Четирима депутати хвърлиха имунитети, само Сидеров го държи

Ако лидерът на "Атака" не го даде, НС трябва да реши
Обновена: 14 ное 2014 14:05 | 14 ное 2014 09:46,
57
Четирима депутати хвърлиха имунитети, само Сидеров го държи
Архив: Булфото

Четирима от петимата депутати, на които главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитетите, се отказаха от тях. Това стана ясно от думите на шефката на Народното събрание Цецка Цачева в началото на днешното заседание на парламента.

От депутатската защита се отказаха доброволно Цветан Цветанов, Георги Свиленски, Димитър Димитров, Илия Илиев. Единствено лидерът на „Атака“ Волен Сидеров до този момент не се отказал от имунитета си. Ако не го направи, пленарната зала с гласуване ще трябва да реши дали да му го отнеме, или не.

Цацаров поиска депутатските имунитети в сряда. Тогава главният прокурор настоя и за имунитета на Сергей Станишев от европарламента.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, падане на депутатската защита за Цветанов бе поискано, защото срещу него се водят три наказателни производства от общ характер за престъпления по служба, в качеството му на министър на вътрешните работи.

Срещу Сергей Станишев се води дело за загуба на документи, съдържащи класифицирана информация. По този повод главният прокурор е изпратил писмо до председателя на Европейския парламент с искане за снемане на имунитета на народния представител, се посочва в съобщението.

Имунитетът на Волен Сидеров е поискан заради внесен обвинителен акт за хулиганските му действия. В началото на миналата година той влезе в конфликт с френското аташе в самолета за Варна, а на летището удари полицай от охраната.

Депутатът Георги Свиленски от БСП е обвиняем за умишлено причинени значителни стопански щети.

Имунитетът на Илия Илиев от ДПС е поискан за водено срещу него досъдебно производство за данъчни престъпления, а Димитър Димитров от БСП е обвиняем за противозаконно повреждане на ипотекирано имущество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този хулиган не е никакъв политик,а шизофренно джудже и ***!
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СКЪПИ,В АМЕРИКА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО СОЦИАЛИСТИ....И НИКОГА НЯМА ДА ИМА!
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука *** папагали облъчени от белокосата Златка, използват думи, като "***" без дори да знаят кой аджеба е СОРОС и че той е поддръжник на социалистите в Америка, а не на демократите. Ама то от избирателите на АТАКА не се иска акъл, а просто да викат достатъчно силно, за да си заработят пицата и 20те лева.Най-глупавия електорат къде е ? - ДПС, БСП и АТАКА - миналата тройна коалиция. Ся да не вземете да се засягате - излязоха статистики кой с какво образование за кого гласува.
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 49 Абе момче,като нямат пари за бедните ще дават от тези,които имат,а после ще ги върнат. О,аз забравих,че те май не са по връщането ,защото 1400 мил.взеха здравна каса за маги- стралите и още ги връщат,нали така.А дали си чета написаното не е твой проблем драги ми нещастен близач на Боковия г*з!
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 46абе момче, ти прочете ли си глупостите, които си написал преди да ги пуснеш?ЕС бил отпуснал 800млн - това са пари за плащания за свършена работа бе. Не е като при вас батакистите да ви раздават пици и да се криете под масите.Вашия "герой" е най-добре е да го сложат в стъклена клетка и да го показват на децата. Да знаят какво е близач на савецки зад.ици
42
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДОБРЕ,ЧЕ СЕ ПУСКАТ ТАКИВА ПОРЪЧКОВИ МАТЕРИАЛИ ПО ЕВРЕЙСКИТЕ МЕДИИ И САЙТОВЕ ЗА СИДЕРОВ , АТАКА И ЗА РУСИЯ,ЧЕ ПЛАТЕНАТА *** ГМЕЖ ОТ СОРОСОВИТЕ НПО-ТА ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ЗАРАБОТИ ХОНОРАРЧЕТАТА ЗА ВАСЯКО КОМЕНТАРЧЕ С КОЕТО ДА ОПЛЮВА АТАКА ,СИДЕРОВ И РУСИЯ ,РАДАВЙТЕ СЕ *** ***,ЧЕ НЯМА СЕРИОЗНА БЪЛГАРСКА ЖУРНАЛИСТИКА В КОЯТО ДА СЕ ПУБЛИКУВА ИСТИНАТА ,ЧЕ ВИЕ *** *** НАПРАВО СТЕ УМРЕЛИ ОТ ГЛАД ,ЗАЩОТО ЗА ДРУГО ОСВЕН ЗА ОПЛЮВАНЕ И ЛЪНГОТЕНЕ СТЕ АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРНИ
41
7
 
