Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес
27 дек 2014 21:17, Анисия Иванова
342
Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта
Лютви Местан. Снимка, архив Булфото

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес. Това каза лидерът на Движението за права и свободи (ДПС) Лютви Местан в Момчилград, съобщават от пресцентъра на партията. Той поиска НС да гласува внесения от ДПС законопроект за отпадане на давността върху престъпленията, извършени по време на възродителния процес.

Още по темата

На възпоминателен митинг в Момчилград, посветен на тридесетата годишнина от възродителния процес лидерът на ДПС поиска от присъстващите мандат за преговори с премиера Бойко Борисов за отстраняването на Патриотичния фронт от управляващата коалиция. Вчера лидерът на Движението прогнозира предсрочни парламентарни избори догодина, ако ГЕРБ не се разграничи от Патриотичния фронт.

По-рано днес в Плевен Найден Зеленогорски от РБ коментира, че ДПС си търси враг, а патриотите са с "ясни евроатлантически ценности".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Германия, например има вече сигурно към 4-5 млн. турци. Дали имат партия те в парламента? А?
191
4
 
9
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Театро - Местан плаши турците с ПФ, ПФ плаши българите с ДПС. Иначе са си дружки (споделят евроатлантическите ценности и кинтите), но явно има доста заблудени да се връзват.
190
1
 
22
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Тоя вече ептен изнагля, нека уважава вота на българина какъвто и да е той! Миналия парламент много избиратели бяха против Атака да е с вас, но тогава ти защитаваше коалицията яростно. Затова не разтурвай парламента и не подклаждай етническо разделение.
189
10
 
8
 
! Отговори
ВЪН РУСОФИЛИТЕ... преди 9 години
НИЕ ПИТАМЕ:"Родолюбец" ли е този---който ходи със Станишев в Москва за да се мята по червените килими на Путин??!/..има и филм/Стига лицимерни приказки---БЪЛГАРИЯ НЕ Е "РУСКИ ПРОТЕКТОРАТ" !
188
12
 
7
 
! Отговори
ВЪН РУСОФИЛИТЕ ... преди 9 години
НИЕ ПИТАМЕ:"Родолюбец" ли е този ---който си провежда избирателната кампания от Моска ...С РУСКИ ПАРИ ??!!СТИГА ЛИЦЕМЕРНИ ПРИКАЗКИ ---ВЪН РУСОФИЛСКАТА ***!!!!!!
187
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** към Анадола,бегоммммм
186
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гласуваш за Бойко и получаваш Доган,Бисеров,Пеевски и Местан.Нима лъжа?
185
17
 
8
 
! Отговори
ВЪН РУСОФИЛИТЕ... преди 9 години
МОСКВА СЕ ОПИТВА ДА РАЗИГРАВА ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА В БЪЛГАРИЯ С АТАКА И ПФ/оф!СМЪРТ ЗА ПОДБУДИТЕЛИТЕ НА ГРАЖДАНСКИ КОНФЛИКТИ И ВОЙНИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА!ДОЛУ РУСКОТО ВМЕШАТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ!!!
184
3
 
12
 
! Отговори
БГ Родолюбец преди 9 години
До ЦЕЛТА НА ...Не съм русофил но пък тази русофобия е жалка.Възродителния процес е идея на БКП едно малкото правилни решения на комунистите.Заради което търпят критика дори от СССР.И целта е за в бъдеще Турция да се лиши от повод за агресия какъвто е използван в Кипър.Преди 10 се оплаквахме че променяме историята си за да се хареса на комунистите но сега е още по зле тотално отричаме и я прекрояваме за да се харесаме на новите си господари.До кога ще лазим не знам, но като чета такива глупост.
183
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ЦАЦАРОВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДААРЕСТУВА МЕСТАН ЗА ПОДБУЖДАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТИ ЧЕ АЛИМЕХМЕДОВ МОЖЕ ДА НЕ ПРОПУСНЕ ТОЗИ ПЪТ
182
13
 
6
 
! Отговори
ДОЛУ.. преди 9 години
...комунистическите червени пачаври на Москва---т.н. "патриоти"!!БЪЛГАРСКИЯ НАРОД---ЗНАЕ ПРЕКРАСНО --КОЙ ..КОЙ, Е --И ..ЗА КАКВО СЕ БОРИ!НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ НОВО РАЗДЕЛЕНИЕ НА НАЦИЯТА НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ПОД ИНСТРУКЦИИ ОТ МОСКВА!ВЪН РУСОФИЛСКАТА ***!!!
181
14
 
5
 
! Отговори
ЦЕЛТА НА ... преди 9 години
Т.Н. "ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС" ---Е ДА СЕ ПОВТОРЯТ ЕТНИЧЕСКИТЕ СЪБИТИЯ-- ЧИСТКИ И КЛАНЕТА , КАТО В ЧЕЧНЯ, ГРУЗИЯ И АРМЕНИЯ---ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ЧИСТА "РУСКА НАЦИЯ"!!!/ ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ И ПО ИНСТРУКЦИИ ОТ КПСС И КГБ/БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИГЕ ГРАЖДАНИ ----ТОВА НЕЩАСТИЕ , НЕ НИ СЕ СЛУЧИ!ЕТНОСИТЕ В БЪЛГАРИЯ ---СА НАША КРЪВ И ПЛЪТ!ДА ЖИВЕ Е БЪЛГАРИЯ !!!!
180
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе този нещо много се нае.Кога Прокуратурата ще му потърси отговорност за етническите му заплахи и провокации?????????????????Тази етническа и терористична партия няма място във Парламента.
179
4
 
22
 
! Отговори
до Акиф преди 9 години
Кого да мачка този дърт козел, кого? Да не дразни българите за да не се окаже, че при следващите избори Патриотичния фронт ще имат двойно гласове и тогава мазника са бяга в Турция. Хей, Акиф, не надигай резаната си тиква да не ти я заврем тав където Слънцето ну огрява. Помним Буново и избитите майки и децата им. Помним!!!!
178
17
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 9 години
ДПС ---Е ЧИСТО БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ С БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ./ВКЛЮЧИТЕЛНО ХРИСИЯНИ/ЕТНОСИТЕ В БЪЛГАРИЯ ---СА СИ ЧИСТО БЪЛГАРСКИ!!!/...ОТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ/КОЙТО ТВЪРДИ ОБРАТНОТО ---ИСКА ЕТНИЧЕСКИ ЧИСТКИ!!!
177
5
 
24
 
! Отговори
асан преди 9 години
Забрана на турската партия "ДПС"Местан в затвора....
176
14
 
7
 
! Отговори
НЯМА УИКИПЕДИЯ ... преди 9 години
Истината е една:Атентата на гара Буново, беше осъществен от агентите на ДС/БКП----за да отпочне т.н. ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС И ИЗСЕЛВАНЕТО НА НАШИТЕ МЮСУЛМАНСКИ БЪЛГАРИ --В ТУРЦИЯ!Т.Н. "ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПОЦЕС"----БЕШЕ ПО ИНКТРУКЦИИ ОТ МОСКВА!!!/..все още има живи участници и документи в България за тези събития/СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
175
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 218Търсещите истината се уповават на документи, факти и снимки, а не на сериали...
174
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 217 А който не знае да гледа сериала Белене ....сериала е турски
173
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Които не знае - да прочете "атентат на гара Буново" уикипедия