Заради скандали съседи гонят Баракова от депутатското жилище

Всички са се подписали с искане до Цачева, народният представител отрича
Обновена: 16 дек 2014 13:58 | 16 дек 2014 10:00, Камелия Цветанова
68
Заради скандали съседи гонят Баракова от депутатското жилище
Ана Баракова. Снимка: Булфото, архив

Съседите на независимия депутат Ана Баракова искат да я изгонят от депутатското й жилище. Те ще внесат молба с искане това да се случи до председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Още по темата
Причината е, че Баракова нарушава обществения ред, тъй като от апартамента й денонощно се чували крясъци и скандали.
 
Валентина Константинова, която има две малки деца, първо потърси помощ от хора с подобни проблеми  в социалната мрежа Facebook, а пред Нова телевизия разказа, че тормозът от шумния апартамент на Баракова е денонощен.

Валентина и останалите съседи са виждали, че в депутатския апартамент влиза не само майка й, но и непознат за тях мъж.

„Обидни думи се чуват непрекъснато. Майка й крещи какви ли не мръсни неща по Баракова. От страна на мъжа има жестоки изказвания, блъскане, шум, който води до изводи за побой“, обясни  Константинова.
 
Че от дома на Баракова се чуват денонощни скандали, потвърдиха и другите съседи.

Всички са се подписали под искане до парламента народната представителка да напусне ведомственото жилище.

„Чуват се писъци, крясъци“, разказа друга съседка. Млада майка също се оплака от непрекъснати скандали в дома на Ана Баракова.

Тя обаче отрече всичко, казано от съседите й.

Според нея явно това е поредната атака срещу нея заради отказа й да се откаже от мястото в парламента дори и след натиска от ръководството на ББЦ. Депутатката дори допусна, че тепърва предстоят още нападки.
 
Баракова пък, от своя страна, се оплака, че децата на съседите непрекъснато вдигат шум. Тя призна, че майка й често отсяда при нея, но при тях не живее мъж.

От апартамента обаче излезе мъж, заплаши екипа на Нова телевизия и настоя да не бъде сниман. За него депутатът Баракова разказа, че е неин познат.

Валентина Константинова пък обясни, че той е опитал да разговаря с нея. Представил се е за човек от Народното събрание и е поискал да се разберат без много шум.

В крайна сметка Ана Баракова сподели, че ще й трябва малко време да помисли какво да прави, но може би ще напусне ведомственото жилище и ще си потърси квартира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
2
 
! Отговори
Емил преди 9 години
Да беше влязъл в парламента Дяков, адвокат е човека. А Баракова да си отива в Столипиново!
35
2
 
5
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Тая се е вкарала в някакъв филм. Каза , че някой е платил на целия блок, за да я изгонят и сега ще празнуват. Баракова май смята, че целия свят се занимава с простотиите и. Да отива в Столипиново да учи ***, а не да седи в парламента!
34
2
 
3
 
! Отговори
нена преди 9 години
такива като нея нямат място в парламента
33
4
 
3
 
! Отговори
Руска преди 9 години
Още държим тази нелепа грешка, пред това да изберем някой читав, като адвоката Дяко Дяков примерно.
32
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-вероятно е да е скалъпено.Не можаха да й простят,че не се отказа.Но прощават на електората си,че е ***.С оня - 15-ти какво стана?В европарламента ли е?Неговите съседи дали се оплакват...хаххахаххах!
31
8
 
5
 
! Отговори
мая преди 9 години
ехааааа браво бе! селянката дойде от провинцията и реши че ще вилнее тука в София а пък и трябва да й се кланяме че е депутат!ало я си събери вересиите селячко и се махай не ти е мястото даже и в парламента незнам с какво влезе там с кое напред.......струва ми се на народа скоро ще му писне пак и ще ви измете всички по родните ви места1 щом такива като Баракова ще решават проблемите , само й вижте муцуната *** и преценете сами! резил!
30
1
 
12
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
Понякога човек остава без думи, няма нужда и от разговор, то по физиономията личи.Много жалко за малкото нормални хора в България.
29
1
 
