Реформаторите са единственият възможен партньор на ГЕРБ в НС

Ние сме най-силната партия, ще спечелим изборите, сигурен е Цветанов
Обновена: 16 авг 2014 11:31 | 16 авг 2014 10:53, Елка Василева
249
Реформаторите са единственият възможен партньор на ГЕРБ в НС
Цветан Цветанов. Снимка: Булфото

Реформаторите остават единственият възможен партньор на ГЕРБ в новото Народно събрание. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Нова телевизия.

„Реформаторският блок остава единственият възможен наш партньор в един следващ парламент с едно силно дясноцентристко управление. Въпреки различията помежду ни, идентичността и принципите, на които държи всеки от нас, ние имаме много повече общи теми, по които можем да разговаряме“, каза Цветанов.

Още по темата

По-рано тази седмица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред БНТ, че изключва съюз с Реформаторите. „Ако ГЕРБ няма 121 депутати – връщам мандата и оставяме Реформаторите да си поканят БСП и да си управляват заедно … Изключвам съюз с тях. Те или ще почнат да се държат като нормална партия, или ще отидат да си слушат драгалевския си вожд“, каза Борисов.

Цветанов обясни причината за несъгласията с думите : „Тези условия, които те поставиха – че Борисов не може да бъде министър-председател”.

Цветанов оцени като абсолютно закономерна и адекватна реакцията на председателя на партията Бойко Борисов срещу Реформаторския блок.

„Трябваше да има една реакция на нашия председател, която да бъде адекватна на поведението на реформаторите през последните няколко месеца. Може би реформаторите търсят по този начин някаква идентичност, може би смятат, че с конфронтацията ще привлекат определен брой избиратели. Това обаче ще даде възможност на ГЕРБ да увеличи повече своя електорат, защото ГЕРБ стои отговорно на политическата сцена“, каза Цветанов.

„Ние сме потенциалната най-силна партия, която ще спечели изборите на 5 октомври. Ние искаме да правим политика, а не да правим междуличностни престрелки чрез медиите”, категоричен бе Цветанов.

По думите му от ГЕРБ са готови да говорят с всички десноцентристки формации, които ще влязат в парламента.

„Искаме прозрачност в управлението. Защо да не си обединим усилията за „Южен поток”? Най-твърдата и ясна позиция е тази на ГЕРБ”, добави още Цветан Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе аз мисля че вече е у кауша тоа....аааа, докат не влезе не се връщам
196
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако искаш да се вдигне цената на тока, гласувай за мутрите...
195
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе Цветанчо в главата ти май дрънкат още петолъчки
194
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе виж те го бе главата му е любимски пъпеш
193
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилно.Този защо ОЩЕ НЕ Е В ЗАТВОРА????Или го чакат да фалшифицира и следващите избори и да му се размине.Г-н Цацаров,спите ли?
192
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ме кефят герберастите! Давайте го тоя по-често по медиите! Колкото повече дрънка простотиите си в ефир - толкова повече народ отблъсква от мутренската си партия!!! давай Цвинокио!!! ................. С теб съм, фекалий боковски!!!
191
8
 
4
 
! Отговори
Ани преди 9 години
Това явно е отговорен човек. Аз преди гласувах за СДС, но сега предпочитам ГЕРБ. СДС беше посято обилно с *** и работите не тръгнаха. Бяхме млади, имахме мечти които обаче се оказаха илюзии. Този Радан доказа че не е способен като политик.
190
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЧ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА
189
1
 
3
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Да, но "борбата е безмилостно жестока"! Има упорито промъкващо се предложение от гербаристи, - ГЕРБ но без Борисоф! Но това е невъзможно и ето защо. По пророчествата, голям политик ще бъде убит '16 гадина. Кой ще е ако не Боко? Всеки друг не би бил голям в очити на пророчицата. И тя като човек от народа под голям разбира такъв за когото непрекъснато се вдига врява. А по време на Ореховското правителство несравнимо повече се дрънчеше по медиите за Боко отколкото за този Ореховски, че и за Гея.
188
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Основния коалиционен партньор на ГЕРБ в новия парламент е ДПС, защото са *** на хамерикаците и Ердоган.Любовта на Борисов към турция е толкова явна, че само трябва да му следите изказванията на него и затворника Цветанов.
187
3
 
9
 
! Отговори
Дд преди 9 години
Затвор за този ушат пън
186
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЦецо има само една мозъчна гънка! Обаче когато иде в *** по голяма нужда и се напъне,гънката му се изправя и мозъкът му става гладък,като пингпонка!
185
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цецо има мозък само в гръбначния си стълб,а главата му е пълна с петолъчки...***!
184
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Без ББ и ЦвЪ,ЦвЪ начело - ГЕРБ ще бъде много по-свястна партия!
183
5
 
6
 
! Отговори
ПАРТИЙНИ БОКЛУЦИ! преди 9 години
ПАРТИИТЕ това е ЧУМА, която трябва да бъде унищожена!ПАРТИИТЕ, Капитализма и техният партиен модел е един Вирус, който поражда конфликти и РАЗДЕЛЕНИЕ между хората, от което страда цялото ни общество в България и цялото човечество!!! Самия партиен принцип на РАЗДЕЛЕНИЕ на обществото е престъпен! Как можеш да разделяш едно общество, което има ОБЩИ цели, стремежи, мечти...?! ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА Е ЕДНО БЕЗУМИЕ! Жаждата за власт и пари кара хората да обезумяват. С очите си го виждаме всеки Божи ден. Колкото по скоро фалират САЩ, толкова по-добре за цялото Човечество!!!
182
6
 
13
 
! Отговори
Стефан преди 9 години
Докато старите муцуни са в ГЕРБ и го оглавяват, няма как да разчитат на подкрепата на народа
181
6
 
14
 
! Отговори
Емил преди 9 години
Нямам доверие на ГЕРБ, че ще направи нещо градивно. Досега не са го правили, защо да се променят за в бъдеще?
180
5
 
17
 
! Отговори
Цеци преди 9 години
ГЕРБ ще вкарат 121 депутата само с нови фалшиви бюлетини!
179
4
 
13
 
! Отговори
Тони преди 9 години
Не е толкова шокиращо, че РБ не иска Борисов за премиер. Все пак той вече ни е доказал, че като види трудност си подава оставката
178
1
 
14
 
! Отговори
Алек преди 9 години
Свидетели сме на поредното популистко и странящо от реалността и истината изказване на член на ГЕРБ