Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС
Михаил Миков. Снимка: БТА

"Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС“, заяви лидерът на БСП Михаил Миков в коментар на изявлението на Бойко Борисов, който заяви днес в джебелското село Припек, че ако спечели властта, ще даде 10 зам.-министерски места на хора с мюсюлманско вероизповедание.

Както Dnes.bg съобщи, лидерът на ГЕРБ заяви по-рано днес, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. "След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

По думите на Миков изказването на Борисов е в отговор на заявлението на Рушен Риза преди няколко дни, че ДПС може да работи с ГЕРБ след парламентарните избори, ако това е в интерес на държавата.

"ГЕРБ нямат толкова подготвени кадри от мюсюлманско вероизповедание, очевидно е, че става въпрос за коалиция между тях и ДПС", категоричен бе лидерът на социалистите.

Малко по-късно лидерът на ГЕРБ отговори във Facebook на твърденията на Миков, като заяви, че по време на посещението му в Кърджали е получил оплакване от назначаването за председател на Районната избирателна комисия в града на Беркант Барзат от квотата на ДПС.

"Това назначение е вследствие на коалицията между БСП и ДПС. Напомням, че в ЦИК БСП, като втора политическа партия, получи председателското място, ДПС, като трета, получи другия важен пост – главен секретар на комисията (това е човекът, който подписва протоколите), а “Атака” ги подкрепи. Да говориш по тази тема в неделя следобед е възможно само, ако си солидно подпийнал", написа Борисов в своя профил в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Има достатъчно умни мюсюлмани, които са наясно с консуматорската политика на ДПС. Никъде Борисов не е казвал, че ще вкарва във властта кадри на ДПС!!!
23
8
 
12
 
! Отговори
Рошавия преди 9 години
Това кафе дето го пиха Борисов и Местан, ще ни излезе много скъпо .Само да не се вдигне народа на бунт, че няма да може, нито жандармерия , нито полиция да спасят депутатчетата . Народа се озлобява и оглупява, а те не го виждат скрити зад черните стъкла на джиповете .
22
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки който се чувства българин трябва да гласува независимо за коя пяртия, но не и за Герб и ДПС
21
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това са мръсни ченгеджииски номера същият като путин едно говори второ си мисли да живее кгб
20
2
 
8
 
! Отговори
Мишо Мастикофф преди 9 години
Уее-Уеееее! ВеУно Уи бееее?
19
2
 
11
 
! Отговори
паюк преди 9 години
очевадно наи после и на мишо винарката му просветна дано му просветне и това че след 5 20 няма място в парламента и за партия мимикрия като неговатакъш
18
4
 
9
 
! Отговори
Весо Мастиката преди 9 години
Досега на всички избори съм гласувал за БСП, но от Миков съм отвратен и затова на 5ти октомври ще гласувам за друга партия!
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
миков се опитва да прави *** внушения на принципа всяка изречена многократно лъжа се превръща в истина. вярно е че и борисов е отправял обвинения но неговите повече се застъпват с факти и действителни събития.
16
3
 
15
 
! Отговори
Капутин преди 9 години
Сиреч - Ние сме продажници и сме готови за лицемерна прегръдка с всекиго за едната власт, ама не сме само ние - вижте, и другите са тикива... Жалки сте, другари, жааалки! Освободете час по-скоро България от присъствието си, ако имате грам достойнство!
15
6
 
11
 
! Отговори
БСП преди 9 години
Другарю Миков и аз така мисля ,очевидно е като Костинбродските бюлетини и двойните дъна на камионите.Вие винаги сте прави и казвате само истината,да живее БСП.
14
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спрете да лъжете бе, другарю Миков. Вече и на нас социалистите ни писна от вас. Кажете ние какво ще направим, стига сте се занимавали с Борисов.
13
10
 
12
 
! Отговори
Лошо ! преди 9 години
При това положение никой българин не трябва да гласува за ГЕРБ. Сега целта е да гласуваме за български партии ( без ГЕРБ и без ДПС). Мазния от село Хераково е готов на всичко, само и само да може да се гаври с нас още 4 години. Не трябва да му позволяваме това !
12
2
 
11
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
Миков готви си речта за изборната нощ ,когато ще си новия червен "морален" победил..ама на турски език
11
3
 
12
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
мишу-РАКИЙКАТА вий суциалистити имахте маркс- енгелс-лелин - сталин - благоеф-димитруф-мастиката.... КО СТАНА ДЕ СА ВИ ИДЕАЛИТЕ??? На изборите 05.10.2014 ви пожелавам от душица и сърце 20 - до 25 депутати в Парламента,съюзете се с капута-бюрека и ще квакате и ръмжите заедно и свиквайте защото всеки следващ Парламент ще се стопявате и като свърши КРАДЕНОТО ЩЕ СЕ САМОИЗЯДЕТЕ И САМОЗАКРИЕТЕ!!! Мишо НАЗДРАВЕ!!!
10
3
 
25
 
! Отговори
Десен преди 9 години
Др. Миков значи когато вие години наред се коалирахте с ДПС което ви извиваше ръцете като зверски консумираше власт всичко беше наред. Сега обаче ако ГЕРБ се коалира с ДПС е много лошо.ГЕРБ никога няма да се коалира с ДПС колко пъти искате Бойко да ви го повтаря. Стига с тая изтъркана пропаганда измислете нещо друго това вече не върви.
9
5
 
19
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
На Мишо-Мокрия,даите му едно питие.Наздраве,гламав комунист,пии още едно и си затваряи устата Гащник.
8
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Очевидно е ,че както са я подкарали от БСП може по процент и да са след ДПС.
7
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво казват от БСП няма никакво значение. И без това не са казали един път истината. За тях лъжата и измамата е нещо ежедневно .
6
11
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
На гърба на българският народ,случайни хора,влезли в политиката си правят...свободни съчинения.Визирам Бойко с неговото непремерено,антибългарско изказване.Партийният феодал решава...лично кой ще ме...управлява.Ай...сиктир Боко,няма да ти се...отвори парашута.Миков и той е в...кюпа,поради наследството което...поема;две правителства в...неясна коалиция на БСП със съмнително...узаконената протурска партия.Еее,стига вече с гаврата над българският народ.
5
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо да не се коалира ГЕРБ с ДПС ? НЕКА МИКОВ ДА ВИДИ КАК ИЗГЛЕЖДАШЕ КОГАТО УПРАВЛЯВАХА ЗАЕДНО.