Дол няма право да е ментор в българския парламент!

Сидеров обвини шефа на ЕНП, че се меси във вътрешните ни работи
Обновена: 30 окт 2014 14:13 | 30 окт 2014 11:57, Камелия Цветанова
208
Дол няма право да е ментор в българския парламент!
Волен Сидеров. Снимка БТА

Според лидера на "Атака“ Волен Сидеров разговорите в парламента с лидери на основни политически сили на шефа на ЕНП Жозеф Дол са намеса във вътрешните работи на страната.

„Политиците трябва да се възмутят, а чух Миков да казва, че няма нищо нередно в изказването на Дол. За ГЕРБ е ясно, за Борисов Дол е началникът, но това е човек, съден за 16 милиона евро, отклонени по земеделски програми. Нещо смачкаха нещата, макар че беше уличен, че е далавераджия, и идва тук, изказва се нагло и казва, че Борисов ще е премиер и ще има дясно-центристко правителство и тогава ще тръгнат еврофондовете“, коментира ниционалистът.

Още по темата

Той определи Дол като „смешен човек“, който няма право да е ментор в българския парламент.

Сидеров разкритикува и решението на временната бюджетна комисия за КТБ. Според него депутатите от комисията явно търсят начин да спасят банката, а тя трябва да фалира.

"В едно от решенията се иска парламентът да гласува това да не стане и да се промени законът специално, защото трябвало да оздравим тази банка. Откъде накъде?! Ако някой иска да я оздрави, чуждите банки да го направят, но не държавата. Аз съм против с парите на данъкоплатците да се спасява, нека си фалира“, настоя той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***
141
3
 
10
 
! Отговори
муспи преди 9 години
До АнонименВсичко каквото казва Сидеров и АТАКА е самата истина, изпуска се само едно а то е най важното, защото без него няма никаква съпротива! Еврейската власт не се интересува от приказки. Партията и Сидеров трябва да призоват на въстание, иначе ще се вреди и в този последен за народа ход някой познат бандит за последен гешефт.
140
5
 
6
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Видяхте ли Дол на снимка? - типичен дегенерирал хазар. Няма как да му ударим 1,000 тояги на голо, показвано на живо по телевизията, защото в Брюксел ще направят същото със Станишефф, Сталинка и при случай и със самия Бойко!
139
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Путин , Рогозин,Жириновски трябва ли да са ни ментори аааааа Сидероглу
138
2
 
17
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
В МОМЕНТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОМЕНТИРА ВОЛЕН А ИЗКАЗВАНЕТО МУ КОЕТО Е МНОГО ПРАВИЛНО. НИКОЙ ВЪНШЕН НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА ДЪРЖАВАТА. НИЕ НАМЕСВАМЕ ЛИ СЕ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА НЯКОЯ ДЪРЖАВА? НЕ! ЗАТОВА ГОСПОДИНА С ИЗКАЗВАНИЯТА СИ ДА ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ И ДА ГИ ПРИЛАГА В СВОЯТА ДЪРЖАВА! ВЪН ЧУЖДО ВМЕШАТЕЛСТВО В НАШАТА ДЪРЖАВА!
137
3
 
15
 
! Отговори
ИСТИНAТA преди 9 години
До opтimistВ МОМЕНТA РЕЙТИНГA НA AТAКA Е НAД 30 ПРОЦЕНТA A КРAЯ НA ЗИМAТA ЩЕ. БЪДЕ НAД 60 И ВОЛЕН СИДЕРОВ ЩЕ Е ПРЕМИЕР И ЗAПОЧВA БЕЗМИЛОСТНAТA РAЗПРAВA С КРAДЦИТЕ И ОЛИГAРСИТЕ МИЛИAРДЕРИ ПОГРЕБAЛИ БЪЛГAРИЯ.
136
2
 
16
 
! Отговори
Марин преди 9 години
Макар че съм категорично против Волен Сидеров и несъвместимото му с това на политик хулиганско поведение,по отношение намесата на Жозеф Дол е напълно прав.Не може. кой откъдето дошъл "да ни съветва","да ни препоръчва",а всъщност да иска да ни налага волята си.
135
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГЕРБерВие от ГРОБ може много нeща да поискате ама няма как да станат :))))))))
134
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
давай волене,шарани и балъци колкото щеш. евала брато,веднаж се живее
133
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя *** от снимката навремето се снима по порно списания,хващаха го с крадени фотоапарати,ходи в сдс,в Мултигруп. сега си е намерил балъци и си ходи по парижки хотели и екзотични плажове
132
3
 
15
 
! Отговори
Давай Волене преди 9 години
Много му се кефя като говори нецензурирано и вулгарно от парламента по адрес на ***. И побоища прави даже. Голяма веселба прави Сидерчето навсякъде. Но не може да му се отрече че разбира нещата. Обаче с такъв ентусиазъм иска да оглави държавата. Как да не гласуваш за него. Все едно да не дадеш дългоочакваната играчка за коледа на дете. Ако не се беше самовзривявал толкова пъти щеше да има 2 пъти повече гласове от Герб. Всяка година се самовзривява обаче оцеля. Здравеняк е.
131
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бг политиците не само че са безполезни а са и вредни,скъпи,крадливи и поради това абсолютно ненужни. трябват ни 20-30 финландци на заплата в министерствата и съкращения на 90%
130
0
 
3
 
! Отговори
тт преди 9 години
ами кой-путин ли?
129
0
 
6
 
! Отговори
171 преди 9 години
първото гръцко правителство след освобождението идва от германия. баварския крал изпраща синът си с група администратори да устроят гръцката държава. всичко е добре,докато гърците решават сами да се управляват. само след 2 години е първият гръци фалит. а ние сме в пъти по зле от гърците дори и когато те са фалирали
128
12
 
3
 
! Отговори
Gigue преди 9 години
Ако не е кремълския лилипут с име на женски детероден орган да киха рубли, това жалко джудже от снимката с не-българско име и явно небългарски гени- видно е от пигмейския му ръст, отдавна да е изпляскало с ръце!
127
0
 
10
 
! Отговори
Shark преди 9 години
До Българин. Амиии, мислим си само. Те направо идват тук и си го казват, и точно поради робската ни психика, ние се съгласяваме. Искам да кажа че проблема не е в това че някой си е дошъл и е казал нещо си. Проблема е в това че ние сме съгласни с всичко това, което се казва, ни е сме Mr. YES!!! Искаха да затворим реакторите - затворихме ги, искаха да си съсипем предприятията под формата на УЖ масова приватизация, и това направихме, поискаха да върнем земята, направихме го и съсипахме земеделието!
126
9
 
6
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Това старче жалко и продажно по-добре да се разкара вече от политиката и да си гледа простатата, де*ба и комедианта жалък!
125
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
предлагам да се разпуснат 240-те маймуни от нс и бг партиите и да ни се назначи едно правителство от ес от немци или финландци. ще ни излезе в пъти по евтино а ползите ще са огромни. бялата златка да си заработва парите с труд за варадеро и парижките хотели
124
8
 
1
 
! Отговори
АТАКА-ПОВРЕДА преди 9 години
Извинявай
123
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКА-ПОВРЕДАИзвини се ти.