7
 
! Отговори
swetew преди 9 години
Сидеров просто изчаква да види сеира на бойковистите и продажните ***. Иначе не е проблем да даде имунитета - вече го направи по-рано. А пък от това скалъпено дело няма да излезе нищо - разбраха го всички освен платения слугинаж на новите управници.
40
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен -45 Ти господинчо си тотално изперкал.Докарахте Тиквата отново на власт и хората започнаха отново да се самозапалват.Няма да има коледни добавки за пенсионерите,защото са много богати.Нали ЕС отпусна 800 мил.лева,да им даде от тях пари за празниците.А това за Сидеров си го изпитал в пандиза,където си изпускат сапунчетата,нали?Тази власт ще бъде катурната с камъне и дърве,както нашите прадеди са убивали турците на Шипка.Скоро ще си убедиш,че на героя на партия АТАКА всичко е на
39
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как да си даде имунитета като знае какво го чака?Циглетата в ЦСЗ има да си изпускат сапунчетата и да му викат "Батеее, я го подай ва..."
38
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До хладен умE той Болен Лайнаров може да се репчи само пред сама жена и то когато около него е цялото стадо павиани Види ли мъж и беж под масата Цялата атакистка *** са такива въшки Един шамар и се напикават
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 38 - Нищо няма да се случи със Сидеров,защото пътуващата в самолета е най обикновена служителка в посолството и ако си спомняте тя не се яви в съда като свидетел,защото щеше да стане за резил.Тези ,които се отказаха от имунитета си са подсъдими виновни за тежки престъпления.А за Сидеров в НС си има процедура,нека те да му снемат имуни- тета,защото той не се чувствува виновен.А за случая с полицая,всичко е манипулация. Ченгетата на Боко
36
6
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
На вниманието на "Анонимен и Хладен ум"Защо не си купите еднопосочен билет, например за Куба, и заедно с любимия ви вожд Болен, докато се излежавате на Варадеро, да решавате въпросите, свързани с колониалното наследство на която си искате държава по света. И не бързайте.Внимателно разгледайте проблемите на всички държави по света. И бъдете сигурни, че и Куба има нужда от вас.Всички кубинци ще се радват да останете и да им помогнете.
35
7
 
6
 
! Отговори
до 40 преди 9 години
До Анонименханъмата ББ получи инструкции от сарайте и назначи за зам .министър на отбараната Орхан Исмайлов ,Тя ханъмата и мутра ББ ,ако не бяха инструкциите от сарайте нямаше да помирише генералските лампази ,както и това да се докопа до властта ,затова добре,че са сарайте и турските кафета ,та Ханъмата Буда и *** *** да помиришат малко власт
34
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** от гербаво-куневата шайка ,питам Кой назначи за зам министър на отбраната на Република България активиста на ДПС-Орхан Исмаилов,Питам Кой? Кой? Кой?май не е Сидеров със (златния ) пръст..Питам Кой награди само преди няколко дни с орден по смъртно и терориста от незаконното турско (освободително) движение ,лежал в затвора за тероризъм Нури Адалъ,питам Кой? Кой? Кой? май пак не е Волен Сидеров ,а избраната за президентка от герб-преродена ирландска пастирка Расимчо/
33
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидеров гое страх да го даде за6тото знае сега 4е 6тесе слу4и не6то с него,това време го 4акат от много време.
32
7
 
7
 
! Отговори
... преди 9 години
Бе не дава! Срещо пари тоя сидераст всичко дава, виз само как се беше надупил на предишните, ама платиха му, онодиха го а той даже и още искаше! А по време на изборите сега медведев и путин даже певец му изпратиха за серенада и той как им се надупи! Ама сега май пак е решил да се върне при старата си любов ДОГАНЪТ! Харесва си го той, *** така е стара любов ръжда не хваща, казват! Та когато му се плати на тоя сичко дава! Верно, че прилича много на ***, *** той си е такъв така, че!
31
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МУТРАТА ББ И СОРОСОИДНАТА ГЕЙ ДРУЖИНКА НА РБ УЖ БЯХА ПРОТИВ ДПС А ТИХИЧКО БЕЗ МНОГО ШУМ НАЗНАЧИХА ЗА ЗАМ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА ЧОВЕК ОТ ДПС-ОРХАН ИСМАИЛОВ В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА ИЗЯВЯВАЩА СЕ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НАГРАДИ ПО СМЪРТНО С ОРДЕН ТЕРОРИСТА ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЗА ТЕРОРИЗЪМНУРИ АДАЛЪ,СЪЩИЯ ТОЯ ПЛЕВНЕЛИЕВ СЕ ОБЯВИ И КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ ТОВА ДА БЪДАТ СПРЕНИ НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ПО БНТ
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До citizenМНОГО СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОИ СА АНОНИМНИТЕ ВЪОБЩЕ, ***!
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
30 Е ПРАВ! ОЩЕ В 42-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ВСИЧКИ ОТ АТАКА СЕ ОТКАЗАХА ОТ ИМУНИТЕТИТЕ СИ! КАКВО РЕВЕТЕ СЕГА?
28
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Воленчо в *** им бърка на продажните *** от герб,и рб,а щом е така значи той е човека за България