14
 
! Отговори
ДО КОГА преди 9 години
Аман от простакеси в парламента! Има достатъчно кабарета и клубове за тях! МАХНЕТЕ ГИ ОТ ТАМ за бога.
28
6
 
13
 
! Отговори
me преди 9 години
Тази изобщо не ме интересува, обаче не мога да повярвам, че в 21ви век, обвинения на съседите свързани с "при нея живее непознат мъж" могат да се приемат сериозно. Хорааа, годината е 2014, почти 2015. Жената има право да живее и с непознати и с познати мъже, ако иска и 5тима, кои са съседите, че да й държат сметка?! Ако наистина има съмнения за домашно насилие, защо не са повикали полицията? Значи няма значение дали жената я бият или не, а това, че им пречи на спокойствието? Баси и държавата!
27
3
 
20
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Вижте си "елита на нацията", който сте избрали да ви управлява! Като се започне от Тиквата, Веждичката, Манолова, Пеевски и се стигне до Баракова и Роско Безноско...Няма обида, като казвам, че народът е много, много... ама много ***! Това е самата истина!Но за разлика другите народи, който също са прости в мнозинството си, у нас селските тарикати са много и много прости, а се мислят за голяма работа и не уважават очевадно по-умните от тях.
26
1
 
20
 
! Отговори
Румбата Петков преди 9 години
Баракова да не се прави на утрепана лисица. Защо съседите на Татяна Дончева не се оплакват от шум в спалнята й!
25
4
 
21
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"Заради скандали съседи гонят Баракова от депутатското жилище"" Голям "проблем . От национално значение.Скандали има само в този апартамент.В другите из страната ни "цари мир и любов".Проблем е ,че премиерът отиде в Германия да иска да прави "хъб",че от там "каза" кои са виновниците за фалита на КТБ. Проблемът е, че един *** ни управлява ,че един *** ни манипулира ,а ние като овце блеем в хор и вярваме ,че Бб ще ни "открие" газови и нефтени находища. Господи ,защо ни взе ума?
24
2
 
7
 
! Отговори
2 преди 9 години
важното е да си пИпиляв ;)
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как все се набутват да управляват такива боклучета бе, човек направо се отчайва?И това нещо, което няма елементарно възпитание, тръгнало закони да кове!
22
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей с такива кифли, при това дърти и грозни ви замазват очите!А на въпроса кой открадна парите от КТБ, никой не отговаря, правят се на разсеяни!
21
3
 
13
 
! Отговори
Изглежда преди 9 години
пак играят пари. Някой е подплатен, за да изгонят тази жена. Каква е гаранцията, че не са купили и майката за да й повлияе и затова да са кавгите им. Когато ББЦ са съставяли листата са слагали хора на случаен прнцип, а сега се чудят как да я унижат, за да я махнат. Знам и за други градове кой са от ББЦ, платен някой и той си слага мои и твои. Така, че няма какво да се учудваме. Пследната интрига. А сега Росенчо до Баракова ли ще се нареди? Тц, язък.
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от тази разуздяна депуПатка какво искате
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До въйвъй Тиквата е ненадминат по простотията . Спомни си ,,Кой ме направи мене сирака ,кмет генерал,, казано за пръв път ,през лятато на 2011г. в село Падина- Девненско пред студенти Повторено в ,,независимата преса,,.После в Габрово. Апреди месец ,,16 години без мама Мецанка,, И ,тежката артилерия на ГЕРБ, юристкатаа на психиатрията в Русе ,Атанасова не отстъпва на Манолова и бяга пред нея по простотия. .
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тази викате е депутат, а? От коя партия е, че не разбрах. Или тази е от прескачащите електрони?
17
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо, битовите скандали са за полицията. Ако има побоища, има и законни последствия!Второ, аз лично искам веднага да се разкара това понятие "независим депутат" и изобщо всякаква минфестация на каквито и да са независими депутати, защото това е абсурдно!!! Ние нямаме мажоритарна изборна система, че да изпращаме отделни личности в парламента, които да представляват даден регион/град/село. Тези "независими депутати" са политически ***, чиито глас се купува в решителния момент!