Реформаторите искат новият премиер да не е бил премиер

От Блока настояват и следващият МВР шеф да не е заемал поста досега
Обновена: 21 авг 2014 14:11 | 21 авг 2014 12:05,
132
Реформаторите искат новият премиер да не е бил премиер
Снимка: Реформаторски блок

Партиите от Реформаторския блок обявиха, че след изборите ще подкрепят правителство, в което ключови позиции не се заемат от хора, които са ги заемали в миналото.

Те излязоха с предизборна платформа с няколко послания и конкретни ангажименти. „За постигане на политическите си цели ние ще се стремим към съставяне на правителство, в което позициите на министър-председател, финансов и вътрешен министър се заемат от политици с безупречна репутация, които не са заемали тези позиции в миналото“, се казва в декларацията на Реформаторите.

Още по темата
В платформата си партиите от Блока се ангажират да участват в реформаторско дясноцентристко правителство, което да отстрани БСП и ДПС, както и производните им, от управлението.

Реформаторите се заричат да спрат и ксенофобските и национал-популистки формации. „Ангажираме се да приемем стратегия за дясна социална политика, основана на реформа в образованието, здравеопазването и социалната сфера“, пишат още от Блока.

Сред ангажиментите им са още създаване на благоприятна среда за развитие на бизнеса,  написване на проект за промяна на Конституцията и провеждане на операция „Чисти ръце“. Реформаторите обещават и да предложат създаване на анкетна комисия за разследване на избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС, както и на други скандални назначения на политици.

Партиите в Блока ще разследват и дейността на КТБ и ще работят за събиране на кредитите на банката. Те се обявяват и за незабавно приемане на Европейски банков надзор и ускорено присъединяване на България в еврозоната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сЕМКОВЦИ И *** СИ ИСКАТ бб. тЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА В РОДНИ УСЛОВИЯ ЗА СМЕТКА НА ВСИЧКИ НАС.
73
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БостанджимЕСТАН ИСКА ТЪКМО ОБРАТНОТО.
72
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТ ВСИЧКИ ЦИВРЕНИЯ,СЪЛЗИ И СОПОЛИ излиза,че само ББ МОЖЕ ДА НАРИТА БСП!За това и руското лоби му спретна ФЕВРУАРСКИТА събития!ОКАЗА се че Е+РП вместо за 30 дни фактурирали тока за 45 дни!ВСЕКЕ ГЛЕДА СМЕТКАТА никой не ПОГЛЕЖДА ПЕРИОДА НА ОТЧЕТА,аз също!СПРЕТНАХА МУ НОМЕРА с назначените КАДРИ В ЕРП!После и те си изядоха л..та ,но КОЙТО И ДА ИНВЕСТИРА В БГ пак *** ЩЕ НАЗНАЧАВА!ТЕ СА КАТО ПАЯЖИНА!МЕДИИ,БАНКИ,нищо че са частни,БОЛНИЦИ,МИТНИЦИ,общини .НЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР,а на всеки възлов ПОСТ
71
2
 
2
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
За да искаш нещо сериозно, първо трябва да си спечелил изборите,мнозинството да ти е гласувало доверие за това което ще правиш и после да го прилагаш!
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тез пък кои бяха?
69
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кои са тези червеи на снимката?
68
10
 
1
 
! Отговори
yes преди 9 години
Браво осъзнаха се най после. Както са тръгнали може и да променят статуквото.
67
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тояга на гол г.... не искат ли.Боядисани другари.
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Замяна на старата система с нова, което включва нови хора на власт, нови вярвания, нови идоли, нови яки неща, нови суб-култури (чалга) и всичко ново, предимно нови лъжи, на които масите вярват понеже такива смени винаги имат добро медийно покритие. Първи етап има като основна цел да надъха народа, един вид да напомпа едно фалшиво вярване, че новото, което, разбира се, е пълен фарс, най-после ще сложи край на старото и всички ще пием френско вино и ше мааме ирански хайвер по 200 грама.
65
3
 
10
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Реформаторите с техните 4-5% доверие не могат да "искат" и "настояват", могат само да "предлагат"
64
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тия 5-та *** на снимката девиза е: Един за всички, всички за Костов!
63
3
 
0
 
! Отговори
ТЕМЕНУГА преди 9 години
ГЕРБ,ТЕМЕНУГА,КАЛИНКА,БЪРЕК -ГЕВРЕК,МУЙКОВ,ПЧЕЛАТА МАЯ,КУТЕВ,СПИНОЗА,МАСЛАРКА,ОВЧАРКА И Т.Н.ОТБОР НА ЦИРКОВАТА АРЕНА ЗАПОЧВА ЦИРКОВО ШОУ В 18.30 ЧАСА ДАТА ?ПО ЖЕЛАНИЕ.
62
1
 
6
 
! Отговори
Питам се аз: преди 9 години
Какво ли имат предвид дясна социална политика, дясна реформа в образованието и дясно здравеопазване?
61
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ФЕЙСБУКЛУК КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ
60
5
 
5
 
! Отговори
МУТРИТЕ преди 9 години
КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА,ФЕЙСБУК *** НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВСИЧКИ ТРЗВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ,НАПРЕД ПАРТИО ЛЮБИМА,ЧЕРВЕНИ *** ВИЕ СТЕ ПЛЕВЕЛИ,КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ВЕХНЕТЕ,ЩО ЗА ЛОЗУНГИ НЕ НА 08.09.,А НА 09.09. Е ПО ЗВУЧНО НАПРЕД ПАРТИО ЛЮБИМА.
59
7
 
8
 
! Отговори
Без мутрите ! преди 9 години
ФЕЙСБУК КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ, включваща вече повече от 40 групи, страници, организации и движения с повече от четвърт милион членове организира голям протестен митинг пред Министерски съвет на 8-ми септември от 18,30 часа.Всички ние ще декларираме публично нашето категорично НЕ на връщане на мутрите на власт. Призоваваме всички български демократи да подкрепят нашия протест.Нека всички демократично мислещи хора извън София също да готвят отсега протести на място за 8-ми септември от 18,30 час
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-*** снимка, нямаше как да си сложат тия неудачници. Сякаш си го слагат взаимно, което май не е далеч от истината :D
57
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ауууууу, как ще го преживее това бате Бойко, направо не е за вярване че РБ ще ни отърве от бремето на пожарникаря. Ако това не са празни приказки ги поздравявам най-чистосърдечно.
56
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това означава Борисов да не стане премиер и Цветанов да не стане шеф на МВР! Директно се целят в двете най-силни фигури на ГЕРБ и това не е случайно, както и не е случайно еднаквото говорене с БСП, защото изпълняват същите опорни точки, както и лявата партия! Просто Деформаторите и БСП са едно неразделно цяло! Борисов в никакъв случай не трябва да прави коалиция с тия прикрити комунисти, иначе никой повече няма да гласува за ГЕРБ!
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е на това се казва нахалство... ОщЕ НЕ СА ПРЕСКОчИЛИ ЛЕТВАТА и вече имат претенции. Изненадата на изборите ще бъде "Движение 21" на Т.Дончева. направих си собствено соц. проучване и установих , че доста хора я подкрепят.